152

az

преди 2 години

До Ха-ханай-добре са защитени ваксинираните, които след ваксинирането са го преболедували без да усетят.

151

Анонимен

преди 2 години

е доктора на ковид отделението в Пирогов нали ви го каза, преди да го изтрият и цензурират от всякъде - че от 2 години нямам нито един преболедувал , повторен от вируса

150

Ха-ха

преди 2 години

Вече е кристално ясно-целта е да се достигне тотално ваксиниране,без значение дали хората са минали вече през вируса или не.Какво има във ваксината е въпросът и защо им е толкова важно да ни го вкарат!

149

Анонимен

преди 2 години

Пълен абсурд е да се разсъждава дали преболедувалите имат имунитет. Щом са живи, естествено, че имат. Щом телата им са се справили с непознат вирус, ще се справят по-добре с познатия вече.

148

Анонимен

преди 2 години

Ами това се учи в шести клас по биология. Ваксинацията имитира преболедуване, а не обратното.

147

Анонимен

преди 2 години

Питайте ковида! Чете ли той сертификати или се бори с антитела? Колко са повторно боледуващите, дори при фалшивите ПСР тестове?

146

Анонимен

преди 2 години

набоцканите имат ли въобще антитела?

145

345678

преди 2 години

Оправдават всички следващи шотове с "идеята" да вдигнат антителата. Но без шотове тези антитела не помагат. Трябва да си много много *** да се вържеш на това.Сега може и да сте се набутали да ви инжектират, но тези, които дори след страничните ефекти продължат да клякат, сами си го просят. И с този графен на лотария, той и Фаучи и Бил ви го казаха - идва нов вирус, който със сигурност ще напави голямо впечатление. Само не казаха, че ще засегне ваксинираните с графенов оксид.

144

Анонимен

преди 2 години

самото заглавие на статията показва за колко глупави ни мислят

143

11

преди 2 години

Както вече става ясно - всичко е насочено срещу здравите хора, които са карали вируса слабо и имат антитела, ама те не били баш антитела. Дискриминацията е над здравите хора.

142

Преболедувал

преди 2 години

От всички написани приказки става ясно ,че преболедувалите имат по-качествини /правилните/ антитела и за по-дълго време от ваксинираните , но сертификата им е за една година за да се боцнат и те. Нищо че имунният отговор на организма може да бъде страшен.

141

Анонимен

преди 2 години

До Медик То и вие я изместихте дискусията - защо не се направиха обикновени ваксини, като в Китай, например, а си правите експерименти с цялото световно население? Никой не знае какви са дългосрочните ефекти на тези препарати. И Вие не ги знаете, ама веднага обиждате - чугунени глави. 26000 починали от ваксините какви глави са били?

140

име

преди 2 години

До kostaслагай скафандъра и се затваряй в банята,ти изобщо чете ли статията или я караш по опорките?

139

Анонимен

преди 2 години

А добър ден! Естествения имунитет е в пъти по-силен от ваксината! За справка в Израел (където са много ваксинирани) са направили проучване на база 700 000 човека, а не един и двама. И резултатът показва, че хората с естествен имунитет е 27 пъти по-малко вероятно да се разболеят. Ето и статията в нея има и препратка към изследването на учените: https://washingtonpost/outlook/2021/09/15/natural-immunity-vaccine-mandate/Заглавието е зле. Естествения имунитет е в пъти по-добър!

138

Медик

преди 2 години

Ама защо всички са се фокусирали върху този въпрос?! Защо антиваксърите успяха да изместят дискусията? Фокусът е върху това защо непреболедувалите не са ваксинирани. Ето това е важния въпрос. Това е проблемът. Чугунените глави искат да играят лотария и да преболедуват, вместо контролирано да се ваксинират. Поради това упорство тази пандемия си гори вече 2 години.

137

Анонимен

преди 2 години

ЕМА е регистрирала над 26000 души починали от ваксини и над 2 млн. с увреждания, половината - с тежки. Всеки ден има по 5-10 починали ваксинирани от ковид. Никой не знае в момента какви са дългосрочните ефекти на ваксините. Никой не изследва ваксинираните - какви процеси текат в телата им. Вече им биете трета доза, говори се за четвърта. Престанете да манипулирате хората с предположения и сертификати!

136

Гореща новина

преди 2 години

Само факт ! В семейството сме 4 човека като сме глава в глава както се казва . Аз и сина го прекарахме само с 14 дни температура ! На жената /няма и антитела/и дъщерята им няма нищо засега...да не чуе дявола !

135

kosta

преди 2 години

*** бре гниги, разболявайте се щото е по-добре и сте по-защитене и си *** като мухи, света няма нужда от *** като вас - задни колела цял живот сте били и такива ще си останете - никакъв смисъл от съществуването ви. Най-добре си се раболявайте и един по един да ви разчистим, то се видя че комуникациия с умствено изостанали антиваксъри не може да има. То като е кухо и няма отвор от където да се налее, за винаги ще си остане кухо. Ха дано като се разчистим се пооправи тази държава.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167, "по важното е тези без ваксина и не преболедували какво правим"в статията става дума за преболедували и ваксинирани, кво намесваш останалите? Другият пробле, че мнозинството от преболедувалите, нямаме документ, че сме преболедували. Примерно аз - правиха ми два теста и двата бяха отрицателни, но съм бил в пряк близък контакт с болни 10 месеца по-късно, антителата беха, като на скоро преболедувал - за кво да се ваксинирам, като явно имам имунитет, само да ода по кръчми ли?

133

Исландия

преди 2 години

На 9 октомври главният епидемиолог на Исландия Торолфур Гуднасон обяви, че се спира използването на ваксината Moderna в страната заради зачестили случаи на миокардит.