96

Анонимен

преди 2 години

За информация на подозрителните конспиратори: засега ваксинационния сертификат е безсрочно и се наблюдават ваксиниратите колко дълго ще е имунната защита. Предполага се около 1-2 години, но никой още те знае. Това, което установиха е, че много стари и много болни се нуждаят от 3 доза. Ако се установи, че имунитетът е изчерпан и в по-младите, ще се препоръча 3 доза и на останалите. Няма конспирация, има научни данни.

95

Анонимен

преди 2 години

Въобще защо не четат що е то сертификация по определение,какви сертификации биват,в какви случаи се и към кои,какви се,и като страни се прилагат как потвърждение или потвърждаващ документ от което би им станало ясно,че 1. се сертифицира вируса,2. ваксината с/у тоз вирус,а не с/у някой/и друг/и нямащ/и връзка или произволно добавени,но се издават за продукти как задължителни,а доброволни за останали случаи и дейности за квалификация по туй потвърждение за пред 3-ти страни,които ги притежават-лица

94

Анонимен

преди 2 години

Двамата професори мяукаха в джипката, хората умираха по стълби и тротоари , сега много смело го раздават.

93

Анонимен

преди 2 години

Оф, и тези *** - бил европейски документ, представяте ли си? Сякаш е кюлче злато. Започнаха да се оливат с това сервилничене на Европа.

92

Анонимен

преди 2 години

Костадинов и Балтов останаха без големите заплати и сега лаят заради депетатскити заплати. И вас ви взе за параван, зад който да се крие джипкаджията.

91

Него

преди 2 години

И още нещо. В момента твърдят, че сертификатът за ваксинация е безсрочен. Това служи за да подмами неваксинираните. След известно време обаче, отново ще тупнат срок на валидност, и ще искат да ви бодат отново, с обяснението,че има нов щам и тези дози са недостатъчни.

90

Анонимен

преди 2 години

В Русия почнаха да чипират като сАбаки.

89

Анонимен

преди 2 години

Ами обжалвайте заповедта и отменете зелените сертификати.

88

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам тук БГ Днес! Тези мутри Герберски,абонирани ли са за сайта ви,та само ни ги качвате? Не Ни интересува мнението,н никой който е вече БИВШ!!!! Достатъчно им гледахме физиономиите и вече са ни неприятни!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Това ме дразни много, че и дума не обелват, че против грипче нема доказана ваксина :)) Явно ще требва да се боцкаме по няколко пъти годишно, само и само щото им дишаме въздуха на тези от репки :))

86

Kolio

преди 2 години

Ако искаш с 1 ако не без нея

85

Кацаров

преди 2 години

Абе важното е сертификати да има бе, търговийката да върви. Една доза, две дози ... на кой му пука?

84

arsenalfc

преди 2 години

Трябва бунт и незабавно помитане на тези! Вижте какво се случва в Англия и Турция, които имат над 80% ваксинирано население. По 30-50хил нови случая на ден.

83

Животът

преди 2 години

с ваксина е по-добър от смъртта без ваксина.

82

Анонимен

преди 2 години

Сертификат се издава на еднодозовата, бе *** Ангелов!!!!!

81

Данъчен

преди 2 години

Абе, къде е Балтов? Само той не се е изходил по въпроса. Липсва ми.

80

Анонимен

преди 2 години

Видяхме те и теб! Усетихме те. Докато беше министър разкарвахте болните докато починат в линейките или пред стълбите на болниците....Ако беше оправил кризата, сега нямаше да си там и да оплюваш новият си колега-умник!

79

Казуар

преди 2 години

Другарю Ангелов, защо като министър послушахте Борисов и наредихте уязвимите възрастни да бъдат в четвърта група за ваксинация.

78

69

преди 2 години

Лапай .l. ботокс!!!, Както казва началникът ти сега ви е яд че някой друг направи това което вие искахте;)

77

Виктория

преди 2 години

Стигнахме дъното да говорим за ваксини , игли, дози, сертификати зелени, жълти и червени, морави и бели. Това не нашият живот, не е животът, който искаме за бъдещите поколения. Това са желанията на управляващите света. Но техните желания няма да пребъдат. Да го знаят. Ще пребъдат любовта и животът. Светлината и разумът ще надделее над тези фалшиви прозрения за бъдещето. Бъдещето принадлежи на чистите и смелите.