36

Анонимен

преди 7 месеца

Всички дейности на закрито.. нали така?

35

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не знае какво влиза в заповедта, защото Кацарката я сменя през час.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Ако всички неваксани си вземем две седмици отпуска, ще клекнат на третия ден

33

Анонимен

преди 7 месеца

що би, въведете го така или иначе у дома всички дърти са ваксинирани

32

Още ли има

преди 7 месеца

заблудени, които смятат, че изборът им има значение?!?

31

Нека!

преди 7 месеца

Нека прекъснем всякакво общуване с ваксърските зомбита от всяка сфера на живота завинаги. Те желаят заробването и унищожението ни. Да бойкотираме продажните им бизнеси, за да фалират и да усетят вкуса на нищетата. Нека само ваксинирани зомбита избират зомбита и да живеят отделно от нас сякаш не съществуват. Продажници!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Що пък, така и така вече направиха на нищо конституцията, ама направо се изсраха върху нея, какво им пречи да си направят и избори само с вакснати - очевидно лесно контролируеми хора, без собствена воля, които са мечтата за всяка власт?

29

Анонимен

преди 7 месеца

Спасче,нали казаха че в закрити помещения се влиза само със зелен сертификат да ама не. Аз днес ходих на кино и не ме пуснаха трябвало и билет да си купя! Същото беше и в градсият транспорт не ставало със сертификат искат билет.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки антиваксър наистина нека не ходи до урните. Това е повярвайте ми най-доброто което може да направите за останалите!

27

Избирател

преди 7 месеца

Тези се опитват да ни правят на маймуни. Не сме им изобщо длъжни нито да гласуваме, нито да се ваксинираме. Плачат за субсидийките от по 8 лева от гласувал. Така стоят нещата с политическите лидери и техните партии. Кога ще започнат с първоаприлските си обещания ? Тази година за трети път, а догодина може и за четвърти !

26

Без

преди 7 месеца

сертификат не отивам да гласувам,трябва да е задължителен.

25

Ааа, НЕ!

преди 7 месеца

МОЛ-овете и кръчмите не са по-важни от изборите за парламент и президент. Щом в МОЛ и в заведение може да се влезе само със сертификат, значи той трябва да стане задължителен и за гласуващите!

24

Анонимен

преди 7 месеца

За изборите може, но за магазина и мола не може. Браво, браво, това ако не е мерилка с два аршина, а! Ама, кой ще ни краде, нали и "те" драпат лапаница да има.

23

Мнение

преди 7 месеца

То с тези театрални постановки направо си насрочете другите избори щото и тези няма да минат!Не разбрахте ли?В таз бедна и обрулена държава сертификати не минават!Те са за задоволените държави с не толкова бедно население като тука!

22

ХАХА

преди 7 месеца

Без зелен сертификат за изборите ама навсякъде ли ще важи?Хаха

21

Не ходете

преди 7 месеца

да гласувате. Прекъснете всякакъв контакт с еврейските роби, които ви продадоха. Който отиде да гласува, пуска гласа си за своите палачи. Избори не съществуват. Всичко ще бъде наредено от евреите. Не виждате ли световния еврейски заговор?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Руцан в паниката прекара верния си електорат - ваксърите. Те милите вече вииждаха как гласуват сами и в България става само умно и красиво:)))

19

Анонимен

преди 7 месеца

То и без това там нямаше никой, поне предния път.

18

негласуващ

преди 7 месеца

И защо?зАЩОТО никой няма да отиде да ви гласува!Как така иначе били задължителни сертификатите ви пък за изборите не са!Нали)))Бойкот на изборите!

17

Анонимен

преди 7 месеца

ИТН ВЪВЕДЕ МАШИННО ГЛАСУВАНЕ И ТОВА ТЕ КАЗВАТ Е КРАЧКА НАПРЕД В ЧЕСТНОТО И ОТКРИТО ГЛАСУВАНЕ И СЕГА ПИТАМ В ЕВРОПА ГЛАСУВАТ 1% С МАШИНИ, С НАС СТАВАТ 2%- ОСТАНАЛИТЕ ГЛАСУВАТ НЕ ДЕМОКРАТИЧНО ЛИ, МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ ЛИ? ДЪРЖАВАТА ДАДЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА МАШИНИ, СЪХРАНЕНИЕ, ПОДРЪЖКА И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО, ТОВА КОМУ БЕШЕ НУЖНО? АЗ ПЪК МИСЛЯ,ЧЕ СОФТУЕРА Е МАНИПУЛИРАН И ЗАДАВА ВСИЧКО КАКВОТО ПОИСКАТ ТИЯ КОИТО ГО СЪЗДАВАТ.