286

Анонимен

преди 2 години

До АнонименбОЙКОВСКИТЕ ЛАКЕИ СИ НЯМАТ РАВНИ ВЪВ вСЕЛЕНАТА!

285

Анонимен

преди 2 години

Кацаров че не е подготвен не е, но още по-неподготвен е герберският здравен министър от лекар на участниците в Сървайвър озовал се като директор на болница за кратко и после министър - НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

284

техническа грешка

преди 2 години

Истината е - Ще защитавам Банкянския интерес, Радев не го направи в Брюксел.

283

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 344Прочети малко западна преса преди да плямпаш,, и ще разереш какви мисли запада за България и политиците ни, осоенно Борисов

282

гост

преди 2 години

Няма да пипате зелената енергия, защото от там цоцат всички мутри в политиката. Националния ни интерес е имагинерно понятие , което се определя от докопалия кокала. Позиция и гръбнак са празни думи, когато говорим за престъпни банди т.н. партии. Как да верваш на човек , издигнат за кандидат от калинки и престъпници, които са допринесли максимално за намаляване на населението в БГ и скапване на стандарта на живот посредством геноцид, кражби и спекула. Случаен човек в услуга на престъпници.

281

Бравосващият

преди 2 години

"господин професор"а, това за "неграмотните селски апаши на комунизма" 1:1 пасва на твоя кукловод - тиква. Мислиш ли когато пишеш? И с какво???

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Явно , е че не си особено интелигентен ( то не е толкова лесно ) - Иска се само да слушаш какво се говори вече и в Европа !! Много политици търсят начин как да смекчат тона с Русия , защото всички разбраха , че никой нищо НЕ печели от това !! Защо Германия си построи газопровод " СП 2" бе *** , че чак и Америка не можа да я спре ??!! Добре си седнал на компа да плещиш глупости , *** поне да беше малко информиран !!

279

Анонимен

преди 2 години

Казармата стещу университета,интелект срещу 50 лицеви опори,български интелектуалец срещу руски лскей.

278

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел никой не взема Радев на сериозно.Всеки път говори за падане на санкциите срещу Путин.Какви национални инъереси да защитава?Той защитава интересите на руските си покровители.

277

Анонимен

преди 2 години

Тръгна зле...с участието в tv1 и продължаваш по тази наклонена плоскост

276

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

ПРОФЕСОРИ, ГЛЕДАЙ СИ УНИВЕРСИТЕТА. ТОЛКОВА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НЕ НАПРАВИ НИТО ЕДНО ОБЩЕЖИТИЕ.СЕГА ЩЕ УПРАВЛЯВАШ -ДЪРЖАВА СЪМНИТЕЛНО.АКО НЕ ТЕ ИЗБЕРАТ ПРИЧИНАТА ЩЕ БЪДЕ ГЕРБ. НА ВСИЧКИ ПУНКТОВЕ ЗА АГИТАЦИЯ НА ГЕРБ ТВОЯ ЛИК Е ПРЪВ, И НА ВСИЧКИ РАЗПРАВЯТ ЧЕ ВИЕ СТЕ ТЕХНИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТОВА ВИ ОБРИЧА НА ЗАГУБА.

275

Касандра

преди 2 години

До Анонимен 339 - когато фактите говорят и боговете мълчат. А фактите говорят ясно - "ваксините" не работят. В Щатите тази година има повече умрели от миналата. В най-вакснатите страни и щати (Израел, ВБ, Исландия, Вермонт) има огромни вълни. В Англия пропорционално *** толкова прободени колкото чистокръвни. В Тексас замръзнаха заради вятърни турбини. В Европа цената на тока се взриви. То на теория и през 1941 г. цяла Европа е била единна. И през 1980 цяла Източна. Времето ще докаже тезата ми.

274

БРАВО Г-Н ПРОФЕСОРЕ!

преди 2 години

Не..грамотните селски апаши на комунизма от форума ругаят и обиждат г-н Герджиков, без да представят нито еди аргумент в подкрепа на гнус.ните си писания. Затова пък проф. Герджиков ще остане в българската история като един велик обединител на нацията, противопоставена от руските ла.кеи у нас. А при Новия световен ред русо-робите ще си останат все така недостойни се..ляци. българин

273

Анонимен

преди 2 години

До КасандраМаце, какъвто довод си изложила за определяне на това коя държава е нащ приятел или наш враг излиза, че цяла Европа без Румъния ,Азия, Африка и Северна Америка са наши врагове. Не става така. Много по-лесно е те да обявят България за държава, чийто граждани трябва да влизат само със зелен сертификат. Did you understand?

272

Касандра

преди 2 години

Българските интерси са прости - НЕ на отровата, която 80% от населението не иска, а от другите 20% половината спринцовки са ваксинирали мивката, а другата половина са проболи хора, наплашени от медиите. НЕ на "зелената" лъжа и ДА на евтината енергия, особено чистата и модерна ядрена енергия, с която България има горда и благополучна история. Това са българските интереси. Който е за тях е патриот. Които световни сили ни забранят да следваме тези интерси са наши врагове.

271

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЗНАМ ЗАЩО, КАТО ГЛЕДАМ СНИКАТА, АСОЦИАЦИЯТА Е МАЗЕН?!

270

Щирлиц

преди 2 години

Повечето мои учители бяха свестни хора и професията им беше призвание.Е,имаше и такива,които зорлем бяха станали учители,но бяха изключение.Та като гледам снимката,се радвам че този не ми е бил учител.

269

До 334 след 14 ноемв

преди 2 години

Радев е новия ни президент така, че се успокои и се гушни в новия си мъж от Афганистан

268

след 14 ноември

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

267

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев, ПП и БСП ! Напред към студена и гладна зима ! Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по мазните си клавиатури фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка