120

родител

преди 2 месеца

Хора, никакво "връзване" на подобни идеи. Сега ще са близалки, утре ще са ваксини, вдругиден ще е концлагер .... Всеки милиметър отстъпки сега към управляващата престъпна клика (в световен мащаб) е предателство спрямо децата ни. Не искаме тоталитатизъм от нов тип, нали?

119

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 месеца

СМЕШНИЦИ! Аз казах, че няма вирус .

118

Анонимен

преди 2 месеца

Никакво връщане на децата по училищата, докато Бг не стане зелена зона!!! Спрете се вече!!

117

До Люба

преди 2 месеца

Дори и да има тестове, колко често ще ги правят-3 пъти седмично, както в ЕС ли, иначе няма смисъл? И защо деца трябва да са на куп в класните стаи при тъмночервени зони, ЗАЩО е чак толкова наложително, родителите могат да им помагат, не е сложен материала.

116

Люба

преди 2 месеца

Някой родител преди да напише коментар, дали прочете че става дума за тестове с близалки, а не с бъркане в носа! За какво травмиране говорите?

115

Анонимен

преди 2 месеца

Я да видим сега следния случай. Поради проблем с работното място всички колеги са ваксинирани. Това е отделна тема и няма да го коментирам. Но малките деца за радост не подлежат на ваксинация. И идва един хубав ден в който детето отива на училище и теста му излиза положителен. Какво следва, карантина за родителите 14 дни, при условие,че са ваксинирани. Работодателят ще остане "възхитен", а ние без пари.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Съседите се заразиха от детето вероятно. Бащата и то се лекуваха в къщи, а майка му след 1 седмица с 38 градуса, вече е в болницата.

113

Родителите

преди 2 месеца

въобще не са съгласни и децата няма да се върнат присъствено....Това е ВОЙНА СРЕЩУ ХОРАТА ПО СВЕТА....И ТЕЗИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА ТРЯБВА ДА СПРАТ...И "тестовете" и "ваксините" са НЕЗАКОННИ...В момента се нарушават Абсолютно всички закони, и то от създания предали и продали България за 13 милиарда, и отдали страната ни за ПУСКОВ ПОЛИГОН НА ВОЕННИТЕ....

112

Алко

преди 2 месеца

"щадящи тестове - тип близалка" Ако са валидни, ще се издава ли зелен сертификат и за тях??? Ко ше кажеш сега, министъре????

111

Анонимен

преди 2 месеца

Пак популизъмОтваряне на училищата ще значи да се увеличат случаите на заразени, защото децата лесно или асимтомно го прекарват, въпреки, че все още няма данни за евентуалните последици в дългосрочен план, но могат и да заразяват. И евентуално биха могли да заразят всички у тях.

110

Приказки по телефона

преди 2 месеца

Имало едно време един план как децата...

109

Анонимен 26

преди 2 месеца

И ние учителите не сме съгласни на посегателство върху нас!!! Имаме право да избираме: ваксина, тестване или преподаване онлайн! Нито искаме ваксина, нито тестване! Никой не може дани задължи!!!

108

вещер

преди 2 месеца

Скоро наближава отоплителния сезон, стягайте печките, учениците ще са онлайн. Миналата година беше така, направиха се луди икономии от отопление,вода,консумативи и препарати в училища и университети. Сега ще се опитат пак да натрупат едни пари... за сметка на разходите у дома. Ти ще икономисаш ли топлото за детето си? А, ако така не стане , всеки преподавател да се готви 2 пъти в седмицата ПСР , да спонсорира от джоба си управниците - та да им излезнат сметите... Честито на преподаваталите...

107

Анонимен

преди 2 месеца

Да се ваксинират учителите и родителите, и децата ви ще са в безопасност. Дотогава-изолация!

106

ЩЕ ЕМИГРИРАМ...

преди 2 месеца

..НО ДЕЦАТА МИ НЯМА ДА СТЪПЯТ В УЧИЛИЩЕ ЗА ДА СЕ ЗАРАЗЯТ С К-19!

105

Глупости

преди 2 месеца

ДОКАТО ТИЯ СА НА ВЛАСТ И ВИЛНЕЕ КОВИД-а....ДЕЦАТА МИ НЯМА ДА СТЪПЯТ В УЧИЛИЩЕТО!....ЗА НИЩО НА СВЕТА , НЯМА ДА ГИ ЗАРАЗЯВАМ ЗОРЛЕМ И ПОСЛЕ ДА ГЛЕДАМ ИНВАЛИДИ ОТ КОВИД-19)ЗАБРАВЕТЕ!!!!

104

Неваксиниран

преди 2 месеца

В Израел започват четвърта игла. Правете си сметката...

103

Анонимен

преди 2 месеца

Пълен провал са тези п*лячовци! Отричаха, плюха, вдигаха юмруци и сега.... децата да смучели близалки!!!! Безвредни били!!! А стига бе! НЕ си го и помисляйте! Как ще разберете дали съм съгласен? Ще пратите една декларация по директорката? И като ви кажа НЕ, детето ми ще бъде дискриминирано и недопуснато в училище? Така ли? Let's go Brandon за вас!

102

Захаринчо

преди 2 месеца

Аз пък продавам близалки за неспособни министри. Сега пък да не им се бъркало в устата на децата.....Е май такъв ,,лекар" за първи път си имаме...

101

Лопатар

преди 2 месеца

искат да земат едни пари от световната банка и да си ги делнат, а ние да се ваксаме, че те ваксам в устата Румба