142

Що за глупост?

преди 2 години

"Чакахме до последния момент да обявим правилата, които подготвихме и това беше грешка, но се опитвахме в най-късен етап да вземем тези мерки."Правилата се определят и обявяват преди началото на играта! Иначе правителството чакаше да се разпространи заразата колкото може повече.

141

Бабите вкъщи

преди 2 години

Бабите - вкъщи, а младите - на площада, за да отвоюват свободата си! Върнахме се в 1941 г.! Само името и джендъра са сменени - от Адолф на Урсула.

140

Пинокио

преди 2 години

Буратино с торбата с лъжите с лицевите опорки чака да го изберат хахаха

139

защо?

преди 2 години

Да направихте грешка че се подадохте на натиска на разни мутри и заведения който са развъдник на вируси сега виждаме до къде стигнах ме,до катастрофа!

138

Анонимен

преди 2 години

До Леша Нееграмотните първо трябва да отидете да се образовате, затова: отивай на училище!

137

Леша

преди 2 години

До 160 Бе, ти биоробот ли си? На сметището ли ви намират такива куци пропагандатори?

136

Анонимен

преди 2 години

Спрете с тиквата и радев/ с малка буква се пишат/, От тях не зависи нищо!!* Умишлено тро.ловете на МЗ отклоняват проблема, като намесват политика. Отворете си очите, геноцидът е световен! Никой няма да хукне да ни вади от блатото. Трябва сами да се измъкнем Лекарите знаят, че злокачествените тумори се режат от основите!

135

Леша

преди 2 години

До 152 Да, на близките на убитите от лекарите. Никой не е получил задух удома, ясно ли е?! Няма човек който да каже - мой близък започна да се задъхва удома и отидохме в болницата. Не се прави на хитър! Ще видим какво ще обясняват лекарите от ковид отделенията на близките на убитите когато се срути пландемията.

134

Анонимен

преди 2 години

До Леша Отивай на училище.

133

Анонимен

преди 2 години

пак почнаха да затварят децата а мола и кръчмата се пукат по шевовете и от европейски зелен сертификат стигнахме до зелена българска бележка след първа доза, мъка, мъка

132

Леша

преди 2 години

До 155 А ти при шефа си в офиса на лъжата и му кажи, че не ставаш за пропаганда. Уволнен си!!

131

Леша

преди 2 години

До 149 Какво значи малко остава, дай маркер във времето, защото вече две години чакам и не познавам болен от тази измислица. Малко, малко ....колко!!?

130

Анонимен

преди 2 години

До Леша Отивай на училище.

129

Анонимен

преди 2 години

Интересно, какъв точно е" капацитет на здравната ни система"? Здравната система на държавата на едно от първите места по брой лекари на глава от населението в Европа, която система се задъхва от ...недостиг на лекари??? Къде отиват милиардите, вливани ежегодно в тази система? При кого и за какво? При такава висока смъртност преди и по време на ковид за какво ни е тази система? За да умират "по-прилично" болните? Това лечение ли е? резултати ли са? Ефективност ли е?

128

Анонимен

преди 2 години

Герберски трооолове,Свирете Атака,нека плюенето започне сега!

127

Българин

преди 2 години

Не забравяйте, че всичко това е причинено от евреите. Всички евреи без изключение трябва да бъдат изгонени завинаги от държавата. Останат ли, ще измислят нови лукавства! Не забравяйте това, братя българи! Не ги жалете, да ги изгоним завинаги и да не допускаме евреи отново да се заселват! Те искат смъртта ни!

126

Анонимен

преди 2 години

Приятел, няма да се ваксинираме ако ще и задължителна челна стойка да въведете. Не знам на какво се надяваш. Освен това вече започва сезона на домашните събирания.

125

Леша

преди 2 години

До 143 Само да са здравни, защото се разбра, че тази пландемия е политическа, не е здравен проблем. Имаме "болни" от тест.

124

ехо

преди 2 години

Как да съм съпричастен след като имам анти-тела, а не ми дават сертификат. По думите на хората от лаборатоията са повече от това, което имат като резултат след ваксинация. Вируса съм го карал на крак и не съм проявил никакви симптоми, докато не ходих с жената да си правим тестове като пътувахме в чужбина и направихме и този количествен.

123

Анонимен

преди 2 години

Браво! Чак сега осъзнаха някои, че здравните проблеми нямат партиен профил. Евала!