56

факт

преди 7 месеца

значи ученици не може а вирусоносители в училищата може!!!

55

дедо от село

преди 7 месеца

До Анонимен 57 Ами простичък е отговорът, бре чадо!? Трябва да се избире нашият човек!Иначе ша ва тероризират на работата, да те затъпяват като не ходиш на културни събития и изобщо да ставаме бавно и полека в контролирани ***!Пък иначе са гъчкайте да на избирети в нар събрание и пак да ва заглавичкваме 4 години!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Щом при струпване на толкова много хора по избори на едно място не е нужен "зелен сертификат", то защо тогава въобще е нужен ?

53

ф

преди 7 месеца

Един път пишете, че ще се пускат в две кутии, по-надолу пък пише, че кутията ще е само една.

52

Това е безумие

преди 7 месеца

Знае се, че се разболяват и ваксинирани и че не при всички тях заболяването минава леко. Знае се също, че ваксината при някои е с лоши последици. Е, тогава ЗАЩО да си натоварва човек организма с "ваксина", която може да го разболее, може и да го осмърти, но не му гарантира, че ще го предпази от заболяване? И след като поеме риска да го боцнат с такъв медикамент, да иде да стои на опашка за гласуване, където ще има и вирусоносители! Ясно е защо - заради купените гласове на НЕваксинираните роми!

51

Гошо

преди 7 месеца

Ще видите избори на едно друго лято!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Аз мисля да се дискриминирам сам на изборите,за престъпници не гласувам,изобщо няма да легитимирам този режим с гласа си.

49

miami_heat

преди 7 месеца

До Нека!Аз предлагам да спрем да плащаме данъци и да видим как ще оцелеят

48

Анонимен

преди 7 месеца

С и без зелен сертификат много хора няма да гласуват - хляба поскъпна - изнесе се пшеницата, дърва няма изнесоха се дървата и станаха скъпи както пшеницата, бензина поскъпна, тока, водата и какво ли не. Заплати и пенсии не компенсират скъпотията.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Правилно. Иначе как заложените резултати ще излязат? Току виж ако вкарате сертификат излезе че 30% са ваксани, но 80% са гласували и то всички за "правилния". Поне се усетихте овреме!

46

Анонимен

преди 7 месеца

Значи Ковида лови на театър, опера и кино, но на избори не лови. Явно щото разбира от култура, а на избори не ходи. Жалки сте!

45

радева промяна

преди 7 месеца

ами такива са мерките на фигуранта , кво да правиш , за едно може за друго не може .

44

жалка картинка

преди 7 месеца

значи за моло сертификат , а за изборите не трябва :) щото сещате ли се че гласуващи баби и дядовци за фигуранта няма да има .

43

dakotabg

преди 7 месеца

Еее,сега вече ме убедихте,че 100-те лв.са важни!

42

искат

преди 7 месеца

да прилъжат хората, а после да им забият нож в гърба...Лицемерни продажници...

41

Анонимен

преди 7 месеца

Радевите така се забатачиха не може да си намерят възлите на калчищата да ги развържат От тук нататък спасение за тях няма туй беше да почерпи Кацаров ама не знам Радев или Бойко да го черпи

40

?

преди 7 месеца

Защо!!!Там ще се съберат много повече хора на едно място отколкото в магазините!Вие сте луди искате да ни убиете! (ако трябва да мисля като вас)

39

суверена

преди 7 месеца

Ааа, Не! Не може потенциални заразоносители без сертификат да влизат в затворените помещения, където ще съм и аз. Както не може да влизат в кръчми и зали, не може и в изборни секции. Условията да са еднакви. Тогава аз няма да гласувам, и без това няма за кого.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Едни затворени помещения всъщност не са точно затворени помещения; зеленият сертификат всъщност не е точно зелен, и не точно сертификат; изборите всъщност не са точно избори; пандемията всъщност не е точно пандемия; надявам се поне хората да останем хора.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Е, нали в затворени помещение със сертификат бе, ало? С какво се отличава изборното помещение от от един ресторант примерно. Пак една сюрия народ вътре наблъскани като в консерва.