47

До До 57

преди 2 години

Няма гаранция, че си защитен никога! Дали си карал вируса или не си го карал или си се ваксинирал. Това са някакви фантазии и митове. Като цяло обаче ако не си тежко болен по принцип, шансът е да оздравееш бързо. Достатъчно е да погледнеш статистиката кой умира от ковид и колко от починалите са млади хора. Незначителен процент.

46

Анонимен

преди 2 години

Никакъв шанс за тези клоуни. Хич да не се надяват на депутатска заплатка.

45

До 57

преди 2 години

Плюем я тази, защото нямаме нужда да ни защитава доказан ***. Стотици жалби вече са внесени от адвокати. Възраждане е единствената политическа партия, която се опълчи на глобалистите срещу "ваксините"(те вече внесоха жалба), и то не сега, както го правят наужким тези, които са на хранилка при тях - Мая, Тиквата, Хр.Иванов и Слави.

44

До 57

преди 2 години

Защото антителата след заболяване не са никаква гаранция че си защитен, особено ако си прекарал болеста леко.

43

Анонимен

преди 2 години

Манолова, ти сакън да не останеш по назад от комуниста борисов, приятеля на Путин и пеевски.

42

Вместо да я плюете

преди 2 години

Отговорете на въпроса ---защо човек със антитела няма право на сертификат ? Недейте обяснява как се е крил и е сял зараза -- може и да има такива НО и тези със сертификатите обикаляха и сееха зараза докато ходеха на ПСР тестове и се редяха на опашки !А е пълно със народ който го е изкарал безсимптонно . Не е правилно да си напрягаш постоянно имунитета след като имаш антитела -- това не е медицина а печалбарство !

41

Истукан

преди 2 години

Радев като бъде свален след президентските избори, трябва да бъде даден веднага на международен съд за правата на човека и на целия народ. Издевателства над болните хора дето ще им навреди ваксината.

40

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което ще донесе гласове е, позволено. Няма значение дали вреди на обществото. Тази директно ми падна от очите. Петков е сигурен премиер.

39

Истукан

преди 2 години

Само народът може да измете предателя Радев.

38

bob

преди 2 години

Ба/ба Мая заприлича на гумена кукла втора употреба

37

Дико Сашев

преди 2 години

Какво ли не прави Мая, но няма как да събере заветните 4%. Трапчинко и Кокорчо й изядоха хляба.

36

Анонимен

преди 2 години

А ти пропускаш, че Изправи се! Мутри вън! имаха 4,72% от гласовете през април и 5.01% през юли. Тенденцията е ясна.

35

Анонимен

преди 2 години

Мая пропуска, че април имаше 14 депутата, а юли -13. Тенденцията е ясна

34

Анонимен

преди 2 години

Прав си, през февруари 2017, Конституционния съд отмени задължителното гласуване.

33

Анонимен

преди 2 години

Май съвсем се побъркахте с цел да правите пияр на Манолова. ОТ 89та година до сега гласуването е ДОБРОВОЛНО. Айде стига глупости. Единственото което правеше Манолова като омбудсман беше да се разхожда с държавна охрана. Но сега свалиха охраната на Главния прокурор. По цял свят главните прокурол;ри имат охрана. Сега Мая реши че няма нужда. Айде у лево.

32

Анонимен

преди 2 години

Мутрите викат: вие сте мутри. Нали така истуканчо...

31

27

преди 2 години

До: номер 36 Както вече казах, вие младите много бързо забравяте, ако изобщо помните нещо!!! Не мога сега да търся стари решения на Конституционния Съд. От ГЕРБ преди няколко години (преди пандемията) бяха гласували закон не знам на кое четене беше, май беше влязъл в сила, че всички български граждани са длъжни да гласуват. Атавизъм от тогава остана графата "Не подкрепям никого". Законът обаче отпадна преди да бъде приложен, ако не се лъжа май за местни избори само бяхме задължени.

30

Млъкни ма

преди 2 години

Групови жалби вече са внесени от Възраждане и много адвокати, малко закъсня бе пoдмeткo. Твоята "жалба" е за да можеш да изкрънкаш някой друг глас за изборите, но ние помним как твоята "партия" рекламираше отровите, а също и книжката за Марвин(мравката гeй), която искахте да четем на децата си. Долно и нагло същество си ти!

29

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат не трябва да дава права и да отнема права ако го нямаш.

28

Истукан

преди 2 години

Радев в затвора незабавно след президентските избори. Гаврата му трябва да се накаже. Не може да има избори след избори и да няма правителство, да има зелени сертификати и нарушаване на правата на хората, както не може и цените да скачат така лавинообразно, а заплатите да си остават същите. Трябва да има някаква регулация. Радев се провали тотално и изпусна всичко извън контрол.