225

PET PASSPORT

преди 2 години

Сега гледам паспорта но моето куче. Той е син и на него пише ПАСПОРТ ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦPET PASSPORTВ него са нанесени всичките му ваксини))Има си медальочче, което специално му издадха, когато го ваксинираха срещу бяс. На него пише датата, коя ваксина и името и телефона на лекаря, който му я направи.Това медальонче му е сложена на каишката, за да е с него навън))Дори ми треперят ръцете, докато ви пиша това.дежа вю?

224

Анонимен

преди 2 години

единствените, които твърдят и то толкова убедено, че ваксинираните се разболяват и *** са АНТИВАКСЪРИТЕ------Дали когато се ваксинират и не умрат в рамките на няколко дена или седмици, няма да им просветне, че са се заблуждавали и съответно са лъгали други хора през цялото време?

223

...

преди 2 години

Просто проверете. Всеки ден Великобритания бие рекорди. А уж вече трета бият. Не е тайна. Факт е!

222

FG

преди 2 години

Просто да обявят ваксините, че са приложение към фейсбук и масово панелкаджиите ще се ваксинират, какво толкова.

221

д-р ХАОС

преди 2 години

единствените, които твърдят и то толкова убедено, че ваксинираните се разболяват и *** са АНТИВАКСЪРИТЕ

220

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя дали на Рождество ще ни забраням да се ходи на църква без серитфикатАнтихриса е тукА да не говорим за празниците след това...

219

Анонимен

преди 2 години

Казвайте веднага защо искате да ни инжектирате, след като антителата не са от значение за справяне с ковид вируса!!

218

Леша

преди 2 години

До 244 Кой ще смаже ве? Никой няма да излиза да протестира. В Италия се инжектираха над 50% и тогава започна терора. Ние няма нужда да се бунтуваме, сертификатите тук са равни на фалирала държава. Ние чистокръвните 90% просто ще гледаме сеир. Между другото, ако някой чете - вижте какво започват да пишат платените когато дойде време за сертификати, смазване, бой, терор. Е, бихте ли се инжектирали?

217

Анонимен

преди 2 години

Стига сте търсили Месия Спасител има го той е Господ Исус Христос сложете който и да е само трябва да се контролира непрестанно от всички нас гражданите просто е другото е тотална незаинтересованост бягане от отговорност Демокрацията се контролира от всички непрестанно

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 246 - Не знам как е в България, но в Дания и Швеция вече забравихме за вирОс-а.

215

Анонимен

преди 2 години

А га някой пунки от ваксина? Ей ме на мене - правя 60000 лева на година, след такси, на 42 съм, имам още поне 25 години да работя и заделям ВСИКО за семейството си. Ако утре ме убие ваксината, застраховката ми не е япирзнава и лишавам рода си от над милион и половина лева!!!

214

Овертон

преди 2 години

Следващото движение на Прозореца привежда темата от РАДИКАЛНОТО,в областта на ВЪЗМОЖНОТО или ПРИЕМЛИВОТО. Създаването на евфемизъм е изключително важен момент. За легализация на немислимата идея е необходимо да се подмени нейното истинско име.

213

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от сертификатите и инжектирането с тези химикали, след като инжектираните умират и се заразяват с вируса точно толкова колкото и от чистите, и инжектираните разнасят също вируса. Разликата е само, че инжектираните имат в кръвта си клетки от абортирани човешки бебета, а чистите нямат.

212

Анонимен

преди 2 години

Антихристът е тук.

211

Леша

преди 2 години

До 241 Българите вдигнахме революция от първия ден на пландемията, не си ли забелязъл? 90% от нас не се инжектираха и сме чистокръвни.

210

Анонимен

преди 2 години

Щом искате да гласуваме за Коцето, ок.

209

Леша

преди 2 години

Абе, нали в хранителните магазини над 300кв щяха да искат сертификат? Някой май напълни гащите?

208

Анонимен

преди 2 години

Талибан, добре че са форумите да си вдигате революциите, че не ми се мисли направо какво би станало.

207

Съпротива

преди 2 години

"Имa прoтивoрeчиe мeжду Кoдeкca нa трудa и нoвитe мeрки, кoитo изиcквaт зeлeн ceртификaт oт рaбoтeщитe, зa дa имaт прaвo дa ce трудят, и тoвa щe дoвeдe дo мнoгo cъдeбни cпoрoвe", кaзa днec прeд Бългaрcкoтo нaциoнaлнo рaдиo нaциoнaлният ceкрeтaр нa КНCБ Вeличкa Микoвa.

206

Галин Костов

преди 2 години

Кой знае какъв тлъст грант на Биг Фарма е заседнал в гърлото на този заместник-министър, щом така е загубил връзка с реалността! Кой ще принудиш бе ***?! Да не мислиш че хората ще се съобразяват с противоправната ви заповед? Да не би да се мислите за Господ, че със заповед да отменяте Конституцията при неработещ парламент??? Сдухани военни, марш обратно в казармите! На 14.11.2021 г. ще бъдете изритани с шутове!