362

absurd

преди 6 месеца

Ето ,че се оказва ,че българинът е най-умният,а не както каза един толуп за някакъв материал,на за пад са с промити мозъци,Да е жив и здрав българския народ и Бог да ни помага,

361

Анонимен

преди 6 месеца

На сцената имаше и символична софра с мезета - само така робите, да гледат софрата и да преглъщат слюнките си! До кога българите ще бъдат прости роби на феодалите си! Въпросът е риторичен, не отговаряйте защото не вдигате общото IQ, а го намаляте!

360

Анонимен

преди 6 месеца

Я друснете едно хорце на главите на болните и умряли!

359

Анонимен

преди 6 месеца

А когато Боко затваряше насилствено хората, НОЩ зомбираха и стресираха народа, а Ангелов настояваше за масова ваксинация защо не протестираха?

358

Анонимен

преди 6 месеца

Ами тая противна Дааниела Дариткова е завършила образование в Русия?

357

Анонимен

преди 6 месеца

Какво направи със София даскалицата от Самоков? Полов София заприлича на ориенталско - ци.***.сско гето, дюнерджийници и чалготеки на всякъде,на всичко друго само не и на нормална балканска, българска и европейска столица

356

Анонимен

преди 6 месеца

Откъде Киро Брейка знае, че Асен Василев е " бил с мъж"? Че Кирил Петков е бил със западни възгледи? Ако той е против тях, то тогава за кого да се гласува като при положение, че останалите са мръсни стари чанти? Не всички от Последните имат двойно гражданство, нито образование в Западна Европа и Канада, но какво направиха с България,с Българската държава и народа? Българи с българско гражданство и образование крадяха и съсипваха с години наред българския народ.

355

До Веселинъ 71121368

преди 6 месеца

Бойко Борисов е ***, вживяващ се като спасител на България. Догуша ни дойде от Боковото управление, което предлагаше мутри, плеймейтки,простаци, мизерия, беднотия, смъртност, престъпност - егати и Боковата " градивност" за България

354

До Протестър

преди 6 месеца

Българското хоро, когато е без простотии и псевдонационализъм е хубаво.

353

Анонимен

преди 6 месеца

Нека да се радваме, че сме българи. Трябва да има българска раждаемост. Трябва България да я има. България без българи и славяни не може!

352

Анонимен

преди 6 месеца

Давайте братя българиии! Смело напред!

351

Българка

преди 6 месеца

До До 360Мислим мислим. Ама не можем да го измислим. Как така неваксинираните пречат на ваксинираните. И от какво умрели тези хора от тръбите в гърлата или от вирус, който е все още е недоказан. И да спомена, че само с мислене не става иска и действие. Останете си в мислещо изгнание.

350

Българка

преди 6 месеца

До До 360Само да попитам от какво измряха, че не разбарах. От тръбата в гърлото ли или от немислене. За ваше сведение мисля, че прочетох за това, че Ковид вирус все още не е изолиран от учените или казано простичко такова чуде нема. Бодни са и спи спокойно. И не забравяй да мислиш, че играта ще приключи. Ако всички мислят като теб горко ни.

349

Додо

преди 6 месеца

Аз не разбирам, от какво толкова се притесняват ваксинираните? След като са толкова сигурни в действието, ефекта и дефекта на ваксината, защо се притесняват? Нали са защитени? Не би ли следвало неваксинираните хора да се притесняват повече от факта, че ваксинираните щъкат навсякъде, могат да се разболеят, могат да са вирусоносители, вирусоразпространители и да сеят зараза навсякъде. Не виждам разлика между двете групи, освен чисто вътрешното усещане за спокойствие.

348

Осман

преди 6 месеца

А нас Ердо ни ваксинира като стадо.Турчина не посмя даже да изблее

347

Хахаха

преди 6 месеца

Кадиев, като нямате сертификат, ще си извадите. Ваксина или тест. Капиш? Какво трудно има?

346

Шаши

преди 6 месеца

Едните, затварят ли затварят всичко. Другите играят хоро. В цял свят пеят и играят. И така до края на човечеството. Поне с песни и танци ще изчезнем.

345

Протестър

преди 6 месеца

Абе важното е да тропнеме хорце, пък повод все ще си намерим.

344

Alo

преди 6 месеца

Едно време непослушните са отлъчвани от църквата. Сега -- затворени в къщи. Къде е разликата?

343

Анонимен

преди 6 месеца

Заря ,няма ли да има ?!Така и така ,се вият хора !ЧНГ .така и така сте се събрали !:))