Снимка: БГНЕС

„Дошло е време за обединение, а не да си търсим кусурите и кривиците. Ако в следващия парламент ние, „Продължаваме промяната” и „Демократична България” не спазим ангажимента си пред избирателите, ще поставим гражданите в тежка ситуация. Сега е време за обединение, за протегнати ръце”. Това заяви в предаването „На фокус” Мая Манолова.

Тя не вярва на социологическите проучвания. „На всички избори - и през април, и през юли, според социолозите бяхме на ръба. Ще влезем и в този парламент. Ние сме най-социалната формация и хората имат нужда от парламентарна група – омбудсман. Ще има нужда от биткаджии и в следващия парламент”, заяви Манолова.

Тя обяви още, че от „Изправи се БГ” в понеделник внасят жалба за начина, по който се въвеждат зелените сертификати.

„Те разделят допълнително обществото, удрят тежко основни граждански права. Много тежко ще засегне правото на труд”, заяви Мая Манолова.

Самата тя е ваксинирана, семейството й също. Не смята обаче, че другите трябва да бъдат карани насила.

В екипа на „Изправи се БГ” в момента само тя и още един имали право на сертификат.

„Проблемът не е в Кацаров. Опитваме се да го накараме да отговори на въпроса: Защо хората с антитела не могат да получат COVID сертификат?”, заяви Манолова. 

Коментари Напиши коментар

84

преди 2 месеца

Моля, не ни плашете с подобни снимки, няма да мигна цяла нощ!

83

Анонимен

преди 2 месеца

Мая е изключително умна и интелигентна жена. Пак ще гласувам за нея. ИТН се провали. ДБ се провали, но Изправи се Ние идваме продължава..

82

Киркова

преди 2 месеца

Избирателите,също ще внесат документ,който ще те изхвърли като водорасло на сухия пясък."Скъпа" Мая,българите вече чуват и виждат,кой ще им е полезен,затова ще го подкрепят.Стрелбата ти в различни посоки се оказа,патроните ти са халосни.