128

янко

преди 2 години

Как лъжат нагло ! Хората с тези заболявания ги ваксинираха с предимство!

127

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че при 100% ваксинирани и починалите ще са на 100% ваксинирани, което е "доказателството" на страхуващите се да се ваксинират, че ваксините не предпазват.

126

???

преди 2 години

От починалите вчера 7,35% са били ваксинирани, за 7 дни са 6,39%, а за 14 дни са 6,29%. Това говори ли ви нещо?

125

Анонимен

преди 2 години

Прегледах списъка. Вярно е че преобладават хора на пределна възраст. Но процентът 92 неваксинирани също говори, а?

124

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с тия жени на 85 г.без придружаващи заболявания!Като се сравнявате с другите европейски държави сравнете се по медицинско обслужване, по условията в болниците!Вие вярвате ли ,че човек на 86 години е без поне високо кръвно без старчески диабет?

123

Турчин от Пфайзер

преди 2 години

Спокойно. С повишения процент ваксани сега, до месец-два и процента предали Богу дух от сектата на бесмъртниците ще се напърчu до небето.

122

Анонимен

преди 2 години

Много ще се радвам ваксината да е ефективна срещу вируса и подкрепям с две ръце ония, смелите, които решиха да експериментират с телата си, но спрете се дотам. Не притежавате толкова ум, знания, далновидност, нито носите отговорността, че да крещите и други да участват в експеримента. Това е безмерна тъпота и неуважение към живота, който не ви принадлежи. Ограничете тъпотата си, моля ви! Само до вас!

121

Анонимен

преди 2 години

То починали, които са имунизирани почти няма. Не четеш ли какво става? Какъв Ковид-19 те тресе?

120

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩото ги пишат "Ковид 19". Нали четеш горе.

119

Анонимен

преди 2 години

Откакто почнаха имунизациите, намаля броя на починалите от инфаркти и инсулти. Защо така?!

118

Анонимен

преди 2 години

Съседът ми, на 48 години, си отиде от инфаркт десетина дни след ваксинацията.

117

Анонимен

преди 2 години

А починалите 11-12 ваксинирани имали ли са придружаващи заболявания или ваксата е достатъчна, за да ги повали? По принцип съм сигурен, че е достатъчна, но ей така от любопитство питам. Между другото една позната бременна в 4-тия месец изгубила детето заради тромб. Кой е редно да бъде обявен за убиец в случая тя, лекарите агитирали я да се боцне, медиите или антиваксърите? Според мен антиваксърите сме виновни, че тя е изгубила детето си. Ако не вярвате,питайте ваксърите,те са умни и ще потвърдят!

116

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ще страдат и умират най-вече от инфаркти и инсулти, а статистика за това няма. Статистика за фалшив вирус не ме интересува.

115

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли виждам реално колко е застаряла нацията? Малко ме съмнява тия 70+годишни да са без ваксина след като всички пенсии във вхада се боднаха още май месец и сега хич не са добре.

114

До 130

преди 2 години

Прав си! Бай Шиле в една трите л.няни телевизии беше възмутен как се поднася информацията за ваксаните по болниците!Цитирам:Като казват процентите на ваксинираните приети в болница звучи все едни ваксините не работят!

113

Анонимен

преди 2 години

Заврете си ваксините отзад.

112

мхм

преди 2 години

Интересно как само в България ваксините не влияят на смъртността....

111

...

преди 2 години

Имаш 18% ваксинирани, имаме към 15-18% от новозаразените ваксинирани. Няма видима разлика в разпределението ваксинирани или не при заразяване. Въпроса е от заразените ваксинирани колко са в рисковите групи. Очевидно поне половината са, защото процентно половината умират. Сега питам къде е ефективността на ваксината?

110

Анонимен

преди 2 години

Аха, ми то 7-8% починали ваксиниране си идвам много

109

era

преди 2 години

не ме интересува колко са умряли без ваксина, а тези който са били ваксинирани