220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен16 детето ти е в карантина щото сте психясали от новините. Ковид вирусите предизвикват настинки, всичко друго е медийна измама.

219

Анонимен

преди 2 години

Защо ще се харчат пари за тестове това е пълна глупост? Децата имат имунитет оставете ги да учат! Няма да се учудя ако в новите учебници изчезне думата имунитет и има само ваксини до пукясване.

218

P. Paдeф

преди 2 години

Ще тествам учениците до като родителите им не клекнат за "ваксинките", а вече обмисляме с моя слуга кацката и децата в детстките градини и яслите да тестваме. Исках пак да съм президент, но за съжаление трябва да слушам моите господари. Затова направихме и компромис за зелен сертификат само за първата отрова, но само малко да се вдигне % ваксинирани ще ви го върнем тъпкано, ще разбетете кон боб яде ли. А това, че в Израел вече за з.серификат искат 5 игла, да си остане само между нас.

217

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

216

Беновска пипа

преди 2 години

Поредната голяма простотия на Радев и Кацаров. Във вихъра на четвъртата вълна ще връщат учениците в клас. Нужни са няколко седмици за да премине пика, след това може да ги връщат, но сега е абсурдно.

215

Анонимен

преди 2 години

Споко, всичко ще продължи докато КОВИД ваксините не влезнат във ваксинационния календар. Нация от аутисти е мечтата на политическия ни елит.

214

и това

преди 2 години

докога ще продължи, с тестовете?..доката ви кажат, че и децата трябва да се ваксинират за да ходят на училище??? То при това положение може направо да закривате тази институция, защото нямате никакво уважение към образованието и хората, които работят в тази област..То всъщност вие не уважавате и българския народ, предавате го и го тровите...Направихте всичко възможно да съсипете всичко, а се и противопоставяте хората ....

213

Анонимен

преди 2 години

Следващият ход е задължителното ваксиниране на учениците до 4-ти клас и детските градини и ясли.

212

Т К О

преди 2 години

За децата ЩАДЯЩИТЕ близалки а нас ......И защо СПАХА ЦЯЛО ЛЯТО С "ГОЛЕМИЯ ПЛАН" и не го въведоха от 15.09 и сега нямаше да сме в тази ситуация!!!!!!

211

Т К О

преди 2 години

20 МИЛИОНА за близалки(щадящи тестове) А ВИЕ събирайте капачки!!!!

210

SHEFA

преди 2 години

АБЕ ТИЕ НАЛОЧНО ЛИ ГО ПРАВЯТ????????????????????????????????

209

Анонимен

преди 2 години

"""За какво ще пълним гушите на някой производител за тестове? Децата са си ок, като ги изолирате имунитета пада.""" --------------------- Заради едно такова "ОК" дете, сега ние сме в карантина! Благодаря!

208

Анонимен

преди 2 години

"Децата не са лабораторни мишки, за да влязат в училище - тестче" _____________________ А как са влизали 4 г. в детска градина? Пиш и ако всяка година се за допускане до детска градина Излиза, че са били лабораторни мишки. Как сте го допуснал? Голяма работа да се изплюят в съд/плик!

207

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от политика

206

Анонимен

преди 2 години

ВИДЕНОВите дружки само ще разпродадат България!

205

SHEFA

преди 2 години

КАЦАРОВ НЕ ГОПРАВЕТЕ-НЕ Е НУЖНО ДА НАЖЕЖАВАМЕ ПОЛОЖЕНИЕТО С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАБОЛЕЛИ-ЩЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ ДА НЕМОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ ЗДРАВНАТА КАСА И ПОСЛЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПАТИ ЗАРАДИ ВАС.-НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ-ЗАДРЪЩЕ МАЛКО.-ЗАЩОТО ПО СТРОГИ МЕРКИ НЯМА ДА ПОНЕСЕМ.

204

до 210

преди 2 години

Господ ако ти прочете писания отиваш директно надолу като му дойде времето, ***.А колкото и да се опитват да ви опростачат с биг брадъри, гласове, таланти и други помии, някои все още можем да мислим и Господ е с нас!

203

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОДИ! Защо сме полкова опак и проклет народ. Болниците са задръстени, на ден умират по 100 човека само от КОВИД /другите са отделно/. Заразяват се по 15 000 ежедневно. Оздравели , но с усложнения ще умрат още хиляди, А НАСЕЛЕНИЕТО НЕ ИСКА И НЕ ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА!?!? Как така една шепа провокатори успя да надвие държавната медицина и пропагандна машина и да ОГЛУПИ народа да не се ваксинира. Това е позор.

202

Анонимен

преди 2 години

Оставка, бе гадове, съд и затвор за вас!

201

Анонимен

преди 2 години

Има случаи на заболяване сред учителите от едно и също училище - след сбирка за усъвършенстване например. И тогава как да се реши въпросът ? Защо да не учат онлайн ? Като го няма учителят какво да се прави- хайде, умници, давайте акъл! Давъте акъл и какво да се прави при положение, че болестта напира !