345

Анинимен

преди 2 години

Общо пациенти в интензивни отделения За 14 дневен период : 465 души от тях ВАКСИНИРАНИ: 20 и НЕВАКСИНИРАНИ: 445 или казано за всеки 22-*** неваксинирани по 1 ваксиниран. Спрете да лъжете как ваксинираните сa наравно с неваксинираните. От 120 починали днес неваксинираните са 112 души, и то без да предполагаме тези с фалшив сертификат а те не са малко.

344

Anonimen

преди 2 години

За частниците няма гратисен период, но за държавна администрация, учители и други хрантутници няма? Какво да кажем за полиция и армия, тях няма ли да ги задължат, с какво са по-различни?Всички взимат заплати от нашите данъци, но пак тежестта е поставена върху частниците, държавните чиновници имат само права и никакви задължения!

343

Ваксиниран с Астра

преди 2 години

Хората които са против ваксините вярват в урочасване, магии, зодии и хомеопатия. На майка Земя й трябват по- интелигентни хора, за останалите да си постигат естествен имунитет, който оцелее де....

342

Знаещ

преди 2 години

До анонимнаМоже би сте гледали телевизия преди 3 години и от тогава не сте си сверявали информацията. В момента за едно обявено място за учител по математика/ИТ има между 50 и 100 кандидата.

341

оцелял

преди 2 години

Конституцията системно се нарушава! Всички си затварят очите - ние сме стадо, а не народ!

340

хм

преди 2 години

Само така, и забрана на частни уроци за учителите,които са на държавна работа.Да плащат глоби.Да си плащат данъци, неплащането на данъци нали е престъпление?

339

Руми

преди 2 години

Крайно време беше!

338

Анонимен

преди 2 години

Това което трябваше да направят управляващите 2 години от ГЕРБ е да сложат на масата от една страна западните отрови и боклyци и от друга руски ваксини. Всеки да избира с коя да се ваксинира щом със западните никой отговорност не поема за нежелани последствия. Това е все едно да видиш във витрината на магазина месо но проядено от червеи и да си го купиш щото така ти казва месаря. Не благодаря искам руска ваксина и тогава веднага се ваксинирам.

337

До 377

преди 2 години

АМИН!Тирания на медицината и тирания на медиите.

336

Анонимен

преди 2 години

Ако искате тая сатанинскаМедицинска тирания да спре, трябва да направите нещо много просто, ОТКАЗВАТЕ, ОТКАЗВАТЕ И ОТКАЗВАТЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ТИЯ ПСИХОПАТИ ВИ КАРАТ ДА ПРАВИТЕ (локдауни, отровни ваксини, "заповеди" и всякакви "мерки", вкл. пътуване в обществен транспорт и пазаруване с парцали на лицето), защото с вашето мълчаливо съгласие вие им съдействате да прокарват зловещия си сатанински план за унищожение на човечеството!

335

маке

преди 2 години

До РумиВаксинирай децата си,ако оцелеят , и ние ще се боцнем.

334

От БГ

преди 2 години

До какво ставаНарушават Конституцията.

333

Патриот

преди 2 години

Фашизъм в действие ,и погазване на Конституцията ни, и правата ни.И тия мискини се оправдават с европейси натиск. Вие в коя Конституция се клехте.Прави са в Полша. Напълно прави.

332

Бате Сечко

преди 2 години

До 361 учител. Колега(аз съм бивш) - Аз съм убеден, че това за хората е пагубно... И за 10 милиона не бих позволил, тази,, течност" да се влее в тялото ми... Ти сериозно ли? Шанса за усложнения и смърт, е по-голям от това да удариш тройка в 6 от 49...!!!( според официалните статистики(в, действителност, се умножава по двадесет), които се актуализират много бавно!).

331

Бате Сечко

преди 2 години

Призовавам всички мислещи българи, при подобно развитие да напуснат веднага работа и покажат разум!!! Само със съпротива, ще победим Дявола с неговият Нов Фашизъм!

330

Анонимен

преди 2 години

Администрация милионна до крак ваксини и ето ви 50 %дасклали ,лекари и стават 70%

329

Анонимен

преди 2 години

Учител съм и няма да се ваксинирам! Преболедувах го миналата есен. Ако се стигне до този шантаж,ще напусна веднага!

328

Аз

преди 2 години

Не позна. Държавен служител съм и се ваксинирах още през май. За справка - не с връзки, а си изчаках ваксините, за да се набода наравно с останалото население. Не се ползвах и с привилегии, за да я получа по-бързо. Никой не ме е принуждавал. И страх нямам от наукат, лекарите и ваксините. Айде по-полека с обобщенията;-)

327

анонимна

преди 2 години

До Знаещ Явно не си много знаещ.Щом смяташ,че има учители,я намери такива по математика,информатика и физика.По тези специалности работят предимно хора в предпенсионна възраст или пенсионери.Ако някой от тях напуска часовете се разпределят между останалите колеги,защото желаещи няма.Ако въведат задължителна вакцинация за учителите системата ще се срине.Няма как веднага да се намерят заместници дори на 20% от твърдо решени да не се вакцинират педагози.

326

???

преди 2 години

От март досега не беше ли достатъчно дълъг гратисния период? Това са 7-8 месеца гратисен период.