302

Анонимен

преди 6 месеца

Тия същите от миналата година ли са или сега са другите - от Б-отбора ?

301

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм програмист на 9 К и ми дреме за бедняците протестъри. И миналата година се търкаляха по кръстовищата, докато аз си пиех Джонито.

300

Анонимен

преди 6 месеца

Балтов и Ботокса носеха плаката, Стъки играеше хорото, а АлиБегов правеше ту ту рут ки на микрофона. Гербава идилия.

299

Програмист

преди 6 месеца

До 324Никого няма да линчуваш, защото си 14-годишен сопoланко, койте е заключен от баба си в долапа, за да не излиза и да сее смъртоносни вируси сред културните граждани. А видеото, което ще гледаш в ютуб ще е как коленичиш пред могъществото на Програмиста, докато поемаш бустерната ваксина. В ТикТок ще те има също.

298

Анонимен

преди 6 месеца

Колко са жалки гербавите. Що не протестираха миналата година, когато Вождът им затвори за 3 месеца цялата Държава, наслага КПП-та и изкърти пейките по парковете, а копоите му глобяваха майките извели децата си да подишат чист въздух.

297

Анонимен

преди 6 месеца

вирусът няма да се спре с наказателно преследване, нито с принуда, а с адекватно поведение, адекватно лечение и адекватна профилактика- всички те задължително напълно безвредни( Преди всичко- не вреди! от Хипократовата клетва) - на ход са специалистите. лека нощ.

296

Анонимен

преди 6 месеца

Значи смърт. Честито.Само да те светна, че тази смърт е изключително тежка и жестока - задушаваш се дни наред.

295

Тия

преди 6 месеца

Радевите червенорадевичевчета отново успяха да разделят народа - тоя път на ваксъри и антиваксъри !

294

Киро

преди 6 месеца

Напално удобрявам протестат на хората. Писна ми от тези фасшишки прупаганди на геитс. Нема да се ваксна. Свобода и ли смарт.

293

Анонимен

преди 6 месеца

Господ може те накаже майсторе. Той бави но не забравя. Прекалено си нагъл, много си *** и агресивен. Не приемаш нито факти, нито чуждо мнение. Да не се мислиш за безсмъртен?

292

Анонимен

преди 6 месеца

До 328 Не ми пука за теб, платен плазмодий.

291

Анонимен

преди 6 месеца

325 "Умнико", много си нахакан. Но аз преболедувах и ти казвам от първа ръка, че това е много, ама много гадно преживяване. Късмет извадих, че останах жив. Ти продължавай да се напъваш, но имай в предвид, че може и да извадиш късата клечка.

290

Анонимен

преди 6 месеца

Боже какви *** сте тези "антиваксърите"?!? Абе вие сте като тези, които до ден днешен твърдят, че земята е плоска.Стискам ви палци, дано ви подмине гадния вирус.Но ако ви пипне, сърдете се на себе си.

289

Анонимен

преди 6 месеца

До Да се обеденим Ние сме си обединени. Тези които пишат "за" ваксинацията в коментарите са платените от пропагандата. С тях можем да се държим както си искаме и можем да ги обиждаме по всякакви начини. Те не са от народа и струват 2 стотинки.

288

До 304

преди 6 месеца

Готви се ,брат !!!Изгоря !!!ХахахахаСмешно ли ти е сега ?Мислиш,че си анонимен ???Неее,не си !!!И ще ти го докажа !Отдавна се каня да линчувам някой форумен боец.Ти изтегли късата клечка !Ще има и видео в Ю туб как ми се извиняваш !Обещавам !!!Време е да се спрете !!!

287

Да се обеденим

преди 6 месеца

В много държави протестират и то в държави с 80%ваксинация, просто хората си искат нормалния живот. И преди някой да върази да види в you tube, там все още не се цензурира толкова. И не се оствяйте да ви делят на ваксинирани и неваксинирани, това им е целта, а вместо това да се обеденим да живеем, както преди да обявят война на свободата ни!!!

286

Анонимен

преди 6 месеца

Така е в държавата НЕлгария. Пълно е с обратни хора. (за всичко са наобратно)

285

Анонимен

преди 6 месеца

До 315 Да не забравя. Дано да пукнеш в съня си в мъки, ваксър пропаднал.

284

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 306 "Не става проблематичен, става по-правилен" 23 хиляди и брояча се върти ...

283

до 291

преди 6 месеца

нищо подобно, това са напълно безпочвени инсинуации. говорите измислени неща, само защото ни мразите- както вече показахте в писанията си дотук- а на съветите на хора, които ни мразят, не вярваме. няма как да ни мислите доброто, именно, защото ни мразите. поради което виновни са такива като Вас и лично Вие.