142

Истукан

преди 2 години

Нали Радев знаеше много и се пъчеше много, сега нищо не знае и нищо не може като взе цялата власт.

141

Много се краде

преди 2 години

54 милиарда лева е бюджета за тази година. На четиричленно семейство при 6 млн население се падат по 37 000лв. Преди да гласувате за Радев помислете колко получи твоето семейство през изминаващата година

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "да бе да , а АЕЦ а продава на свръх печалби извън България. Няма кой да им стъпи на врата. Анархия и неграмотност" - пълна глyпост си написал.

139

Анонимен

преди 2 години

Фалитите са неизбежни, икономиката на България ще спре.

138

ЕС шизоидите

преди 2 години

Зелените фашисти искат от Русия да гарантира доставките на на газ през Украйна, но в същото време казват, че няма да купуват газ, защото ще минават на зелени енергии! Франц Тимерманс, еврокомисар по зелената сделка: "Газът няма място в Европа и трябва да се изключи от списъка на енергийните източици".Комисарят по енергетиката на ЕС Кадри Симсон: "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."

137

Анонимен

преди 2 години

да бе да , а АЕЦ а продава на свръх печалби извън България. Няма кой да им стъпи на врата. Анархия и неграмотност

136

Анонимен

преди 2 години

В Норвегия насила ги накараха да купуват ел коли, почти невъзможно е да имаш нормална кола, вече стигнаха 9% ел коли, но се оказа, че държавата губи от данъчните облекчения които им дава, и започнаха и тях леко по-леко да ги товарят с дамъци. Сега хем карат скъпи и неефективни ел коли, хем започнаха да плащат данъци, макар и не толкова високи колкото и за нормалните коли.

135

в Белорусия

преди 2 години

В Белорусия няма повишение на цените на енергиите, нито на храните.

134

Хора знайте

преди 2 години

Гласувайки вие казвате как да се разпределят вашите 10 000лв догодина

133

Анонимен

преди 2 години

До Европеец 137Русия е фактор, дори да не ги искаме :)) От там ни идва бензина и нафтата, за газтта нема значение, щото малко го ползваме :) Европа в момента, не е тази Европа, която си представяхме навремето, много лесно се прегъват :)))

132

mazen

преди 2 години

Айде сега, тролчетата златни, да извадят и да направят списък, кой кога е назначен и от кого в енергетиката.

131

izh

преди 2 години

Др. Кадиев и Сие са европейски проблем. Процентите за др. Радев и Сие са наш проблем. Цената на енергията се формира от : себестойност + печалба на посредника + рушвети за политическата поддръжка . Ако при тези пари медийната подкрепа не работи като сирена при въздушна бомбардировка, следващата година журналистите ще почиват на езерото Ариана

130

бай Ставри от ЦСЗ

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ са много страстни, скоро ще опитат ласките ми.

129

Анонимен

преди 2 години

Просто няма друг изход, западната система се провали и в момента колабира. Нямат пари, нямат ресурси, нямат нищо. Вятърните мелници и соларните панели ще стигнат най-много 10-20% от населението, и то при драконовски икономии, а за останалите - зелени сертификати и ваксини всеки 6 месеца, ако и това не помогне - доброволна евтаназия.

128

Много се краде

преди 2 години

54 милиарда лева е бюджета за тази година. На четиричленно семейство при 6 млн население се падат по 37 000лв

127

До 139

преди 2 години

С тия цени на електроенергията,Китай вече е една огромна дискотека,както бяхме ние 90-те години!

126

Анонимен

преди 2 години

рунтьо, да ми ядеш сертификата

125

Истукан

преди 2 години

Радев не става за президент. В момента цялата власт е в него и ще обърне изборите в негова полза, но народът ще се вдигне на бунт. Няма да се честни президентските избори.

124

Радеви лъжи

преди 2 години

Ако болниците станат частни, ако се съкрати полиция и армия, ако пенсионните фондове не бяха окрадени от комунистите, българите щяха да живеят като германци

123

Анонимен

преди 2 години

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие.