156

Анонимен

преди 2 години

До 174 Даааа това е конспирация... Ха ха ха. Искат да ни ваксинират... и чипират.Абе теб не могат те чипира, щот не а какво да чипират. Жулни още една домашна парцуца и си лягай

155

Данчо бустера

преди 2 години

Трябва третата доза . Третата. И чак тогава кетапа . Я . И що зелен. Що не е жельт кетала . Дис криминтатори.

154

Анонимен

преди 2 години

До 87 нали сертификатът е за защита на хората? 14 дни след първата игла дали си защитен повече жт неваксинираните? Ако искаха да те опазят, щяха да те заключат и теб до 14 дни след втората игла. Но пък ваксинираните така или иначе се разболяват и разнасят колкото неваксинираните. Т.е. и те трябва да бъдат заключени, ако целта е спиране на разпространението. Сега целта е единствено натиск за "доброволно" ваксиниране и е извън всичко медицинско или логично.

153

Анонимен

преди 2 години

Не си разбрал пич, освен единен европейски сертификат, страните могат да издават и свой собствени които да важат само на нейната територия, та не реви кат бедна вдовица

152

ей,тролейче

преди 2 години

До АнонименАбе не разбрахте ли,че всичко е мижи да те лажем с тоя ковид????Просто ИСКАТ да ваксинират населението-бялото де,щото останалото нямат шанс да принудят,и естествено човекът е принуден да прави тия гимнастики.И това еРЕШЕНИЕ НЕ на ПУТИН,вашия любим герой за плюене а именно на комбойци и еврогейци!ВАШИТЕ си чорбаджии,сега бай Стойчо е крив...

151

Анонимен

преди 2 години

Най-предпочитана е ваксината на янсен, която е еднодозова - някой да обясни на човека Ангелов.

150

Анонимен

преди 2 години

Аз лично съм фен на лоукдауните, а и не ми е притрябвало да ходя в мол. Така че няма да се ваксинирам, това положение ми харесва.

149

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирате ли, ако не сте още? + да, - не

148

Анонимен

преди 2 години

божеее..до къде ме докараха зелените чорапи -да съм съгласна с тоя....имало и по зле от Герп.пардон..."ГЕП"

147

Анонимен

преди 2 години

По принцип трябва сертификат да се дава 10 дни след поставянето на последната доза. Тогава може да се каже, че е подействала ваксината.

146

Бакалин

преди 2 години

В други евпорейски страни в началото на ваксинационните кампании, когато нямаше достатъчно ваксини и се чакаше по 6, вместо 3 седмици за втората доза, беше въведен временен компромисен вариант да се признава, че човек е защитен 3 седмици след първата доза. Например в Чехия това важеше юни-юли месец, а Хърватия признаваше такива сертификати.Сега обаче общоевропейската практика е да се признават само сертификати, издадени 14 дни след завършен ваксинационен цикъл.

145

Анонимен

преди 2 години

Коце, пак не си прочел в еврапата си го има, и си се признава

144

hahahahahahah

преди 2 години

купи си едни свестни очила. много дразниш, дори като не говориш.

143

гневен мъж

преди 2 години

Ако ти беше издал тази заповед,с тази възможност,нямаше да е безумие.Трябва да отговаряш на много въпроси.Това,че имаш диплома за лекар,не те прави бог.

142

анонимен

преди 2 години

ВЪН КАЦАРОВ И РАДЕВ!КОСТАДИН АНГЕЛОВ ПИШЕТЕ Т НА ЕС!

141

Баче Кико

преди 2 години

Ботокса е на половин мандат на главен прокурор от затвора.

140

Спеца

преди 2 години

Тоя ботоксов ,герберски министър без диплома, защо се меша между шамарите?Видяхме го каква търчи лъжи шматка е!

139

Анонимен

преди 2 години

Нали новата ваксина се разработвала на компютър, оня гръцкия турчин фазера, нали за 3 дена я направил. Делтата от колко време се шири? Що не седне пак да направи за три дена ъпгрейд? Някой не си ли задава тоя въпрос? Що работим с ваксината за уханския вариант? Нали да много умни и красиви от Биг Фарма, що се мотат? Да измъкнат максималната печалба от това дето не става за нищо.

138

Анонимен

преди 2 години

То идеята е добре замислена. Тия мерки ефект няма да имат. Заповедта е подписана без срок. Помислете дали някога ще се промени нещо!!!! По скоро ще става по-зле. В северното кълбо сме в период на застудяване. Сега е идеалният момент да се пуска новия вирус. И всичко да е отначало. Чакайте за връщане назад.

137

Анонимен

преди 2 години

ШШШТ, РО БИТЕ, БЕГАЙТЕ ДА СЛАГАТЕ ЧААЛМИТЕ, ОП, ВАКСИНАТА! АЗ СЪМ ПО ТРУДНИЯ ПЪТ, КАТО БАЛКАНДЖИ ЙОВО!