78

Анонимен

преди 2 години

Министъра, в момента децата боледуват и от обикновен грип! Не е само ковид. Остави ги на мира. Да се излекуват за поне 2 седмици бре! Имате ли идея какво ще стане ако се смеси ковид и сезонен грип в училищата? С тестчета сезонния грип не го ловите, кратунки! Ще е мор сред възрастните! А и току мутра ковида, че да втасаме, понеже ни е малко. Стига се напъвахте предизборно, че от толкова напъни ще оакате положението хептем.

77

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

76

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Има поставени над 6 милиарда дози или на над 3 милиарда човека. Нивото ти на интелигентност се определя от нивото на ваксиниране. Сред римското население нивото на ваксинирани е малко над 2% защото вярват ,че някой ще ги чипне и още един тон фантастики .... най-общо казано защото за *** ти :) Виж ти към кое население се числиш :)

75

Анонимен

преди 2 години

Основният проблем на ваксаджиите-пропагандатори е, че не успяват да обяснят защо не притискат рисковите групи, а тези, които изобщо не са застрашени от ковида, но са по-силно застрашени от ваксите.

74

Анонимен

преди 2 години

*** имали план! Да тестват децата! Ей това им е плана. ЧЕСТИТА ПРОМЯНА ХОРА! Честито бъркане в носа на всеки 2 дни на децата. Няма да питам кой ще бърка в носа и какви ще са последиците! Радвате ли се? Радвайте се. Може да изиграете и едно хоро на жълтите павета. Само да си вземете бонбонки и свински уши, че да ги хвърляте като на сватба по балкански. Честито!

73

Анонимен

преди 2 години

До *** 75 Един да си признае :) Само че едните са различни от другите. От "ваксините" се инвалидизират и умират младите и здравите, които не рискуват с ковида. Нас майките са ни раждали - сега не знам кой ще ражда, като притискате и бременните да се ваксат, а "при жените се наблюдават менструални нарушения, спонтанни аборти или смърт на плода в утробата по време на бременност."

72

Анонимен

преди 2 години

Ааа щом има план , значи няма да го спазват, само ще се фукат с него

71

Анонимен

преди 2 години

Държава която не произвежда храна и не може да се самоизхранва винаги ще бъде на колене. За това трябва да благодарите на убийците на прасета птици *** и не на последно място на унищожителите на Българското земеделие. Всички те ви управляваха 30 години и ще продължат. Защото всеки сам се спасява.

70

Arbeit macht frei

преди 2 години

"Свободата идва с ваксинирането, а не с това да си правим каквото си искаме и да чакаме пандемията да ни подмине''

69

Анонимен

преди 2 години

Пак нищо няма да свършат. Несигурни, безотговорни и безкрайно некомпетентни хора в момента уж управляват. Да не се мъчат повече, просто не стават.

68

Кацо тъпа

преди 2 години

Оставка!

67

Трол

преди 2 години

До 66. Глу.пак. А стотици пъти повече починали, ало не са ваксинирани как ти се струва? Тц, Тц, кой ви ражда такива олигоффрени?

66

Бесен родител

преди 2 години

А другите, неграмотни ли да седят, а Кацо?

65

Анонимен

преди 2 години

Тия са за нобелови лауреати. Баце може само прахта да им диша. От страна с най-висока смъртност от ковид те ще успеят да направят училищата най-сигурното място за три дни. Нищо, че не предприеха никакви мерки три седмици откакто Столицата е в тъмночервената зона.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Натискът идва отвън.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Не ми бил кон, най-ми било магаре :)

62

Анонимен

преди 2 години

Здравната система сдава багажа, политиците потънаха в популизам и недоизмислени решения, а хората отнасят всичко, които оцелеят де.

61

Анонимен

преди 2 години

На всички деца от малки са им слагали ваксини, взимали кръв и т.н. тоест, всички са боцкани по някакъв повод, понякога без болест, а за превенция. Масово децата са с близалки в уста от мънички. Но сега не може. Ще лежа в затвора някого, накарал детето да ближе друг вид близалка.

60

Oвчароооов

преди 2 години

Вярно ли е че имаш някви приятелства в СТЕМ , а вярно ли е, че като класически побойник всички участвали в тоя "Конкурс" си имат проблеми заради теб!Да ти напомням ли фразата:"Ти къв ми се прайш бе,????"

59

Анонимен

преди 2 години

"Към 2 октомври 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (EMA) регистрира 26 523 смъртни случая, официално свързани с ваксината, и 2 милиона усложнения, от които 1 милион тежки. Тези цифри представляват само част от наблюдаваните случаи." За сведение на дежурните т.р,.о.,.лове