162

Анонимен

преди 2 години

Аман от бащицата Борисов!!! Големите му кухи специалисти оглавяват всички газови и електрически дружества. Той направи с български пари и днес чуждите гозопроводи. Всички договори и формули ги подписаха пак неговите кухи ***. Нахалниците се отказаха даже от неустойките както по газопровода с МОСКВА, така и за забавянето на връзката ни с Гърция. Оказа се, че руския газопровод няма връзка с българските газопроводи - но пък е построен с български пари, които така и никога няма да се изплатят

161

Анонимен

преди 2 години

Освен "БИЗНЕСЪТ" на мафията друго в България не съществува.

160

моч

преди 2 години

Обвинения за престъпление срещу държавата и народа , съд , присъда и подобаващо възмездие за фигуранта и копоите от болшевишката му хунта !!!!!!

159

Истукан

преди 2 години

Грешката на Борисов беше, че не отстрани Радев с импийчмънт, гласуван в парламента. Имаше мнозинство да го направи това нещо, но се въздържа.

158

Много е остарял

преди 2 години

Много побелял и тъжно изглежда Фигурантът Радев ! Да не би да са го отхвърлили главните му спонсори, олигарсите Божков и Прокопиев ?!

157

Анонимен

преди 2 години

Гумен-Моше Радев и той като Боко тиквата се доказа,че не е нищо повече от едно жалко мекеренце и слуга на жидо-рептилския сатанистки(елит) йохто застава за лична изгода срещу собствения си народ.

156

Анонимен

преди 2 години

Всеки съюз в който влеземе, се разпада рано или късно.

155

Анонимен

преди 2 години

Русия, Китaй, Индия, Индонезия не се хванаха на измамите на ЕС със Зелената сделка, и не смятат да затварят икономиките си. Нека ЕС си затвори промишлеността и да се грее зимата на вятърни мелници и соларни панели.

154

ЕС

преди 2 години

Европа е обречена. Няма човешки потенциал, няма енергоизточници, няма ресурси. Честито, за пореден път се набутахме.

153

Смрадев

преди 2 години

Зелено, зелено, и вскичките пари са му в зелено зелено, и всичките чорапи са зелени зелени

152

До 155

преди 2 години

Ти норвежците не ги мисли. Там парите от нефт и таз отиват в държавният пенсионен фонд. Даже на сайта имат брояч отразяващ натрупаните средства в реално време.

151

Green H-energy за ЕС

преди 2 години

Приливите и отливите на Пенжинския залив, Охотско море вливат всеки 24 часа вода колкото е дебита на река Дон за 25 години. Цялата енергия на Дон за 25 години концентрирана в 24 часа. Русия започва стоителството на приливна електростанция - турбината се върти и при прилив и отлив - ще бъде 100 пъти по-мощна от Чернобил, поне 25 пъти по-мощна от новите. 100% зелена енергия, нула CO2. Русия няма нужда от ток, станцията ще поизивежда безплатно течен водород, около 5 милиона, 1 трилион приходи годишно за Русия, и този водород ще тече по газопроводите за ЕС за да си правят там зелената сделка.

150

Анонимен

преди 2 години

Военен и милиционер само в катастрофа могат да ни вкарат. Радеф на ***!

149

Диоген

преди 2 години

Зелен сертификат, зелен чорап,зелен фенер,зелен хайвер...

148

истина

преди 2 години

Проблемът с високите цени на енергията не е европейски. Проблемът си ти.

147

Анонимен

преди 2 години

Вече и борсата не е готина , а Брюксел ? И спотовите цени на борсата не ни кефят , а ? Институтът За Пазарна Икономика начело със завършилия Марксизъм - Ленинизъм в Ленинградския Университет другаря Красен Станчев защо така срамежливо мълчи и не се обажда ? Защо не взема отношение по въпроса ?

146

Анонимен

преди 2 години

"Зелена Сделка" ПЛЮС Цена на ток налагана борсови спекуланти,идеалната комбинация да ни Стопят лагерите!

145

Анонимен

преди 2 години

Сваляй чорапа! Фашисти, маскирани като социалисти долу!

144

Много се краде

преди 2 години

Народе обедини се поне за изборите. Радев е същия като Борисов осъзнайте се

143

Анонимен

преди 2 години

За цените на енергията разбрахма. А какви са котировките за стоката на пазара на труда?