180

Лудко

преди 2 години

Снощи правих тест с близалка на жената. Голям зор беше докато изкара активното вещество :))) сега чакаме 4-5 дена и ако ми няма нищо, значи е отрицателен :))))

179

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте, ако не ви бият тъй наречената "ваксина", ще ви вкарат каквото си поискат през тестовете,лекарствата,храната, питиетата, не може да се опълчите, много хора са се опълчвали и не са успявали, дори мощни фактори не са успявали, освен да проведете масови протести, не само в България, а изобщо по света, друго не може да направите, има видеа в Тубата, един учен от Канада,при това икономист-банкер каза,че си разпределят хората като собственост, но не само това, ще контролират съдбат

178

Анонимен

преди 2 години

Софиянци натресоха на страната ни партиите от ЕНП(европейската народна партия), които партии се избиват помежду си, избиват и населението ни, докога?

177

Румбата

преди 2 години

и служебните му По МИЙ Ки, така се омазаха баш предизборно, както никой конкурент-опонент не беше в състояние да го направи.Ама като са обратноостри, к*во да правиш? Разберете, дрОгарЕ, със суверена можете да се гаврите, но с децата му - никога!Ще припкате и ще плачкате след три седмици, а може и по-скоро, така ми се чини. И не само на мен, вероятно.

176

Не,благодаря!

преди 2 години

И как точно детето ще пуска тази слюнка насила? То по-скоро ще повърне.И кой ще тества толкова деца наведнъж,че да се проведе и час?Родителите не трябва да се съгласяват.

175

ФАКТ

преди 2 години

кацарОФ , ти и началника ти фигуранта с тия неадекватни мерки потопихте България . идея нямате какво да правите а каквото и да направите все е грешно . сега ше пускате децата в клас защото ви е страх от недоволството на хората . заболелите и починалите се увеличават , болниците са препълнени , но вие вместо да послушате Борисов , се надпреварвате да лъжете колко неадекватни били неговите мерки .когато Борисов казваше че става страшно вие не го послушахте , за вас по важното са изборите .

174

Анонимен

преди 2 години

Радев, защо предаде тези, които те спасиха от разбеснялото се куче Гешев?

173

абе тоя каруцаров

преди 2 години

нали плюеше по Щаба, че само плашели хората и били излишен орган с брифинги сутрин обед и вечерА СЕГА СЪЩИЯТ ТОЗИ УМНИК ДАВА БРИФИНГИ СУЪТРИН ОБЕД И ВЕЧЕР И ПЛАШИ С ЛОКДАУНнякой има ли обясненение /

172

Анонимен

преди 2 години

На 14 гласувайте за Възраждане и да се свършва с тоя цирк!

171

1984

преди 2 години

Все още ли си мислите че всичко се случва заради здравето ви..Утопията от филмите е факт и се случва пред очите ви..!!Всичко е консПирация, нали ??

170

Анонимен

преди 2 години

Софиянци натресоха на страната партиите от ЕНП(европейската народна партия), които партии се избиват помежду си, убиват и населението ни, докога?

169

Бay

преди 2 години

"Така държавата трябва да отпусне 13 млн. лева за закупуването на тези тестове, при които пробовземането се случва чрез слюнка." добро решение на проблема. Да не стресират децата.

168

Анонимен

преди 2 години

КаруцароФ, неадекватен ***, съсипа живота на хората с твойта некомпетентност!

167

Анонимен

преди 2 години

За какво ще пълним гушите на някой производител за тестове? Децата са си ок, като ги изолирате имунитета пада.

166

Анонимен

преди 2 години

Сигурно брюкселските клоуни са ги излъгали, че ако правят хората на луди те ще тръгнат да се ваксинират.

165

Анонимен

преди 2 години

Само да ми посегнат на детето - ще го заровя лекаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

164

:)

преди 2 години

Майката и разкатаха на тая държава...

163

обективен

преди 2 години

До 162 не се радвай той Карадайъ се кандидатира не се знае МАЙТАП

162

Анонимен

преди 2 години

Следващата седмица пак да въведете онлайн обучение, а по-следващата да го махнете. Важно е ковид-цирка да продължава.

161

Офф

преди 2 години

Абсолютни неможари.. Радефф и компания...