51

Ст@м@т

преди 7 месеца

Кадафи за какъв се е имал? Не може да има проспериращи държави. Това не е ли ясно на всички? Имаш ли петрол и други залежи говедарите идват.

50

Иван

преди 7 месеца

Не знам защо е толкова трудно на някои хора да поддържат 2 позиции едновременно - хора като Кадафи, Садам Хюсеин и т.н. са ***, психопати и зли хора, но това което се оставя след тях е още по-лошо. Не е нужно да величаете *** само защото е по-малкото зло, пак е зло.

49

Snorky

преди 7 месеца

"да умре в тази битка за арабизма, исляма, принципите, ценностите, справедливостта срещу агресията и потисничеството" - За ценности говори този ***, който насила е държал харем от момчета и момичета и ги е изнасилвал всяка вечер докато е пиел Джони Уокър черен етикет и е смъркал кокаин.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Сега либииците са гладни но свободни.Демокрация.

47

Талибан Ер-джолан

преди 7 месеца

Нямаше изтезания на човек от човек, просто лека мюмюнска веселба, алах да дава на всеки истински мусулман!

46

Анонимен

преди 7 месеца

И за какво го убиха?Една уредена страна я превърнаха в развалина.Съсипана и разделена Либия няма да може да се оправи скоро.Вноса на американска демокрация я съсипа.Същото стана и с Ирак.Гражданска война,между племена борещи се за власт като не се знае кой срещу кой е.Пълен хаус.Разделяй и владей.made in the United States

45

Роза

преди 7 месеца

До АнонименИзцяло съм против изтезаването на човешко същество!Можели са да го убият с куршум в главата,а не да го мъчат!

44

Анонимен

преди 7 месеца

В Ирак също цъфнаха и вързаха след като обесиха Садам Хюсеин. Още помня как размахваше пръст на бесилото, че са е продали арабите на САЩ. Беше голям и той !

43

Диана

преди 7 месеца

Каква свободна държава е сега Либия когато до скоро се биеха- сега нещо нищо не се чува за това, но и не съм чула да има примирие там...при Кадафи страната беше по-богата от нас-много щастливци изкарваха добро пари там, но това не значи че Кадафи и властта му бяха почтени-трябваше да се намеси френския президент за да не убият обвинените от режима в убийство на бебета български мед.персонал,вкл.един наш лекар,работещ там

42

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 7 месеца

*Където е текло, Пак ще тече! Където е Имало, Пак ще Има! * Реджеп Тайип Ердоган,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

41

ПроСоТо

преди 7 месеца

До Джо...кога па успя ТИ да "установиш" че ТОЧНО ЛИБИЙЦИТЕ били заразили децата?...И С КАКВА ЦЕЛ?..-Да "компрометират няколко български медицински сестри"?...Ега ти щуротията!!!!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Където стъпи американски натовски чепик всичко се разрушава и се носи смърт, вируси , глад и мизерия.

39

Азимов

преди 7 месеца

Либия цъфна и върза след Кадафи.....

38

Анонимен

преди 7 месеца

Неговите хора го заклаха в . Така умря, като пес.

37

кескьосе

преди 7 месеца

Не виждам вина у този човек.

36

От бореца

преди 7 месеца

Либия сега е това което е била винаги и преди - сборище на *** кучета на исляма, които се мразят и дебнат да си прегризат гърлата едно на друго!

35

ПроСоТо

преди 7 месеца

До Роза. НЕ бих ти препоръчал да използваш квалификацията "диктатор"за споменатите...СИЛНАТА РЪКА е абсолютно необходима за ония сбирщини от племена и ислямизирани общности,враждуващи помежду си..Диктатори бяха Хитлер,Франко,дори и нашата карикатурна Тиква,..Сталин.../има и други/..И Кадафи,и Хюсеин работеха НАИСТИНА за благото на народите си..А методите им?..-Ами те бяха ЕДИНСТВЕНИТЕ,РАБОТЕЩИ из техните територии...Иначе си права:-Само отказа да слугуват на янките им струваше живота.И на двама

34

Анонимен

преди 7 месеца

Смъртта му е видеофилмирана. Един либиец ко промуши в peктума. Това си заслужи и това получи.

33

Ханс Ланге

преди 7 месеца

Като ще пускате записи, дайте и тоя пред трибуната на ООН от 2009 какво казва там. И други интересни изказвания има от същата трибуната от разни други господа.

32

Джо

преди 7 месеца

Дали хилядите измъчвани и убити от диктатурата му на тоя ги интересува с каква вяра или гордост е пукнал? Дайте сега пасквил и за Саддам! Гнусни сте!!!!