58

Манафчииски

преди 2 години

Ваксинация, кастрация и хоп, готово!

57

Народен съд трябва

преди 2 години

Кацаров не е нормален.

56

Анонимен

преди 2 години

Трима иддиоти на снимката. Съсипахте държавата бе, говведа!......Ех де само трима да бяха здраве му кажи!:)))))))))

55

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно неадекватна и непоследователна политика, за една седмица какво се промени,нищо,значи затварянето е било ненужно ,ако пък е било нужно трябва поне 3 седмици да е затворено,за да има ефект

54

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин 58 Няма да помогне - на по-високо ниво е проблемът. Тези не ги избираме, никой не ги избира. Както виждаме в момента - те избират нас. Които им харесват, ще живеят, а останалите ще ни убият.

53

Анонимен

преди 2 години

И аз ударих две черти на държавното образование. Здравеопазването отдавна го зачеркнах. Заведенията изобщо не ме интересуват - цените им са безбожни, обслужването - кошмар. Имаме частни учители по език и математика. Ползваме образователни сайтове. Аз помагам. Ходим сред природата, вместо да покриваме нормативи в задуха. Изобщо не ме вълнува вече тая държава, в която фашизмът управлява. И не, няма да се бодем.

52

Изнервен

преди 2 години

Трима иддиоти на снимката. Съсипахте държавата бе, говведа!

51

Гражданин

преди 2 години

А ние имаме план да ви изритаме на изборите.

50

тъй де

преди 2 години

''По думите му, ако при тестването се установи положителен резултат на дете, то няма да влиза в клас''----И до кога няма да влиза?Ами ако веднъж ближе положително, веднъж отрицателно?Другото което е много важно е, че за разлика от министъра на държавна хранилка, доста родители са в частни фирми.

49

Анонимен

преди 2 години

Софийските училища са оазис на здравето. Класните стаи са просторни, децата седят на безопасна дистанция. Оборудвани са с най-модерната вентилация с Хепа филтри и озонатори. Учебната програми е така съобразена, че да не се засичат децата от различни паралелки в междучасията. Алгоритъма за дезинфекция поне 4 пъти дневно се спазва от опитните и многобройни хигиенисти специално обучени за целта. Единствено остана г-го Фандъкова да осигури училищният транспорт и могат направо всички да са тръгнат.

48

Анонимен

преди 2 години

Пореден опит за изнудване на хората. Този път - учителите. Не съм учител, но не бих ги насилила да се инжектират и да стават изкупителни жертви пряко волята им. Ние си организирахме няколко човека домашно училище и не съм убедена, че иначе ще ни е по- добре. Който иска и е убеден, само той следва да експерименгира с новите инжекции. Другото е насилие. Аз отписах след тази седмица окончателно държавата и ЕС, образованието по досегашния модел и здравеопазването. Майната им.

47

Анонимен

преди 2 години

Е какво ще му стане на отрочето ти от "подобно нещо"? И как ще " приема' тест? Нещо май не разбирате за какво иде реч.

46

Анонимен

преди 2 години

Минус на коментар малко по-надолу, с призив родителите да не пускат болни деца на училище. Болни от грип, ОВИ, коронавирус, шарка, скарлатина или каквото и да е друго заразно заболяване!!!!!!!!! Нормални ли сте, родители, че искате това? Е, как да издържи наличната здравна система при това безобразие?!

45

Анонимен

преди 2 години

Стига бе!!! Не се спряхте!!! Всеки ден измират по няколко автобуса хора вие допълнително нагнетявате обстановката!! Всички станахте вирусолози и ресторантьори и всякакви кърлежи от браншови организации дават мнение какво да се прави. Единственият възможен вариант в момента при пропусната ваксинация през лятото да се пресече нарастващата крива на разпространението и здравната система да не колапсира е ограничат социалните контакти, например до края на месеца.

44

Анонимен

преди 2 години

София пламти. На загрижени ли се правят. Да си бяха спазвали плана от лятото! Между 250 до 500/100000 ротационен Над 500/100000 всички онлайн. Да бяха подходили с мисъл на 15.09. Сега и да се изказват работата изтървана отвсякъде. Пълни некадърници са всички и МЗ, и МОН , и РЗИ, и СГО. Безхаберници. Само устите им големи.

43

123

преди 2 години

Каква е тази дискриминация. Или всички ученици, или никой! Ай сиктир, от 1 до 4 клас не мъкнат зарази, от 5 - ти на горе само...

42

?!?

преди 2 години

И план да се затворят последни училищата имаше, но какво стана? Стана, това че вашите планове не струват! И ясно се вижда до къде го докарахте с плановете ви. Оставка и съд!

41

Анонимен

преди 2 години

Кое съсипаха, това, че искат децата да са присъствено в сегашния пик на пандемията?

40

Анонимен

преди 2 години

Сама да разбера, че детето ми е приемало нещо подобно в училище - лично ще намеря *** и ще го излежа.

39

Анонимен

преди 2 години

Еййй, заради тез избори съсипахте (управляващите в момента) страната. Как не ви е срам да гледате хората в очите.