92

Aнонимен

преди 2 години

Това са пълни глупости, за да лаят антиваксърите. Няма нормален човек, който да предпочете да се заразява от нещо, което би могло и да го убие, защото имунитетът бил по-добър. Дори и да е така, няма печаливша логика. Да бяхте изкарали и едрата шарка, понеже 100% имунитетът е по-добър от тоя, който дава ваксината, направена с кравешка шарка...мало.умни.ци.

91

Анонимен

преди 2 години

Познати истини, които може да намерите в първите 100 страници на учебниците по имунилогия! Откриха топлата вода ОТНОВО!

90

Diometian

преди 2 години

България не трябва да следва пътя на Германия.Ваксините са проблемни и не са заподходящ за всеки.Харесвам България и бих искал някой ден да живея там

89

Анонимен

преди 2 години

Пандемия ден 1 ,пиша в google,излиза,ми ,че пандемия под 4г продължителност не е имало до сега. Подготвям се психически и слушам СЗО.Направете го и вие.

88

Анонимен

преди 2 години

Какво ме интересува за Швеция? И ти що дириш в български форум, скучно ти е.

87

Анонимен

преди 2 години

Експертите от панелките всичко знаят за вируса. Само не и как да се излекуват.

86

Анонимен

преди 2 години

До оня, който си вярва, че е в процента на образованите. За тия, дето раздават картите, ти си същото ненужно гоМно като ония, които, наобосновано скъпо за претеницята ти за образованост, си позволяваш да презираш. Струваш точно същото за повелителите - нищо.

85

Живеещ в Швеция

преди 2 години

В Швеция учениците и студентите учеха 1,5 години дистанционно с изключение на най-малките. Мерки имаше. Маски имаше. Ваксинирани сега над 16 годишна възраст са 86% от населението. 12-15 годишните 40%.

84

Живеещ в Швеция

преди 2 години

В Швеция учениците и студентите учеха 1,5 години дистанционно с изключение на най-малките. Мерки имаше. Мадщи имаше. Ваксинирани сега над 16 годишна възраст са 86% от населението. 12-15 годишните 40%.

83

Анонимен

преди 2 години

Панелни експерти, я кажете кога ще свърши пандемията щом знаете всичко?

82

Анонимен

преди 2 години

Алвефия към К19 ваксина ли ,от къде знае?

81

Анонимен

преди 2 години

Дали ще принудят учителите да се ваксинират? Майка ми има алергия.

80

Анонимен

преди 2 години

Разделиха ни да ,едните сме образовани и вярваме на науката и СЗО ,другите прос%ти вярват на врачки.

79

Доктор

преди 2 години

Кой е по-добре защитен от COVID: Преболедувалите или ваксинираните?Най добре защитен е този който има високо ниво на витамин Д. Това ви го казвам от личен опит като доктор.Виждал съм доста васинирани и неваксинирани пациенти приети в болница нуждаещи се от много кислорот особено с една "определена" ваксина и всички са с ниско ниво на витамин Д

78

Анонимен

преди 2 години

ТОЗИ КОЙТО ЖИВЕЕ В БОГА ! ЗАЩОТО ТАМ НЯМА БОЛЕСТИ! В МАТЕРИАЛНИЯ СВЯТ НА ИЗКУШЕНИЯ И ПОСТАВЯНЕ НА ГРАНИЦИ КОНТРОЛ ОТ РАЗНИ ХОРА - ИМА ВИРУСИ И БОЛЕСТИ!НЯМАМЕ НУЖДА ОТ КОНТРОЛ И МАНИПУЛИРАНЕ! ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ЛЮБОВ! ЗАЩОТО ТОЗИ СВЯТ Е НА РЪБА И НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА КОЕТО ВИЕ С НЕГАТВНИТЕ МИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ ПРИВЛИЧАТЕ.

77

Чоко

преди 2 години

Панелния- виж страните с над 70% ваксани - навсякъде затягат мерките, щото ваксите не работят - виж УК (отново с маски съвсим скоро), виж Австрия с ново затягане и нови маски, виж Израел и тн. И после пиши ковид-тролски постове ;)

76

ФатаМоргана

преди 2 години

В началото на годината е следващата игла, нали?

75

Анонимен

преди 2 години

А неваксинираните що че правим?

74

до Панелния

преди 2 години

До Solar Power- Отваря се на баба ти хурката. Дори с 85% вакс, ги тормозят със сертификати и фашизъм. С изключение на Швеция, където никога не е имало маски, локдауни и затваряне на училища. От самото начало когато още ваксата прохождаше, до ден днешен. . Шведите държат на децата си и не са ги удушавали дори в класните стаи с маски,.

73

сал

преди 2 години

а какво става с хората, който имат клетъчен имунитет в БГ? Според нашите учени и академици най-добрата защита клетъчния имунитет или клетъчна памет не са фактор в борбата с Ковиид-19. От друга страна имат тест, който доказва този клетъчен имунитет.