27

Истукан

преди 2 години

Радев изправи се! Долу мутра! В затвора! Викаш на Борисов мутра, а самият ти си мутра.

26

Анонимен

преди 2 години

Манолова, защо си пъхаш носа в неща, от които не разбираш? Теста за антитела не става за издаване на зелен сертификат и така е по цял свят.

25

Анонимен

преди 2 години

Еи и тя си е платила сертификата с витамини

24

до 27

преди 2 години

Ако "Таз" не беше омбудсман, сега щеше да ходиш под строй до избирателните урни и да си пуснеш бюлетината за ГЕРБ, точно както беше при Тодор Живков!Лоша или добра, на Мая Манолова дължим факта, че гласуването е доброволно! Защото тя внесе жалба в КС, и КС се произнесе в полза на жалбата! Някои хора бързо забравят хубавите неща май. Сега щяхме да имаме и "зелени сертификати", и "жълти сертификати", че сме гласували!А който не е гласувал не знам... глоби сигурно?

23

Анонимен

преди 2 години

Попу листа Галева от Урви, вътре-вън.Дай още парички за протести, че статистите изгладнеха.

22

анонимен

преди 2 години

Преоблякал се Илия(пребоядисала се Мая),пак в тия.Иначе русото по-добре й стоеше,този цвят не й отива,състарява я.А и акъла не й добавя никак.

21

Анонимен

преди 2 години

Таз просто използва да набере някой глас. Вижте как проблема и със сертификатите е че не признават хора с антитела, иначе е напълно за. Може да проверите какво каза премиера на Австралия. След 6 месеца сертификата ти изтича и телефона те подсеща да ходиш да се ваксинираш 3ти, 4ти и 10ти път. Колкото трябва. Никакви сертификати и никаква Мая. Айде не се хващайте на номерца за трети път.

20

хахаха

преди 2 години

Тази мега-меркалтилна така наречена "дама" не е лошо да мълчи точно по тази тема. Нейният спонсор както и на колежката и(адвокатчето Хаджи-някой си), както и на така наречения президент и слугата му Кацата е един и същ - бат Сорос. Не сме забравили майче как агитираше и ти за "ваксините" точно преди няколко месеца. Ти си за кофата за *** заедно с тиквата, музиканта, президенчето, оня Иванов и всички останали, които се кланяте на парите на глобалистите, и заради които сте готови на всичко.

19

Анонимен

преди 2 години

Пуйка

18

Анонимен

преди 2 години

Мая, хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат, защото това не е направено по света, нито в Европа и не е сигурен метод. Защо питаш министрите? Попитай учените!

17

Анонимен

преди 2 години

Зеленият чорап наложи зелен сертификат.

16

Анонимен

преди 2 години

Тази всеки път е недоволна и лае , заедно с другите двама незачитащи правила и закони. Заедно хвтрляха камъни, яйца и домати по обществени сгради. Като е толкова загрижена за хората защо остави омбудсманския пост... Аман от пребоядисани носители на промяна или по точно в техния случай на подмяна... със стари работници, ново заведение от определен тип не се прави..

15

Анонимен

преди 2 години

Мая нали подкрепяше служебнвото на Радев? Сега обърна палачинката. Хората отначалото разбраха, че служебните министри са некадърници.. но Мая и шутоовете и искаха служебното правителство да стане редовно. Тотално заблудени о в ц е.

14

факт

преди 2 години

мая общата обикаля студия , предавания и къде види журналист иска да дава интервюта . иска гласове да печели за да влезне пак в парламента , за това и се залепя от една партия на друга щото сама парламента ше го гледа от телевизора .

13

Майора

преди 2 години

Майче и да се пребойдисаш , пак няма да спечелиш! Вашата партия е партия на подмяната със защитници на мутри и олигарси и хора , хвърлящи яйца и домати по символите на властта , които уж уважавате!

12

Къде е проблемът?

преди 2 години

"Проблемът не е в Кацаров." Напротив, проблемът е в Кацаров, и Кацаров сам си каза какъв му е проблемът от трибуната на Народното Събрание! Лично го гледах по телевизията как обясни, че той не е лекуващ лекар, а е учил за медицински мениджмънт. Тоест, може да реорганизира болници, но не да дава предписания за противоепидемични мерки. Затова, той слуша други лекари експерти, които най-нагло лъжат, като Ангел Кунчев например, и той го слуша и изпълнява!

11

Анонимен

преди 2 години

Мноооого противна,много.

10

Шопо

преди 2 години

Че ву изпапкам поничката на Майчето!!!

9

АнтиМаяМа

преди 2 години

Тая пък все се жали, все недоволства. Иска пак на държавната софра. От стари мадами, нов брдак не става. Тая и мъжа ѝ даже не я подкрепя и не застава зад нея. Смятай колко струва... Идеалният пример за пагубен популизъм.

8

Нане

преди 2 години

Възраждане за България и Атака, ще ви излекува всичките...)))