48

Дедо

преди 2 години

140 човека починали и 90% не били ваксинирани !? Имаме проблем !?!? От както човек ходи по тъз земя са починали милиарди и 100% от тях не са били ваксинирани ! От днес нататък , хората трябва да умират ваксинирани ??? Тва ли е проблема ???

47

Анонимен

преди 2 години

Ама как така значи малко над 7% от починалите са били ваксинирани? А пък им обещаваха че няма да умрът от ковид.

46

Анонимен

преди 2 години

Винаги си носете оръжие защото не знаете кога ще ви нападне ваксинирано зомби. Напоследък са станали доста активни и агресивни. Пазете си и децата.

45

1

преди 2 години

Давайте още списъци. Сутрин, обед, вечер, по телевизията,в интернет, от ***. Отвсякъде изскачате. Стъкмистиката ви щеше да е статистика, ако списъкът беше коректно попълнен, а именно, починали отосновните си тежки заболявания, не на общ принцип - всичкото с ковид.

44

Анонимен

преди 2 години

Освен че няма да се ваксинираме трябва и да започнем да изолираме ваксинираните защото ни докараха фашисткото управление и всички тези мерки. Направо не мога да ги понасям тия зомбита.

43

Анонимен

преди 2 години

Ей ваксинирани, върнахте ли си свободата, а? Кво стана? Не ми било стаден имунитет, най ми било стадно мислене бее-е-е-е-е

42

до дедо

преди 2 години

Туй къде е станало, дедо? В Израел ли?

41

дедо

преди 2 години

Тупани,не се ли сешщате че ако всички са васкиниране скоро ще отпадна всички мерки навсякъде, и даже няма да носим гнусните парцали по устите и да се давим като кучета с тях!

40

Анонимен

преди 2 години

Австрия въведе ПСР два пъти седмично за ваксинираните. Бъркат им по всички дупки!

39

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да направи справка дали има въобще други умрели в страната, освен от ковид?

38

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните заразяват безобразно, защото се разхождан навсякъде, дишат и плюят! Заради тях умират невинни хора! Карантина за всички ваксинирани или три теста седмично!

37

Анонимен

преди 2 години

Перу,които са на първо място в света по умрели на милион, след масовата ваксинация обърнаха кривата драстично на 180'. Вчера имат само 25 умрели. Сравни с България и замълчи антиваксърю! Перу да не би да имат по-качествено здравеопазване от нас или повече медицински специалисти? Ами Индия? 77% са получили х 1 доза там и това ги спасява. Фактите са най-силното доказателство.

36

Анонимен

преди 2 години

Кой знае кой ваксиниран ги е заразил, докато се е разхождал болен като Кунчев и Фандъкова и си е милслел, че е "защитен". Ваксинираните кога ще правят по един ПСР на седмица като в Австрия? Егоисти!!!

35

Анонимен

преди 2 години

а защо 8 % от починалите са ваксинирани. нали Коцето като се вкасинираше публично каза че ваксината предпазва 95-96 % от заразяване и със сълзи на очи каза, че най-накрая ще прегърне баща си спокоен че нема да го зарази, ся последно к'во излиза заразяват се пренасят, разболяват се и умират, що така?

34

андрешко

преди 2 години

До Българин в чужбина На същото мнение съм.Всеки път когато се прибирам в БГ се чудя що за П.рИ.м.ат.и населяват незаслужено тази прекрасна страна.Със липса на мислене логика и разум.Не се притеснявай ще им гледаме сеира от страни

33

Анонимен

преди 2 години

Синът на алкохоличката от блока където я писаха умряла от ковид вика аз го искарах като настинка. Аз му казвам ама *** не можа, а той вика ама тя от друга, ама я писаха ковид. И викам наследили 3 стайният сега, той се усмихва и казва да така е наследих го 200 бона струва.

32

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Значи, голяма част от починалите са във възрастовата граница 70-80+ години и със сърдечно заболяване! Т.е. комбинация (възраст + заболяване) с високастепен на летален изход (смърт). Но за нуждите на сатистиката, евро помощите и в името на финасовото здраве на фарма мафията чрез принудителна "ваксинация" го пишат Ковид ! Найс, А ?!

31

Анонимен

преди 2 години

Защо има 10% умрели ваксинирани при 20% ваксинално покритие?

30

тиква

преди 2 години

Да са ви честити антиваксърските теории философии и настроения

29

Анонимен

преди 2 години

По официалните данни точно 10 са срещнали със Свети Петър!