132

Гиб Мелсън

преди 2 години

Минаха 12 месеца откакто се заразих. Не съм се боцкал, но откакто минах вируса досега не съм имал дори и хрема. А на една позната баща й е в болницата в момента а пролетта е имал две ваксини. Чувам и за други случаи за постъпване в болница въпреки двойна ваксинация. Министъра казва, че антителата след преболедуване не стрували нищо а в същото време заяви, че ще лекуват пациенти с кръв с атнитела.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151Слагай си доза всяка седмица...

130

Анонимен

преди 2 години

До СъбиТи вчера се върна от Русия и ти бяха предоставени официалните данни на правителствено ниво... лично Путиин ти разясниТ.поъгълник...

129

Анонимен

преди 2 години

ГЕРМАНЦИТЕ АКО БЯХА МН. УМНИ, НЯМАЩЕ ДА ЗАГУБЯТ 2 СВЕТОВНИ ВОЙНИ! И НЯМАШЕ ДА ВКАРВАТ ФАШИЗМА! НЕ МИ ГИ ДАВАЙТЕ А ПРИМЕР!

128

Анонимен

преди 2 години

До мед сестраБраво

127

Анонимен

преди 2 години

Преболедувах SarsCov1 преди 10 години. Имунитетът ми е до ден днешен. Не стига това, но хванах синчето му SarsCоv 2, известен ни като ковид и го изкарах само с 3 дни температура. От тогава до ден днешен въпреки контакт с болни от ковид, давам само негативни тестове! Имунитета е много дълъг. Не знам колко е, но е факт че каралите вируса веднъж, следващия път го карат като обикновена настинка.

126

ДДРОнег

преди 2 години

Кратко, точно и ясно - ваксинирането е бизнес, затова се рекламира и задължава !!!

125

Анонимен

преди 2 години

Estestveno, che preboleduvalite. Ili Ugur Shahin e Gospod?!

124

Анонимен

преди 2 години

стига сте писали статии които да противопоставят и разделят обществото, по важното е тези без ваксина и не преболедували какво правим . Медиите само това гледат да са на гребена на медиен интерес, пък какво следва от това не им пука. Ще почнете да се избивате един друг скоро с тая омраза.

123

мед сестра

преди 2 години

Ако нещо работи успешно и си върши работата като ваксините против морбили и туберкулоза например няма нужда да се изписват тонове статии и да хвърчат плюнки от устите на разни пишман агитатори ,министри ,математици и др ***? Излишно е да ни агитирате за бо.клуците идващи безплатно от запада.Оттам нищо хубаво не е дошло за България в цялата й история!

122

Анонимен

преди 2 години

Хем им биете трета доза, хем твърдите, че са по-защитени. Как се обяснява това противоречие?

121

Анонимен

преди 2 години

До До 156 158 Многократно имаше статии, че точно срещу рака са разработвани тези генни препарати и пак обещават да ги направят, ама друг път, както се казва.

120

Ваксинираните

преди 2 години

са пушечно месо! Не може ваксина, която цели да имитира естестван имунен отговор да е по-добра от естествения имунитет! За една година измислиха нова медицина, намериха си еничари и си разиграват коня! В САЩ вече искат трета доза иначе официално не си ваксиниран. Колко още дупки ви трябват за да кажете стига?

119

АНКЕТА

преди 2 години

Аз съм мислещ човек и никога няма да се ваксинирам (+)Аз съм ковидолигофрен и се надупчих като мишена за дартс (-)

118

Това

преди 2 години

Ми звучи като изкуствения или естествения *** е по - добре ?

117

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

"По последни данни защитата, изградена при хората, прекарали заболяването, трае около година."------- По-вярно е да се каже, че наблюденията се водят от една година. При преболедувалите SARS-Cov-1 имунитета е до ден днешен.

116

Анонимен

преди 2 години

Според великите администратори и политици, които управляват пландемията, положението е различно, в сравнение с нова, което твърдят учени и лекари / без частта от тях, които са платени агитатори/.

115

До 156

преди 2 години

Пр()стият си ти и по всичко си личи ! Първо рака НЕ е вирус ! Тоест няма как да направиш ваксина срещу клетка,а не срещу организъм. Второ-отдавна има превенция срещу СПИН,който НЕ се предава по въздушно-капков път Така ,че заразяването с него е с ПЪТИ по-малко вероятно и ограничено.Може да се контролира.Кой е пр()стия сега ?

114

до125

преди 2 години

Не, че нещо ама ваксината против морбили пази от заразяване с морбили и я имам, докато ваксината срещу ковид не пази от заразяване с ковид и затова не ми трябва. Ти като искаш се боди като толкова те е страх, а и ще можеш да ходиш У мола и да хвърляш гюбеци на кръчма, ***,,ло . Умн. ик.

113

Анонимен

преди 2 години

КАК НЕ ИЗМИСЛИХА ВВАКСИНА ЗА СПИН ИЛИ РАК ЗА 6 МЕСЕЦА , НО ЗА КОВИД УСПЯХА..МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ПРОС.ТИ И НАИВНИ ОВЦЕ!