122

Анонимен

преди 2 години

Китай съкращава производството на магнезий с около 30%. Това застрашава автомобилните производители в Европа, тъй като магнезият е основен материал за каросериите на колите.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 "Немските коли и немската ширпотреба са най-добрите в света, за съжаление членката на ЕС и НАТО България не успя да ги опита, освен старите таралясници и малкото по-богати българи които си позволяват немска ширпотреба." С София има повече Ес-класи от Щутгарт. Скрий се. :)))))

120

Европеец

преди 2 години

До Не е общоевропейски Русия е северноазаиатска кл-ка. Няма нищо общо с Европа.

119

Анонимен

преди 2 години

Немските коли и немската ширпотреба са най-добрите в света, за съжаление членката на ЕС и НАТО България не успя да ги опита, освен старите таралясници и малкото по-богати българи които си позволяват немска ширпотреба. Населението на Германия застарява и е на лимита, след няколко години вече няма да могат да произвеждат така търсената немска ширпотреба, всичко ще бъде внос от Азия, дано дотогава настигнат по качество немската, но за бългрите няма значение, така и така ще обедняват и няма да могат да си я позволят (никакви клоуни радевци, борисовци и корнелиевци няма да ги спасят)

118

Много се краде

преди 2 години

54 милиарда лева е бюджета за тази година. На четиричленно семейство при 6 млн население се падат по 37 000лв

117

Не е общоевропейски

преди 2 години

Русия заема половината площ от Европа, повече от целия ЕС с всичките му страни, и там няма абсолютно никакъв проблем с цените на енергията!

116

Анонимен

преди 2 години

Щом излезе новина с Радев,на гърбавите два,три троооолааа,просто им идва музата,бисерите и тъпните които ръсят,дават ясна представа за количеството и качеството на веществото което носят в междуушното си пространство!

115

1

преди 2 години

До Демократ Баси, току що се прибрах от международна конференция за напредъка при автономните автомобили и пак те срещам да пишеш за бананите. Там бяха хора от Испания, Франция, Германия, Холандия и т.н. и липсваха само българи, а то ето къде били: пишат за кашони с банани. Така доказват, че троленето е същинския път към успеха! :))))) П.С. Жестоко некадърен и комплексиран си, и го знаеш. :)))

114

Анонимен

преди 2 години

Гледах по новините, казаха там, че половината от тока била вече от въглища, явно се върнахме в 19 век :))) Аз не разбирам от енергетика, ама това е смешно просто, по скоро трагично :))

113

Трол на Фигуранта

преди 2 години

Радев не е безполезен физкултурник с коремни и лицеви опори !

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "сега щото имаме много тарикати които ни изнасят тока, требва да плащаме прескъпо, това е нелепо просто :)))" Е, как ще е "нелепо", като "тарикатите" са дургарЕтЕ на Радев. Там не се пипа, защото олигарсите лошо бият през ръцете!

111

Демократ

преди 2 години

Не са високи цените, ами на вас заплатите ви са ниски, защото сте ***, мързеливи и некадърни, умните, работливите и кадърните хора при демокрацията успяват в живота, увеличават доходите си и цените не са им високи.

110

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти нали щеше да подобриш положението на самотните майки и социално слабите, какво направи за социално слабите?

109

Къв Радев бе

преди 2 години

10 000 лв се падат от бюджета на всеки човек в България тази година, пресметнете колко сте получили Вие! Никога не се е крало толкова много без да се работи.

108

Зидаро-мазач

преди 2 години

Радев, ти какво направи за да подобриш живота на зидаро-мазачите и да ни вдигнеш заплатите?

107

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти нали щеше да гониш корупцията и ограбването на народа. Защо мълчиш за застаналите на изходите на енергетиката червени фирми, които смучат печалбите от държавните инвестиции? Или там юмруче не можеш да вдигаш, защото този път става дума за ИСТИНСКА корупция?

106

Европеец!

преди 2 години

Предлагам незабавно да спрем вноса на газ от Русия и да минем на безплатна енергия от вятърни мелници и соларни панели и Русия да фалира!

105

Анонимен

преди 2 години

Що бе, вятърните мелници и соларните панели не дават ли ток?

104

Анонимен

преди 2 години

Ах , че нали бяха подводни камъни от Бойко. Защо така ве другарю Фигурант сега се отменахте.

103

Истукан

преди 2 години

Това е оправданието на Радев за провала му в енергетиката и всички останали провали с покачването на всички цени.