342

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

Бойко Борисов е човек на Ротшилдовата каста. "ГЕРБ" са партия на световното еврейство и факта,че управлението им бе ограничено не се понрави на Ротшилдовите изедници. Това,което се случва у нас се случва като отмъщение за непокорството ни да търпим Борисовото иго. Според мен "ГЕРБ" е и партия на евреинът Шимон Сакскобурготски,който управлява Родината ни в сянка.България е предвидена за евреи и турци. Затова биваме изтребвани.

341

Анонимен

преди 6 месеца

МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!

340

....

преди 6 месеца

Нема толко *** народ и селски

339

Христо Христов

преди 6 месеца

Е, в някои развити ЕС държави протестират срещу лошото веме, така че лошо няма.

338

Анонимен

преди 6 месеца

До БЕЗ КОМЕНТАРЗа вселената не е сигурно че е безкрайна обаче!

337

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 6 месеца

Ковид хоро - прозззтотията на булгаропитека и Вселената са БЕЗКРАЙНИ!

336

Някой

преди 6 месеца

Всичко това било конспирация?

335

Време разделно

преди 6 месеца

Неваксинираните ще ни подкарват ли с ятагана след като времето за размисьл приключи

334

Въпрос

преди 6 месеца

До До манипулация-"30% от преболедувалите ковид имат дългосрочни здравни проблеми"... Как е възможно такова безхаберие. А колко народ развива хронични белодробни проблеми и дори смърт след сезонни грипове , знаете ли? А другата статистика от CDC в Щатите че ковид е далеч по-безопасен за здрави млади хора и деца от гриповете, четохте ли? А и че за тях ваксините са по-опасни от ковид има достатъчно официални информации. Само за много възрастни и болни, ковид е по-опасен от грип. Дори и ваксинирани

333

ЦИНИК

преди 6 месеца

Дедо идно време повна умря на 101годин. Ама няаши навремето толкоз развита медина . Сагъ фанеш коронка -гушнеш чимшира. Ваксанираш съ - пак. Дет съ вика с медицинска помощ мре народа па и медицината са разви могу !

332

Анонимен

преди 6 месеца

То османското присьствие като европеискито като гледамЩом и европеиска армия ще имаЩе ни взимат ли децата в служба на империята

331

До манипулация

преди 6 месеца

Това е официална статистика на CDC в Щатите - 30% от преболедувалите ковид имат дългосрочни здравни проблеми. По това се различава от грипа.

330

Анонимен

преди 6 месеца

Хоро по време на пандемия....Простотията наистина няма граници.

329

Анонимен

преди 6 месеца

Настана време разделно - никога не сьм мислил , че кошмарът от филма ще стане деиствителност в моя живот

328

Мдаааа

преди 6 месеца

Сещам се във "Време разделно"(хубав филм),как им дадаха време да помислят! Да сменят религията доброволно!Пък те нашите се хванаха на хоро и тръгнаха сватба да правят!Та сега същата!

327

Анонимен

преди 6 месеца

Като не искат по лесния начин ( с ваксиниране) ще стане по трудния начин (без ваксиниране) постигане на колективен имунитет. Тази работа ми изглежда като онази приказка ... и солта изядохме, и бой ядохме , и накра я и ее.б.а.н.е.то отнесохме.

326

Анонимен

преди 6 месеца

50 души се нахранили публично ГолЕмо чудо.

325

Анонимен

преди 6 месеца

Хасково не може да командва. Стига ни Фигуранта от Харманли. НЕмало вирОз. А толкова свидни жертви дадохме. А пък тоя учител да се засрами и да си върне дипломата. Няма на какво да учи децата, илитератът негоден.

324

Дедо Ташунко

преди 6 месеца

Те затва на 14 ти да изберем българското врабче в ръката,отколкот руския лешояд,аватар в небето!

323

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не роптахте, когато лятото пътувахте къде ли не по почивки и моренца извън България, и ви бъркаха пак къде ли не за да излезнете от нея