140

Анонимен

преди 2 години

Сега мързеливите даскалчета ще започнат да роптаят, че не са лаборанти. Харесва им да си стоят вкъщи и да работят с намалени часове, от 8 до 12. Кефффф. Разбирам ги, че не искат да си нарушават рахата.

139

Анонимен

преди 2 години

Децата не са лабораторни мишки, за да влязат в училище - тестче.

138

Анонимен

преди 2 години

Ей , стойте си вкъщи. Имате право на избор! Писна ми от антиваксъри и конспиратори. За тестове и ваксини!

137

Ник

преди 2 години

Това е много добър вариант....

136

Анонимен

преди 2 години

И отново. Заглавието внушава, че децата се връщат на училище, а в съдържанието, че ще ги подлагат на лабораторни експерименти. Различно е!

135

Анонимен

преди 2 години

Училището и децата не са експеримент. Децата на училище, БЕЗ ЛАБОРАТОРНИ ТЕСТОВЕ!

134

22

преди 2 години

Замислих се... това медицински сайт ли е, тъй като почти няма други материали, освен ковид, или е новинарски сайт. Ясно е, че ни внушават и манипулират.

133

И пак пари

преди 2 години

за тестове, после за ваксини..после за лекарсва...все пари... абе вие нормални ли сте? Хората ***, а те само пари пръскат за идиотии! Няма да се тестват децата! НЯма и да се ваксинират! Набийте си го в тъпите кратуни!

132

.!.

преди 2 години

Бре от как имаме COVID пандемия се вижда на какво дередже ни е държавата! Само да напомня, че при 5 заболени ни затвориха за 3 месеца и това беше началото на 2020г. После няма да казвам и това за ваксините! За online обучението или добро или нищо! А тези последните мерки пък за тях просто какво хубаво и разумно може да се каже!? Абе вижда се, че сме имали имаме и ще имаме оправници! С уговорката, че тези ни оправници могат да оправят само тях си и само това е сигурното тука в България!

131

Кацаров

преди 2 години

сложи зеления сертификат, за да забравят хората за скъпия ток.

130

ии

преди 2 години

Върнете децата в училище, защо затваряте тези които не могат де се защитят и гласуват ?

129

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ КАТО ГИ ВИДЯ И СНИМКАТА ИМ БИЯ!

128

Анонимен

преди 2 години

Докато вие съскате политически, заминаваме като народ. Гласувайте за всеки срещу глобалистите и техните планове за България. Всички сороски ***, които ще въведат задължителна ваксинация, са ДБ (най-зле, те не са българи), ПП (Троянски коне), ГЕРБ, ИТН (продаде се Славун, масон 21 степен), Възраждане (продаде се, сори), ДПС. Другото е компромис. Проучете ги и гласувайте за бъдещето (ако имаме такова), защото тия няма да спрат, докато не ни унищожат с ваксините за България (гарантирани отрови)

127

Анонимен

преди 2 години

Най- слабият български държавен глава в историята, а и политик като цяло се нарича Румен Радев! Позор за родителите си е той!

126

обективен

преди 2 години

След време ще го признаят за новата холокоста

125

ED

преди 2 години

Днес ще поискат да ги тестват, утре ще поискат да ги ваксинират.

124

Тоя Кацаров

преди 2 години

Преди месец пред президента разправяше, че стратегията му за овладяване на коронавируса била да го лекува с някакво митично хапче, дето го имало в Евпропата, и коронавируса минавал за три дни - по бързо то грипа даже. Сега какво го прихвана, какви са тея сертификати дето си ги исмука от пръстите, дето даже и по света не важат - ей тъй само за да тормози народа.

123

Иван М.

преди 2 години

Нямам думи да опиша възмущението си от НЕГОДНИКА РУМЕН РАДЕВ и цялата му некадърна пасмина, която въведе за отрицателно време апартейд в България на основата на фармацевтичен статус, а сега посяга с мръсните си ръце на българските деца. Радев, бях с теб на Шипка на 3-ти март 2020 г., но ти ни предаде и измами по възможно най-грозния начин! Повече никога няма да гласувам за теб, *** жалък! Излитай от президентството и никога не се връщай!

122

Анонимен

преди 2 години

ФАТТМАК, А ЦЕНИТЕ? ЩЕ СИ ХОДИШ С БОЙ!

121

АНОНИМЕН

преди 2 години

Меню: "готвен" министър в сладко-кисел сос.