36

Juls

преди 2 години

Мерките са недостатъчни. Всички неваксинирани да бъдат задължени да си пришият знак с коронавирус към дрехите, да им бъдат отнети документите и имуществото, да им се забрани да гласуват и да сключват брак с ваксинирани. Първоначално неваксинираните да бъдат изолирани в охранявани от жандармерията квартали, след което поетапно да бъдат извозвани към изолирани зони, където годните да извършват обществено полезен труд, а останалите да бъдат хуманно отстранени.

35

Кандтарджиев

преди 2 години

Пълен сухар, калинка, си ангелов. На третия ден ваксината дори те пази. Питай патило, а не Борисов, докато обикаляте с джипката.И твоята коса не е коса, ама те приемат за суетен чичко с коса.И Борисов няма познания за 8класник, ама е бил премиер министър.

34

Анонимен

преди 2 години

Напълно е прав Ангелов. Тия безумни некадърници не знаят какво правят. Така е с хора назначени от Рундьо.

33

Анонимен

преди 2 години

До вчера ГЕРБ бяха против зелените серитфикати. Днес очевидно са "За", но уж да е по правилата.Моля ви се, всичко е ала-бала. Получили са инструкции от шефката Урсула и веднага обърнаха палачинката.

32

Неваксиниран

преди 2 години

Следващата стъпка е Дигитален зелен сертификат. Понеже заптиетата не могат да вардят навсякъде, на всеки ваксиниран трябва да бъде поставен електронен чип. При влизане в Мола, вместо да се носят хартийни сертификати, сканира се чипа и всички ваксани влизат като офце. Мечтата на господарите е реалност - тотален контрол. Офцете са доволни, че са ги допуснали в Мола или на работа. Новият Световен Ред в действие!

31

Е, па...

преди 2 години

Колкото и да не го одобрявам Ангелов, в случая е категорично прав, що се отнася за сертификатите на ваксинираните с една доза. Тези хора, с две дози дори не са защитени и пак се разболяват и за жалост част от тях умират, да не говорим с една доза каква защита имат. Никаква! Тотално абсурдна ситуация е в момента положението. Прибързани заповеди, юристите в министерството на здравеопазването вероятно не са на нивото, на което следва да бъдат, защото иначе нямаше да четем подобни безумия.

30

Анонимен

преди 2 години

Може и да не го харесвам но е прав

29

Анонимен

преди 2 години

Мерките са меки.Трябва всички неваксинирани да бъдат задължени да пришият знак с нарисуван вирус към дрехите си, да им бъдат отнети документите и имуществото, да им бъде забранено да гласуват и да сключват брак с ваксинирани. Неваксинираните първоначално да бъдат изолирани в обособени квартали в големите градове блокирани от жандармерия, междувремно да започне извозването им към изолирани зони където годните да полагат обществено полезен труд, а останалите да бъдат хуманно отстранени.

28

Анонимен

преди 2 години

Тия гербавите са измислени да пречат и да дърпат държавата назад. Нищо смислено от техната семка.

27

до 28

преди 2 години

Тях ги е страх от една ваксина, пък ще отидат да се бият. Ти чуваш ли се?! А и надали имат капацитет да влязат в мола- нямат сертификат и нямат и акъл да си извадят.

26

Анонимен

преди 2 години

Безумие е да си бил шеф на болница години наред, през които да трупаш всяка година нови милиони дългове. Още по-безумни е, че вместо да си подсъдим, да те направят министър. Та хайде да спрем с безумията на Коцето!

25

Анонимен

преди 2 години

Ангелов, наври си европейския регламент там, дето слънце не огрява. Да те питам, като дойде Ковид-а, ЕС защо абдикира и остави всяка държава сама да се оправя, а за сертификати, видове ваксини и свободни кокошки ще ни заповядва какво да правим? А? Можеш ли да отговориш?

24

Анонимен

преди 2 години

Някой отиде ли до мола да се види с Пфайзера (2) или още събирате смелост ? Няма и да идете.

23

Мирише на фашизъм

преди 2 години

Няма медицина в тая работа, по ясно не може да бъде.

22

Анонимен

преди 2 години

Ботокс, още 20-тина дена интервюта и после пак дълбоко потапяне кат вземете 5-6 % на изборите.

21

яяя да чуя

преди 2 години

Коци, Я кажи за Милионките от Александровска ? Я кажи за Милиардите дето Опраскахте за "лекарства" , скафандри и ваксини за ковид ? - Никаква сметка не сте представили до сега .

20

АРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 2 години

ХАХАХАХ СЕА ЗАРАДИ КАЦАРКАТА ЕС ЩЕ ВЗЕМЕ ДА АНУЛИРА ВСИЧКИ СЕРТИФИКАТИ НА ХОРАТА, КОИТО БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ! ХЕМ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ, ХЕМ НЯМА ДА ИМАТ СЕРТИФИКАТ. АБСУРДИСТАН!

19

Ей

преди 2 години

ЕЙ ТЕЗИ ЩЕ уморят народа заради едните избори.Ангелов, нали сертификата беше дискриминационен.Кви са тия регламенти дето вадиш сега гелосан про...с тип....

18

бонго

преди 2 години

ЕС продадоха всички европейци на фарма-мафията!

17

до 12

преди 2 години

В абстиненция е, не си е взимал дозата скоро и вече го избива на агресия от химията. Вероятно се гърчи в тоалетните на близкото заведение.