71

помнещ

преди 7 месеца

По времето на социализма,Америка нямаше куража,да се заяжда с нито една социалистическа държава която беше към Варшавският договор! България беше въоражена до зъби ,като крайна и граничеща сТурция която беше към НАТО!Днес Турция остана май сама!-:)Та имахме тогава ракетите СС -300 които за минути щяха да са в Турция! След 1989г.Америка,за да покаже "превъзходство"нападна държави като Либия и Ирак,които не "членуваха" към никого!Гониха икономически цели и ги постигнаха за сметка на невинни жертви

70

Факти

преди 7 месеца

До веИздаде се гледаш Москва само :) Москва е друго не е средна Русия.А и за Москва тези хиляда долара са само наема на месец в нормален Московски квартал в самостоятелен апартамент 2+1

69

До Трола

преди 7 месеца

Абе тия данни в Гугъл да не сте ги пуснали вие ,Бе? Направо ме разсмя с тия 1300$ заплата в Русия!

68

Пропаганда

преди 7 месеца

До *** жалък !!!Това за Генеколозите средната заплата ли е ? Говорим за средната заплата на цяла Русия и всеки руски гражданин от метач до мениджър -37 000 рубли за 2020 г. което е около 800 лв....

67

Статистически данни

преди 7 месеца

Средна заплата в Русия (за 2020г) е 37 000 рубли = 803 лв.,един лев е 42,5 рубли...

66

Кадафи

преди 7 месеца

Препоръчвам изказването на Кадафи на срещата на Организацията на Африканските страни . Говори за икономическо сътрудничество ... за обща валута ... за общи енергийни и промишлени проекти ... говори за ОБЕДИНЕНИЕ ..... ама на бившите британски колконизатори това не им хареса и го отстраниха ... а после си поделиха петролните залежи.

65

Отговор

преди 7 месеца

До *** Жалък Ти наред ли си? Откъде ги вземаш тези данни ?Като ти чета глупостите , май не живееш в България! Средната заплата на Българина е доста по висока от тези в Русия, а това където всеки трети българин бил ровил из кофите го разправяй на наивните мужици,на тях отдавна са им изгладили мозъците с пропаганда!

64

Логика

преди 7 месеца

Няма да ти отговарям ама ти отговарям.В далечината се белеше черна точка....

63

Помнещ

преди 7 месеца

Кой всъщност е " диктатор"? Кадафи си отиде и днес Либия тъне в разруха след Американската енвазия си денем агресия! Убеждаваха ни Америк че Кадафи имал химическо оръжие и нападнаха тогава Либия,не откриха " химическо оръжие" но знаеха че има ПЕТРОЛ!-:(( Лицемери Американски! Където влезе Америка,само войн и разруха с години след тях! Светът трябва да се събуди! НАТО да се развермирова! И Америка се прибере в САЩ от Европа!

62

Хм...

преди 7 месеца

Кадафи беше бариерата която стоеше между дивите африкански племена и Европейския свят. След смърта му и насадената от Наглобританците и САЩ "демокрация" Либия се превърна в основен коридор за мигрантските вълни към Европа ....... Подобно е положението и с Ирак и Иран ... докато съществуваха , миграция към Европа НЯМАШЕ . След "демократизирането" им от САЩ и Англия - пълчищата необразовани *** напълниха Европейския съюз ..... СлучаЕност ? - Едва ли ....

61

Абсолютен факт

преди 7 месеца

Либия при Кадафи бе росна китка в сравнение с жалките останки сега.Огромна "благодарност" за "демократизаторите" на Либия....

60

Анонимен

преди 7 месеца

До 64. Най мощната държава е Египет

59

Румен

преди 7 месеца

До62. Защо лъжеш. Сърбия с вожда си Милошевич сама се раздроби. От желание и шовинизъм да е над другите. Словения, Хърватия не приеха да са под сръбска власт. И сега са свободни и богати.

58

Факти

преди 7 месеца

До България Средната заплата в москва е 37 000 рубли,което е 803 лв ,един лев е 43 рубли.В България средната заплата е 1400 лв което е двойно по-голяма средна заплата ор руската или Българската средна заплата е 100% по -голяма среднатаа заплата в Русия.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Кадафи беше строг но справедлив.След разпада на СССР, САЩ започнаха да си прават каквото си искат.Путин ги озапти малко,иначе още много глави щеха да паднат.

56

Падаря

преди 7 месеца

До по време на КадафитоБългария сега е на светлинни години пред Либия ,в Либия сега е в постоянна гражданска война (доколко миже да наречем тези племена дето се пуцат помежду си там граждани е друга тема )

55

Нострадамусен

преди 7 месеца

В речите си пред оон предсказва мигрантската вълна след смърта му и казва " С мен и вратата към Европа ще падне"... Саркози го съдят ,Саркози беше взел пари от Кадафито ,но после му върна прите в бомби по главите на либийците...Символично е и, че въвеждаме зелен сертификат в датата на убийството на Зеления полковник който предвижда и пандемията в речта си.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Мюсулмани и демокрация.Това е невъзможно.Хора с различни традиции,с друга вяракоито нямат нищо общо с белите държави.Те си живеят в друг свят.Защо ги разбутаха янките.Сигурен съм че е заради 11.09 с кулите.Трябваше да си изкарат ядът на някого.Те са си малко злобни добермани.Историята го показва :Пърл Харбър-Хирошима и Нагасаки.11.09.2001-Ирак и Либия.

53

МНЕНИЕ

преди 7 месеца

Сега в Либия се убиват Демократично - вадиш АК 47 и убиваш , след това търсиш храна и вода в дома на Убития - като в ЕС цената на Борсовите Тарикати за Тока и Газта .

52

Анонимен

преди 7 месеца

Те тия по колко двойници имат и Ким и Садам. Вярвай кой са убили наистина