226

Анонимен

преди 2 години

Интелект срещу "устав" !?!

225

Apoldaer

преди 2 години

На Вместо да се плюете тук идете и гласувайте. Тогава ще стане ясно кой кой е.

224

Анонимен

преди 2 години

***, ще защитава предимно интереса на Тиквуна от Банкя и ГЕРБ !!!!Подобни компроментирани личности не са нужни

223

Сата НАТО

преди 2 години

До 282 Научила си някаква купешка думичка, а не знаеш къде да я използваш. Солдафон приляга на Борисов, макср че той само имитира силовак, а всъщност е един комсомолски пу тьо, издигнат от милиционерското лоби. Радев нито за момент не е показал грубост и не е натрапил военната си кариера.

222

Анонимен

преди 2 години

Човек с такава физиономия и изражение на лицето, може да предизвиква само погнуса, даже не е смешен. Нарцистичен пуяк, домогващ се до президентския пост.

221

анонимна

преди 2 години

До ПроСоТо 273 Както казваше навреме проф.Вучков:Гледам и не вярвам на ушите си!В кои точно места си видял интелигентността на Радев?Най-обикновен солдафон можещ единствено да раздва команди.Ни интелект,ни харизма,ни умение да бъде президент на народа си.Целия,а не отделната му част.

220

Анонимен

преди 2 години

Опитвам се да сравня, но човек, израсъл и изграден в духа на академизма, как да го сравниш с човек, възпитан да издава и изпълнява команди? Човек, който няма "присъствие" пред камерите. Човек, който може да прави коремни?!?

219

Анонимен

преди 2 години

Успех г-н Герджиков

218

Анонимен

преди 2 години

Умният човек е далновиден и гледа надалеч в бъдещето!Фат..мака-Диктатор само втория си мандат!

217

Анонимен

преди 2 години

Браво. Добре е тям да има интелигентен човек. Образовал хиляди българи. Успех.

216

Анонимен

преди 2 години

ВИСОКОПАРНИ ДУМИ НА ЕДИН НЕЗНАЧИТЕЛЕН ЧОВЕК, ИМАЩ ПРЕТЕНЦИИ ЯВНО НАДХВЪРЛЯЩИ ИНТЕЛЕКТА МУ!!!

215

Анонимен

преди 2 години

Люба ти колко бързо пишеш?

214

Петър

преди 2 години

Радевци са про сти,злобни несретници. Изключително елементарни ,некадърници с огромни мераци за власт. Я стига,я се разкарайте,нали фигурата управлява вече 7 месеца и кво става бе?България прилича на блато,тресавище и път за излизане не се вижда.Егати наглите типове,които продължават на черното да казват бяло.Как не ви е срам бе О ...тр-....Пки

213

Алекс

преди 2 години

Мекотелото Герджиков говори за достойнство и гръбнак.Смях в залата.Може ли да говорим за достойнство и гръбнак след като си се продал на крадливия ГЕРБ и ББ?

212

ПроСоТо

преди 2 години

До Люба...Любе,ама Радев не е Гьобелс бе!!!!..Не е нужно да крещи,да ръкомаха,да прави страшни физиономии!..Човека си е просто интелигентен..За това съм декларирал безусловната си подкрепа за него,въпреки че е ясно,че КАТО ВСЕКИ човек и той е склонен да прави грешки...Но ако ти са закълнеш че никога не правиш грешки,просто ми кажи..Ще гласувам за теб..

211

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...олекна ли ти?

210

Люба

преди 2 години

До ПроСоТо Явно не си виждал как говори мислещ човек. Ако Радев мисли като говори по този начин, значи има твърде ограничени умствени способности. Бавно течаща мисъл е признак за това. Личи се, когато човек забавя говора си, защото мисли и когато го прави за да се сети за наизустеното. В първият случай забавянето е само в определени моменти, във втория случай, като при Радев говора е монотонен, с непрекъснато бавно темпо и безизразна интонация, независимо какво казва.

209

Анонимен

преди 2 години

Избора е елементарен! Професор срещу чорап.

208

Анонимен

преди 2 години

До Про СоТо Ти си изключително пр ост,лъжец ,злобен и неграмотен.Ти си от най-неприятните-простите които си фантазират,че всичко знаят и от всичко разбират.Тиква си ти и всички като тебе.Ченгесарската злоба да лепят прякори на кадърни хора изобщо не ме интересува.Те само с това могат,защото са некадърници - и го доказаха

207

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз лично този...кандидат не го знаех,не бях чувал за него.Още 2-3 седмици ще...приказва,защото му е...кеф,да го знаят извън...университета.След това ще се върне пак там,в тясната си...академична среда,където държавните бури не се усещат и е тихо и...спокойно,като на обратната страна на Луната.