162

Анонимен

преди 2 години

Болестта се нарича човек - Ницше.Така че шът ап!

161

?!?

преди 2 години

Това не е грешка това е резултатът от вашите умишлени действия! Разформироване на Щаба, обвинение в несправяне, обвинения,че са били там само за заплати! Последвали уволнения на хората с опит изнесли двете предишни кризи. И накрая един усмихнат кллоун, който живее в собствена утопия! Не се извинявайте отговорност се носи с оставки!

160

Анонимен

преди 2 години

Ид и оти, юди на народа си, фалирахте бизнеса окончателно. В заведенията се миткат по 1-2 души, май повечето персонал. Лично аз докат ме изнудвате да се инжектирам с експериментални химии на моя отговорност няма да стъпя на място, в което ми искат жълта шестолъчка на ревера! И сме много. Жал ми е за тези съсипани от вас в подгъзване на ЕС бизнеси, но не мога да си жертвам живота и здравето заради нечии ид и отии - вашите. Догодина хазната е на червено още от 1.01. Не знам кой и как ще управлява.

159

Анонимен

преди 2 години

До тук поспрете с мерките, че ако започнете да плашите нежелаещите инжекции с лишаване от работа реално виждам как наистина ще се лее кръв по улиците. Това хората няма да ви го простят и няма да ви го изтърпят. Ще има як бой навред. Иначе досегашните мерки - хубаво, преживяват се. Лично аз в ефекта им се съмнявам, но да речем, че нещо трябва да си отчетете. Дано са временни, че ни писна да изпълнявате заповедите на европейските гейчисти, като ги обличате в нашенски извинения.

158

Зеления цървул

преди 2 години

Нямало натиск. Тия ги разправяй на децата. Малкия чорап

157

Анонимен

преди 2 години

До До 182Тези които ви лекуваха и чистеха го вн ата в по отделенията на болниците!

156

Хахаха

преди 2 години

Гледам тролчетата на герб яко са се озверили. Изглежда не им е пращано от 3 месеца. Кой забрани ваксинацията? Не беше ли тиквата? Кой организира в момента протестите? Не са ли пак слугите на тиквата?

155

До 182

преди 2 години

Кои хора с останали без работа, като от година и половина работим от вкъщи?

154

Бонго Бацил

преди 2 години

Дано ви паднат яко процентите на изборите!!!

153

Анонимен

преди 2 години

днес оставихте хората без работа, защото не са се ваксинирали доброволно. ПОдчертавам, ваксината в тестова фаза и е прилагането и е доброволно срешу подпис, че никой не носи отговорност, ако някой пририта от нея. На изборите ще потънете заради вашата некадърност и грешни решения!

152

А

преди 2 години

Абе ти .. ли си, в пандемия взимаш мерки когато здравната система е на ръ бъ,само за това изказване трая да освободиш поста веднага

151

Анонимен

преди 2 години

Не сте закъсняли със сертификатите за заведенията, навреме сте. Тъкмо започва сезона на домашните събирания ахаха

150

Паметлив 1954г.

преди 2 години

Готов бил да понесе отговорност....,защото знае, че нищо не могат да му направят.Пито -платено. Зове и за повече търпение...Такива ,като него ги търпяхме до 1989г.Едва ли новите млади ще ги чакат толкова днес.......

149

Анонимен

преди 2 години

Нямало натиск... Ха Ха Ха...! Предатели!

148

Анонимен

преди 2 години

Убиеца Янев обяснява защо е убил хиляди българи. За него това е просто "грешка" и е готов да понесе "политическата отговорност". Вие съгласни ли сте да се измъкне с "така реших, така направих, другия път може би ще се поправя"?

147

Анонимен

преди 2 години

За да имаш зелен сертификат, трябва да си малко по-развит еволюционно от обикновена зелена папрат.

146

Анонимен

преди 2 години

И пак няма да се ваксинирам. Можете да си налагате мерки и локдауни до пръсване, имам цялото време на света да ви изчакам да се наиграте докато ви омръзне и се почувствате като ***.отите, каквито сте. Днес всички магазини и заведения във Варна бяха празни, благодарение на малоу.мните ви сертификати. Очаквайте големи "приходи" в хазната като данъци.

145

Кланяйте се

преди 2 години

Айде по модел на Европата днес зелени сертификати, а утре ще признаем и гей браковете, след това и деца ще раждаме без пол, а като станат на 18 ще се определят. И така до края на света, щото се кланяме на САЩ и ЕС

144

1

преди 2 години

До Анонимен 166 "Не знаех , че служебният премиер носи политическа отговорност . Не са в час. И толкова си може." Ц, това го направиха нарочно, за да ни вкарат в жестока здравна криза, да настроят хората едни срещу други, да направят локдаун преди изборите и да ограничат мероприятията около предизборната кампания. ДСарите яко ви работят.

143

простотия до шия

преди 2 години

Сега вече без строги мерки и затваряне няма да се измъкнем,наиграхме се сега ще страдаме,щото сме тарикати нали.