108

Redhill

преди 2 години

Близо осем процента били ваксинирани...Да живее ваксината

107

56 годишна

преди 2 години

Правилно и поради този факт сме на този хал. От вас младите зависи да си го направите бъдещето и ако то е същото като днес, толкова по-зле за вас. Аз като ги гледам кандидатите да управляват държавата се плаша, за вас не знам.

106

56-годишна

преди 2 години

Вижте какво, младите, животът е борба и ако вие оставите 70-годишни склеротици да определят бъдещето ви, определено сте в грешка. Учете, завземайте позиции със знаене и можене, защото докато се подмайвате, някой друг ще създаде АДА, в който вие ще живеете. На мен ми е все едно, аз съм минала отдавна баира.

105

SHEFA

преди 2 години

92.65-ПОЧИНАЛИ БЕЗ ВАКСИНА А-7.35-ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ-И ЩО ТАКА????????????????????????????????

104

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има закон, който да не допуска хора в пенсионна възраст над 65г да заемат висши управленски длъжност в социалния живот, ЗАЩОТО БЪДЕЩЕТО НЕ ИМ ПРИНАДЛЕЖИ. Светът допусна да го управляват живите-мър-тви на по 100г, които видиш ли ти, са загрижени за бъдещето, което не им принадлежи.

103

Анонимен

преди 2 години

След 40 г. възраст хората трябва да са приключили с репродуктивните функции и е добре да се ваксинират. Ако все пак ваксините се окажат не това, което са, трябва да оцелеят младите хора.

102

Анонимен

преди 2 години

3.7% под 50 годишна възраст, 100% над 40 годишна възраст са починалите от КОВИД, Бог да ги прости!

101

Нам

преди 2 години

Има смисъл да са ваксинирани горе изброените над 60 годишни че умират от лек повей на вятъра толкова са крехки.

100

Реално!

преди 2 години

Не разбрахте ли, че няма смисъл от ваксиниране в дългосрочен план? Даже и сега да стигнем 100% боцнати и следващата година да се върнем към нормалното, то имунитета към covid ще падне постепенно. В момента всяка лаборатория има вируса. Въпрос на време е някой да го пусне пак. Тогава пак ли ще се боцкаме? На всеки 2 години - инжекции? Не! Решението е да се научим да живеем с вируса. Дистанция, хигиена, и без претъпкани места.

99

Българин

преди 2 години

А на останлите 7% да им взимат проби за антинела, за да се отсяват фалшивите сертификати. Така ще стигнем средноевропейските 1-2% смъртност при ваксинираните.

98

да

преди 2 години

В тоя сайт яко се трие! Ама, много яко!!!

97

Анонимен

преди 2 години

До АНОНИМЕНТеа с диабетите направо да ги погребваме, нема кво да се занимавме с тех!

96

Анонимен

преди 2 години

Доло Мортафчиски!

95

Анонимен

преди 2 години

Смъртта само на 4 е преждевременна, като всичките са с придружаващ диабет и кардиологични заболявания.

94

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ами те повече от половината са живи,умрели с тези сърдечни заболявания и диабети !

93

Анонимен

преди 2 години

С тези PCR тестове, при които ти ....проникват дълбоко в носоглътката с някакви тръби, как човек да е сигурен, че няма да ми вкарат именно с тях covid, че няма да ме заразят при самото тестване?!Нали казаха, че вирусът е опасен, когато попадне именно дълбоко в носа и хранопровода, затова не трябва да кихаме в дланта или да се пипаме с ръка по носа или устата, ако сме навън. А тези ще ми бъркат къде ли не, без да ми има нещо.....това е престъпление, съвременна холокоста...

92

Анонимен

преди 2 години

Поименно ако обичате, поименно.

91

Коприва

преди 2 години

Бързат, защото според едно британско изследване, след въпросната "ваксина" общият имунитет спада средно с 5% на седмица. Зимно време грипни вируси и и роднините на К19 се активизират. Четете в Natural News. Грижете се за себе си - витамини, движение, пълноценна храна и чист въздух.

90

Анонимен

преди 2 години

Айде ваксинирайте се по-бързо и да минава, че заради вашата мърлящина и безотговорност ще трябва аз да се ваксинирам.

89

Недоразбрал

преди 2 години

Споку Мангъря каза,че вирус има за всички,да не се тикате и препирате и че някои ще сте съчки,други бензин,трети барут,а четвърти ще има дето ще се осъзнаят като кремираният им прах полети на свобода над планини и морета!Споку,не се ваксинирайте,защото американците или пък китайците ще ви чипират,а от ваксината на някой съпрузи ще поникнат ро га,на някои жени ще поникнат бради и мустаци!Само щамът Шипка и София няма да може да ви зарази,щото той се лепи само по *** зеленочорапници!!