45

Анонимен

преди 2 години

И за какво го убиха?Една уредена страна я превърнаха в развалина.Съсипана и разделена Либия няма да може да се оправи скоро.Вноса на американска демокрация я съсипа.Същото стана и с Ирак.Гражданска война,между племена борещи се за власт като не се знае кой срещу кой е.Пълен хаус.Разделяй и владей.made in the United States

44

Роза

преди 2 години

До АнонименИзцяло съм против изтезаването на човешко същество!Можели са да го убият с куршум в главата,а не да го мъчат!

43

Анонимен

преди 2 години

В Ирак също цъфнаха и вързаха след като обесиха Садам Хюсеин. Още помня как размахваше пръст на бесилото, че са е продали арабите на САЩ. Беше голям и той !

42

Диана

преди 2 години

Каква свободна държава е сега Либия когато до скоро се биеха- сега нещо нищо не се чува за това, но и не съм чула да има примирие там...при Кадафи страната беше по-богата от нас-много щастливци изкарваха добро пари там, но това не значи че Кадафи и властта му бяха почтени-трябваше да се намеси френския президент за да не убият обвинените от режима в убийство на бебета български мед.персонал,вкл.един наш лекар,работещ там

41

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

*Където е текло, Пак ще тече! Където е Имало, Пак ще Има! * Реджеп Тайип Ердоган,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

40

ПроСоТо

преди 2 години

До Джо...кога па успя ТИ да "установиш" че ТОЧНО ЛИБИЙЦИТЕ били заразили децата?...И С КАКВА ЦЕЛ?..-Да "компрометират няколко български медицински сестри"?...Ега ти щуротията!!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Където стъпи американски натовски чепик всичко се разрушава и се носи смърт, вируси , глад и мизерия.

38

Азимов

преди 2 години

Либия цъфна и върза след Кадафи.....

37

Анонимен

преди 2 години

Неговите хора го заклаха в . Така умря, като пес.

36

кескьосе

преди 2 години

Не виждам вина у този човек.

35

ПроСоТо

преди 2 години

До Роза. НЕ бих ти препоръчал да използваш квалификацията "диктатор"за споменатите...СИЛНАТА РЪКА е абсолютно необходима за ония сбирщини от племена и ислямизирани общности,враждуващи помежду си..Диктатори бяха Хитлер,Франко,дори и нашата карикатурна Тиква,..Сталин.../има и други/..И Кадафи,и Хюсеин работеха НАИСТИНА за благото на народите си..А методите им?..-Ами те бяха ЕДИНСТВЕНИТЕ,РАБОТЕЩИ из техните територии...Иначе си права:-Само отказа да слугуват на янките им струваше живота.И на двама

34

Анонимен

преди 2 години

Смъртта му е видеофилмирана. Един либиец ко промуши в peктума. Това си заслужи и това получи.

33

Ханс Ланге

преди 2 години

Като ще пускате записи, дайте и тоя пред трибуната на ООН от 2009 какво казва там. И други интересни изказвания има от същата трибуната от разни други господа.

32

Джо

преди 2 години

Дали хилядите измъчвани и убити от диктатурата му на тоя ги интересува с каква вяра или гордост е пукнал? Дайте сега пасквил и за Саддам! Гнусни сте!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

С такъв поглед дяволът го е белязал...

30

Анонимен

преди 2 години

Живя луксозно, в реки от злато, похот и пари, но умря като куче! Не рева за него, дрОгари!

29

Bili

преди 2 години

Сега Либия е свободна, богата, просперираща и демократична държава! Слава на НАТО! Слава! Ураааа!...е, има пазари за роби...но това са свободни пазари!!

28

Роза

преди 2 години

Кадафи беше наистина самозабравил се диктатор.Но в интерес на истината той отказа да играе по гайдата на американците и това беше главната причина за свалянето на неговия режим и за убийството му.Същата беше и съдбата на Садам Хюсеин,който отказа да продава на американците петрол на ниски цени,и му видяха сметката.

27

Анонимен

преди 2 години

Дъщеря му Айше Кадафи е една от най-добрите юристи и адвокати в Либия. Отървала много от смърт...

26

Анонимен

преди 2 години

оффф като вземете да се възхищавате на такива диктатори убийци