67

преди 2 години

Моля, не ни плашете с подобни снимки, няма да мигна цяла нощ!

66

Киркова

преди 2 години

Избирателите,също ще внесат документ,който ще те изхвърли като водорасло на сухия пясък."Скъпа" Мая,българите вече чуват и виждат,кой ще им е полезен,затова ще го подкрепят.Стрелбата ти в различни посоки се оказа,патроните ти са халосни.

65

дано се махат вече

преди 2 години

До Анонимен 65 - И аз съм против червени мутри! Най-зле са.

64

дада

преди 2 години

"Изправи се БГ! Ние си отиваме!"

63

Що се правиш

преди 2 години

Майче, Майче, и ти взе да хвърчиш като Ицо ... Щели сте да се обединявате с него ... Изгубена кауза е вашето обединение хаххаха

62

ЛОЗАН ПАНОВ КАЗА:

преди 2 години

"РАДЕВ Е ФАЛШИВ ГЕРОЙ"--------ЖИВОТА ГО ДОКАЗВА , ЧЕ Е ПРОДАЖНИК И СЕ ПРОДАДЕ ЗА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ, СРЕЩУ ПАРИ ОТ ЕС И САЩ ЗА 1/2-млрд/?!!!!

61

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

МАЯМАТА , СРЕЩУ КОГО ЩЕ СЕ ЖАЛИ .....СРЕЩУ ФИГУРАНТА ,ЛИ ..??!!ЩОМ ЩЕ СЕ ЖАЛИ И СЪДИ ---ЗНАЧИ НЕМА ДА ГЛАСУВА ЗА РАДЕВ..ХА,ХА,ХАААА!!!!!!!

60

Пак по опорката?

преди 2 години

До Каракачамаков: Привет, Качамак. Пак ли се зае да бистриш политиката? Защо не похортуваш за нещо, което разбираш повече. Стига вече по опорката.

59

Айде…

преди 2 години

Седни БГ! Ние си отиваме!Сбогом!

58

ПРОДАЖНИ НИЩОЖЕСТВА

преди 2 години

ТЕ ВСИЧКИТЕ ОТ ПЛОЩАДИТЕ/ПЛАТЕНИ ОТ БГ ОЛИГАРСИ ОГРАБИЛИ И ФАЛИРАЛИ 15 БАНКИ С ПОМОЩТА НА РУМЕН ГЕЧЕВ/, КОИТО НОСЕХА БЕСИЛКИ И КОВЧЕЗИ- УСПЯХА- САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ- ТЕ ШУМНО ИСКАХА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, НО СЕГА СМЕ САМО С ВИСОКИ ЦЕНИ, А ТЕ СИ ГЛАСУВАХА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ- ГНУСНИ, ПРОДАЖНИ *** С ВИД НА Г О В Е Д А.

57

Анонимен

преди 2 години

Свинката иска обединение,но само мошениците от фалшивите партии на задкулисието,от което е част.Не ставате, гнусно е.А защо не си кажете кривиците?Движи се като ветропоказател,уж не с/у Кацаров,който не си върши работата,а за сертификат на хората с антитела.И това не е нейна идея,,но тя пък ще внесе жалба за рейтинг.Антиваксърската кампания вие я почнахте миналата година брутално съчетана с протестите защото целта беше да се опорочи всичко и вземе власта.И после се разбра,че сте негодни.

56

Виктор

преди 2 години

Това нещо с перуката е ужасно нагло.Ти го гониш от вратата то влиза през прозореца ,гледа те безсрамно и ти се хили .Майо какво стана с твойте лу..ди като тебе майки дето лежахте по жълтите павета от Системата ни убива.Живи ли са ***?

55

Мажоритарен избор?

преди 2 години

Да оставим Мая и ИБГНИ. Днес от интервюто с Тошко се разбра нещо, за което дори и не подозирахме. Оказа се, че всеки кандидат за депутат от ИТН подписва декларация за отказ от депутатското си място още преди изборите. Така се оказва абсолютно безмислено да се гласува с преференция за ИТН. Слави и Тошко ще подадат декларацията за отказ на избрания с преференция, и на първо място ще се окаже този, когото те сами за си си избрали за първи. Те това е парламентаризъм според Слави и сценаристите му.

54

Стига глупости

преди 2 години

До анонимен 74: Политиката не е кастинг за манекенки, драги. И е недостойно да оплюваш политик (особено жена) заради външният и вид.

53

анонимен

преди 2 години

Някой знае ли как успя сестра Галева да погрознее за толкова кратко време. Не че беше хубавица, но сега е ужас.

52

Анонимен

преди 2 години

Тая тарческа смот-ла метла няма ли да си намери поприще в някоя квартална кръчма да налива на арменинските пияници и прошляци.

51

Анонимен

преди 2 години

Важното е мутрите да не са на власт и не е важно за кой точно всеки ще избере да гласува.

50

Анонимен

преди 2 години

Народът скоро ще измете цялата герберaстка ОПГ на изборите.

49

Анонимен

преди 2 години

Народът скоро ще измете цялата герберaстка *** на изборите.

48

Уплаши ми се

преди 2 години

Окото! Днес се връщам от Бургас по АМ Тракия , няма нищо повече от билбордове с Манолова и Хаджигенов . Откъде толкова средства в тая мижава партийка?! Ама наивен и простоват народ дал Господ