65

Пропаганда

преди 2 години

До *** жалък !!!Това за Генеколозите средната заплата ли е ? Говорим за средната заплата на цяла Русия и всеки руски гражданин от метач до мениджър -37 000 рубли за 2020 г. което е около 800 лв....

64

Статистически данни

преди 2 години

Средна заплата в Русия (за 2020г) е 37 000 рубли = 803 лв.,един лев е 42,5 рубли...

63

Кадафи

преди 2 години

Препоръчвам изказването на Кадафи на срещата на Организацията на Африканските страни . Говори за икономическо сътрудничество ... за обща валута ... за общи енергийни и промишлени проекти ... говори за ОБЕДИНЕНИЕ ..... ама на бившите британски колконизатори това не им хареса и го отстраниха ... а после си поделиха петролните залежи.

62

Отговор

преди 2 години

До *** Жалък Ти наред ли си? Откъде ги вземаш тези данни ?Като ти чета глупостите , май не живееш в България! Средната заплата на Българина е доста по висока от тези в Русия, а това където всеки трети българин бил ровил из кофите го разправяй на наивните мужици,на тях отдавна са им изгладили мозъците с пропаганда!

61

Логика

преди 2 години

Няма да ти отговарям ама ти отговарям.В далечината се белеше черна точка....

60

Хм...

преди 2 години

Кадафи беше бариерата която стоеше между дивите африкански племена и Европейския свят. След смърта му и насадената от Наглобританците и САЩ "демокрация" Либия се превърна в основен коридор за мигрантските вълни към Европа ....... Подобно е положението и с Ирак и Иран ... докато съществуваха , миграция към Европа НЯМАШЕ . След "демократизирането" им от САЩ и Англия - пълчищата необразовани *** напълниха Европейския съюз ..... СлучаЕност ? - Едва ли ....

59

Абсолютен факт

преди 2 години

Либия при Кадафи бе росна китка в сравнение с жалките останки сега.Огромна "благодарност" за "демократизаторите" на Либия....

58

Анонимен

преди 2 години

До 64. Най мощната държава е Египет

57

Румен

преди 2 години

До62. Защо лъжеш. Сърбия с вожда си Милошевич сама се раздроби. От желание и шовинизъм да е над другите. Словения, Хърватия не приеха да са под сръбска власт. И сега са свободни и богати.

56

Факти

преди 2 години

До България Средната заплата в москва е 37 000 рубли,което е 803 лв ,един лев е 43 рубли.В България средната заплата е 1400 лв което е двойно по-голяма средна заплата ор руската или Българската средна заплата е 100% по -голяма среднатаа заплата в Русия.

55

Анонимен

преди 2 години

Кадафи беше строг но справедлив.След разпада на СССР, САЩ започнаха да си прават каквото си искат.Путин ги озапти малко,иначе още много глави щеха да паднат.

54

Падаря

преди 2 години

До по време на КадафитоБългария сега е на светлинни години пред Либия ,в Либия сега е в постоянна гражданска война (доколко миже да наречем тези племена дето се пуцат помежду си там граждани е друга тема )

53

Нострадамусен

преди 2 години

В речите си пред оон предсказва мигрантската вълна след смърта му и казва " С мен и вратата към Европа ще падне"... Саркози го съдят ,Саркози беше взел пари от Кадафито ,но после му върна прите в бомби по главите на либийците...Символично е и, че въвеждаме зелен сертификат в датата на убийството на Зеления полковник който предвижда и пандемията в речта си.

52

Анонимен

преди 2 години

Мюсулмани и демокрация.Това е невъзможно.Хора с различни традиции,с друга вяракоито нямат нищо общо с белите държави.Те си живеят в друг свят.Защо ги разбутаха янките.Сигурен съм че е заради 11.09 с кулите.Трябваше да си изкарат ядът на някого.Те са си малко злобни добермани.Историята го показва :Пърл Харбър-Хирошима и Нагасаки.11.09.2001-Ирак и Либия.

51

МНЕНИЕ

преди 2 години

Сега в Либия се убиват Демократично - вадиш АК 47 и убиваш , след това търсиш храна и вода в дома на Убития - като в ЕС цената на Борсовите Тарикати за Тока и Газта .

50

Анонимен

преди 2 години

Те тия по колко двойници имат и Ким и Садам. Вярвай кой са убили наистина

49

Ст@м@т

преди 2 години

Кадафи за какъв се е имал? Не може да има проспериращи държави. Това не е ли ясно на всички? Имаш ли петрол и други залежи говедарите идват.

48

Иван

преди 2 години

Не знам защо е толкова трудно на някои хора да поддържат 2 позиции едновременно - хора като Кадафи, Садам Хюсеин и т.н. са ***, психопати и зли хора, но това което се оставя след тях е още по-лошо. Не е нужно да величаете *** само защото е по-малкото зло, пак е зло.

47

Snorky

преди 2 години

"да умре в тази битка за арабизма, исляма, принципите, ценностите, справедливостта срещу агресията и потисничеството" - За ценности говори този ***, който насила е държал харем от момчета и момичета и ги е изнасилвал всяка вечер докато е пиел Джони Уокър черен етикет и е смъркал кокаин.

46

Анонимен

преди 2 години

Сега либииците са гладни но свободни.Демокрация.