91

Г-н 420

преди 6 месеца

Този ден бе най щастливия за бг. медицински сестри измъчвани в неговия пандиз.Един младеж го уби с неговия позлатен пистолет.Катарската армия го улови като бегаше през пустинята.

90

хан Крум

преди 6 месеца

Никой не може да отрече, че по времето на Кадафи, Либия беще перлата на арабския свят! Но европейските "борци за права" направиха така че сега е една племанна територия. Същото я чака и Европа.

89

Анонимен

преди 6 месеца

До 82 - До помнещ Не само, че не "помниш" ами си и неграмотен. __НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТ СЪС СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПОНЯТИЕТО "КОАЛИЦИОННА ВОЙНА"! ТАКИВА СА ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ "КВ" ИМАТ НАЧЕНКИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА НАПОЛЕОНОВИТЕ ВОЙНИ, А СЪЩО НЯКОИ ВОЙНИ ОТ АНТИЧНОСТТА И СРЕДНОВЕКОВИЕТО. ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ НА "КВ" Е ВЪПРОСЪТ ЗА СЪЮЗНИКА, НО НЕ СЕ ОГРАНИЧАВА САМО С ТОВА. А УБИЙСТВОТО НА КАДАФИ Е ПОЗОР ЗА ВЕЛИКИТЕ ЗАПАДНИ ДЕМОКРАЦИИ!!!

88

Анонимен

преди 6 месеца

Постоянно дрогиран, през последните 35 години!

87

Христо Христов

преди 6 месеца

До Обективно де, не До Отговор.

86

Христо Христов

преди 6 месеца

До Отговор/89Пич, къде говоря за кой убил Кадафито?! Демонстрираш пословичната неграмотност на про'стия тиквенски електорат. Отделно наглостта на европейската демокрация: "невежеството е сила"

85

Анонимен

преди 6 месеца

Кадафи е велик държавник,мъж,патриот.По негово време Либия беше богата и развита,с висок стандарт.Много българи и други източноевропейски специалисти работеха там,и бяха доволни.Самия Кадафи беше голям приятел на България.Той беше висока международна фигура-Председател на Африканския Съюз,организация обединяваща почти всички Африкански държави.Такъв беше този голям лидер преди Натовците заедно с Ислямистите да го убият, и да върнат Либия в Каменната ера

84

До 82

преди 6 месеца

Неграмотен си ти, *** нещастен. Преди 89г. имахме армия, която срещу всяка граничеща с нас враждебна страна можеше да води успешни отбранителни и в последствие настъпателни действия. Имахме и техника и жива сила, колко има го в статистиките, ама като си НЕГРАМОТЕН, селтако, няма как да разбереш... Чети, образовай се и тогава се репчи.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Професионален убиец е тоя. Вижте му физиономията.

82

До Обективно

преди 6 месеца

До Обективно"3-4-5 ХИЛЯДИ ДОЛАРА месечна заплата". какви ги говориш бе приятел? Кажи3-4-5 стотин ДОЛАРА месечна заплата, за да си близо до истината.

81

ПроСоТо

преди 6 месеца

До Анонимен Не съм казал,че ще долетят от Севастопол,или Симферопол..!..Те имаха бази навсякъде в "Соцлагера",с изключение на България..Та от Румъния до..София,примерно,какъв е проблема?..Освен това още тогава имаха свръхзвукови самолети...А и не е толкова важно дали става въпрос за 10,15,или 20 минути..Що се отнася до "пълномащабната защита",то.."Пълномащабното нападение" започва точно със самолетите!..Важи и до сега..Така че те са "алфата"...

80

Анонимен

преди 6 месеца

До ПроСоТо Какво ПВО, аз говоря за пълномащабна защита на територията. Руски самолети не могат да долетят до България за 10 минути ако ще и да са във въздуха, когато турците ни атакуват. Я кажи колко е разстянието до южната ни граница от голям ВВС гранизон на руснаците и да видим с каква скорост трябва да летят тия изтребители САМО ЗА ДА СТИГНАТ до нас. Аз говоря за войска. Имахме ЦЦ-23. Знам, защото бях в ракетни войски и ги обслужвахме. От тях "трепереха" турците (всъщност не).

79

Отговор

преди 6 месеца

Ицко, Кадафи си беше убит точно от неговите хора, а не от американци или НАТ! Беше си събрал толкова врагове, че все някъде щеше да се натресе! Знаеше се ,че имаше от какво да се страхува, как 40 държави му били обявили война,си е психично разстройство! Хайде и да не забравяме гаврата с нашите медицински сестри, които 8 години изкараха в либийски затвор с мисълта, че всяка сутрин могат да бъдат обесени;

78

Христо Христов

преди 6 месеца

"която се оказа в ръцете на силите на НАТО и ислямистки терористични групи," - кратко и ясно. В Афганистан, Либия, Сирия.Посре що ес приема и защитава ислямистките терористи или що ДПС е сред авангардните брюкселски партии.

77

ПроСоТо

преди 6 месеца

До Анонимен../82/..Не знам за коя "БНА" говориш..Аз обаче,като част от ПВО-ЗРК мога да ти кажа ОТ ПЪРВА РЪКА,че поне ПВО-то трябваше да "устиска" десет МИНУТИ,докато изтребителите от СССР-то долетят до нас..Което не беше особено трудна задача..Имахме най-модерната ЗА ТОГАВА техника за ПВО...За пехотата не знам,признавам..Чувал съм само,че сме имали доста внушителни бронетанкови сили по границата..А за СС-300 /както май ги наричаха/,нема и да отварям дума..

76

Обективно

преди 6 месеца

Където стъпи американски ботуш, трева не никне! Докато Кадафи управляваше Либия, българите ходеха да работят там за 3-4-5 ХИЛЯДИ ДОЛАРА месечна заплата. Откакто влязоха американците там, Либия се върна в каменния век. Господ да дава сили на либийския народ да се отърве от гнусната американска окупация!

75

Обективно

преди 6 месеца

Героите не умират. Смъртта на героя не е край, а начало на живота му във вечността и безсмъртието, където той завинаги остава със своя народ и своята Родина.

74

помнещ

преди 6 месеца

до 82 "неграмотен" съм казваш "педанте"?-:))) Ама ме разбра а? -:)))) Та чак и опонираш?-:)))))))

73

Факт

преди 6 месеца

До факти. Защо ли си мисля, че твоите числа за Русия са среден доход на човек, а не средна заплата? В България за 2020 година средния паричен доход на човек е бил 579 лева.

72

Анонимен

преди 6 месеца

До помнещ Не само, че не "помниш" ами си и неграмотен. И за да ти кажа, колко си неграмотен ще ти кажа, че толкова много "плашехме" Турция, че ОФИЦИАЛНАТА задача на БНА беше да устиска 48 часа, докато руснаците ни дойдат на помощ. За останалите глупсти даже няма нужда да коментирам. Някои хора имат нужда от сериозни консултации при психолози.