266

До Анонимен

преди 2 години

"Герджика е умен! Такъв не ни е управлявал- все разни зелени чорапи изпаднали и ранно пенсионирани си търсят поприще" - чакай да попитам - вицепрезидентката му не носи ли и тя зелени жартиери? Не е ли и тя измислен кадър на МО - ПР с някакви пагони, че и женена за военен? Ама едни кукувици сте насъбрали с цел да съберете някой и друг глас....

265

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен с тоя. Така де, в национален интерес е да има колко се може повече плагиатори, които да покриваме (стига да не стане скандал). На тая държава ДОКТОРИ по измислени специалности й трябват, нищо друго! Ето така се защитава национален интерес първо в СУ, а после и в ЕС! Ще обявим плагиатството не просто за разрешено, ами и за препоръчително!

264

анонимен

преди 2 години

Професор Цанков пак с появи !

263

Сата НАТО

преди 2 години

Откъде този книжен плъх, занимавал се изключително с мъртви езици, знае какво е национален интерес? Кога се е занимавал с тази тема, кога е написал нещо по въпроса ? Той ще ходи в централата на ГЕРБ да пита Бойко Борисов, така както се похвали, че е ходил предизборно. Да пита имат ли някакви указания към него.

262

Анонимен

преди 2 години

Аз не бих дал и пет лева на човек, който се казва Герджиков. Някакво турско фамилно име, с ов. Като искаш да си турчин, казвай се Кадир Кадир или Ахмед Ахмед. Какво се прикриваш.

261

Анонимен

преди 2 години

ПРЕТЕНДЕНТЪТ НЕЗНАЧИТЕЛЕН НАПРАВИ СЕ НА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН С ПОЛКОВНИКЪТ БИКИНИ КРАЙ ТЪРНОВСКИТЕ ТЕПЕТА - АСОЦИАЦИЯ ИНТЕРЕСНА САМО ЗА ПУБЕРИТЕ МЛАДИ, АЛА НЕ ЗАСЛУЖИ УВАЖЕНИЕ ОТ БОЛЯРСКОТО ПОКОЛЕНИЕ !!!

260

Анонимен

преди 2 години

Герджика е умен! Такъв не ни е управлявал- все разни зелени чорапи изпаднали и ранно пенсионирани си търсят поприще! Сега се предлага един умен човек и трябва да го изберем!

259

Анонимен

преди 2 години

За мен луна е едиственният правилен избор - политиците се гаврят с нас вече -30г нека на изборите да се изгаврим ние с тях

258

Анонимен

преди 2 години

Слуга на герб ДПС и ИТН ,в момента в бТВ е джуджето на Славчо ,нагал обижда водещата ще била луда ,задава много верни въпроси ,гад е тоя е гласувайте )

257

джо

преди 2 години

Анонимник стига драска глупости , не виждате ли ,че този книжен плъх е по - зле и от плевнята. Даже и слепите виждат кой е в основата на сегашните проблеми, създадени изключително от министрите КАЛИНКИ на Баце.

256

Златко

преди 2 години

Ще го защитава, но от кабинета си в СУ...

255

Анонимен

преди 2 години

Съветниците на ДС резидента много се уплашиха от професора. След изцепките със сертификатите на Кацата - съвсем.

254

-

преди 2 години

Абе толкова изпаднал народ ли сме, че позволяваме да ни натрапват мас тии в образи на пишман професори! Ега ти олиго френията!!!

253

Алооууу,

преди 2 години

"Професоре", влез в час бе ! Че Радев този юмрук си го е сложил като плакат в предизборната си кампания и се гордее с него,Бе! Кажи му на него "стига", ама къде от Фелдфебел толкова акъл!

252

Професор

преди 2 години

До Биволъ - СТИГА вече с този юмрук бе , че ставате жалки - Избирай си Луна и хак да ти е !!!

251

Алооууу,

преди 2 години

Професора, говорителят на Черепа, този когото нежно Божков нарича "Фигурант", този който от цялото ВВС не намери подходящ човек, та назначи любовницата си на две ведомости за ПР, той ли ще каже "стига"? Че Гешев само го чака да му изтече имунитета! А да спаси собствената си кожа/Г*з/, подпали цялата държава? На просто-български ...ай сиктир!

250

Биволъ

преди 2 години

А с *** да вдигам юмрук на площада и да давам кураж на алкохолици,наркомани и отровени от лъжливите сайтове на Бабикян *** да хвърлят яйца по държавните сгради, да носят ковчези и издигат бесилки пред президенството ли?

249

Професор

преди 2 години

До Отговор - Прекалено дълго се изреждаха всякакви политици да се учат на политика и да танцуват напред-назад , и я докарахме до положение в което за нас вече "НАЗАД" не е алтернатива ! Отдавна трябваше да се появи някой и да каже СТИГА толкова , така че би трябвало да сте доволни , че все още се намират такива хора !! Другите отдавна минаха по този път и затова забравиха какво е преход , и са в пъти по-добре от нас , Румъния , Чехия , Унгария , Полша и т.н. ! Докога ще игарем " напред - назад

248

Професор

преди 2 години

До Биволъ - Добре , да предположим , че стане така и според теб какво ще се промени в страната ?! Ти пак ще си бучиш , че не искаш да се ваксинираш , пенсионерите ще получат пенсии като германци , Ромите ще си узаконят НЕзаконните строежи и ще започнат да плащат данъци -ток-вода, ще започнем да имаме по 4-5 деца за да се преборим с демографията , ще заиграем дружно хоро на жълтите павета , ще се поздравяваме и прегръщаме по улиците - Ако ще стане така веднага отивам да гласувам за него !!

247

Отговор

преди 2 години

До Професора ...Много лесно става/обединението/, само трябва да се почне от някъде! Със стиснат юмрук и лице изпълнено със злоба,няма да стане!Кухата манерка Радев е доказал, че ход назад не знае...Затова и от него политик никога няма да стане! Само с рогата напред ,срещу всички ,които не признават неговото мнение ...не става!