116

Анонимен

преди 2 години

Ангелов, кажи си, че искаш да затваряш и да ваксинираш, какво го увърташ!

115

Фактите !

преди 2 години

Работата върви на там , всички ще се ваксинираме , ама искаме да сме ПОСЛЕДНИ , ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕС , ДАЖЕ И В СВЕТА !

114

Анонимен

преди 2 години

Сега всички станаха популисти и големи националисти, все пак идат избори, народа се озвери, вече не е толкова глу пав, че да им верва :)))

113

Мутафчийски

преди 2 години

Сертификат само след трета игла на Пфайзер като мен! Иначе МОЛ през крив макарон! Заповед на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

112

Даа!

преди 2 години

Нали и Бойко е генерал , т. е. и той е със зелени чорапи ,... УТОЧНЯВАЙТЕ СЕ , ЗА КОЙ ЗЕЛЕН ЧОРАП СТАВА НА ВаПРОС ?Бойко със зелени чорапи ли е , или със КАФЯВИ ?

111

Анонимен

преди 2 години

Тоя настоящ министър, не стига че закъсня с два месеца с мерките и можеше и да са по-леки, ами ще направи така, че българския сертификат да не важи никъде и тотално ще блокира икономиката. Дай на комуниста да блокира на 100% свободното движение на хора и да им забрани да напускат страната.

110

Анонимен

преди 2 години

Има нещо сбъркано , сертификатът щял да се признава само в България!!!Как ще стане това ,след като сертификатът е като всички останали сертификати в ЕС?Цялото им управление е такова ,популистко,полувинчато,безотговорно!

109

''безумие&

преди 2 години

То И управлението на герб беше БЕЗУМИЕ , за 13г. България е на всички последни места в ЕС ...Това са резултатите , от ЕК на ЕС ,.... не от народа който е обвиняван от герб , за неуспехите !Г-н Ангелов , кога стаНАхте политик , кога започнахте да давате оценки ???Политиката е само за ГЛУПАЦИТЕ , няма морал няма правила , ЗАЩО СЕ ОКАЛЯХТЕ ???

108

Анонимен

преди 2 години

Пълни ***. Да ни поставят в положение за 15 ч. да реагираш за дистанционно обучение.

107

Въпрос

преди 2 години

А досегашните му заповеди не бяха ли безумни? Изобщо, Стойчо се оказа доста безумен министър.

106

Анонимен

преди 2 години

На тоз ботокса кой му е платил, както и присадената коса, сигурно изтрадалия народ, то мутрите не обичат да плащат на простолюдието :))

105

Анонимен

преди 2 години

А кога ще дойде снега ще има да пищите че послушахте Ушатия диктатор ама ще е късно за вас будалите ай цел ден драскйте шамандури

104

иван

преди 2 години

този заприличва все повече на баце и това не е комплимент...

103

русенец

преди 2 години

До КазуарА кой щеше да заработва пенсиите, обезщетенията на затворените обекти. Кой, ако не работещите. А и колко процента от възрастните са ваксинирани? Да не би след май месец, когато дерибейства Кацаров вече да имаме 90 % ваксинирани пенсионери

102

За Радев

преди 2 години

"Не ми говорете за закон и конституция, В тая държава всичко е проституция" Слави Трифонов

101

иии

преди 2 години

На страната на Борисов са и ЕС, и европейските пари. Борисов купи лоялността на управляващата бюрократична класа, цели родове се хранят покрай масата на Борисов като ***, като подакващи ***. Парите на ГЕРБ продължават да управляват медии, кметове, местни феодали, синдикати и НПО-та.

100

Анонимен

преди 2 години

Тоя очилат плъх колко кадърни уволни от МУ може книга да се напише

99

Анонимен

преди 2 години

До като не се наркоманизират, ще слагат дозите от време на време. После сами ще ги търсят!Че и ще си плащат.Тоя филм го знаем и сме го гледали с цигарите едно време!

98

Анонимен

преди 2 години

ТАКА ЩЕ Е МЪРЗЕЛИВИ БЪЛГАРИ КАТО ВСЕ ЧАКАТЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ ОПРАВИ ДЕРЕДЖЕТО ВМЕСТО ДА СЕ ВДИГНЕМ КАТО ЕДИН И ДСЕ ПРЕБОРИМ ЗА ПРАВАТА ДАДЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА

97

Дедо

преди 2 години

Цялата тъз работа ковид19 е безумие , ти за 1 доза издребняваш !? Но ако трябва да бъда обективен , за случващото се в момента , ако давате сертификата след 1 игла , за втората бая ще чакате да дойде некой .