13

Solar Power

преди 2 години

О да и трета ще бъде загубена ако не се ваксинираме или не прекараме вируса на 80%. Това е ясно от самото начало. Интересно е защо избираме трудния път с повече проблеми, повече пари и по голяма смъртност при условие,че целия свят избира друго ! Под целия свят имам в предвид дори врагове като Русия,Китай,САЩ,ЕС,Индия и т.н. всички залагат на ваксини. Само тук бай Пенчо дъртото магаре си знае неговата песен :) Дори статистически шанса да е прав спрямо 3 милиарда ваксинирани е много малък !

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЗА КОИ ДЕЦА ДЕТО НА 10г. ПОЧВАТ С ТРЕВА НА 18 ВЕЧЕ СА ДРОГЕРИИ. ДЕЦАТА В БГ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ОБРЕЧЕНИ.

11

Анонимен

преди 2 години

До Майстора - МАИСТОРЕ СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА

10

Анонимен

преди 2 години

Аууу !!! Ко ши прайми сега ? И кво точно няма да научат като на мен нищо ,,научено,, в училище не ми е свършило работа в живота а документ без който нямам ръце го нямам въпреки стотиците хиляди левове за ,,образование ,, и 15 години повече от ченгеджийска щерка ?????????? Много добре усвояват тия и накрая НЯМА РЕЗУЛТАТ.

9

Майстора

преди 2 години

Това не го бях разбрал, искат и децата да осакатяваме и убиваме със неработещите експериментални препарати ли? Тия напълно ли полудяха?

8

Анонимен

преди 2 години

Едикой си Пий си виното и си яж киселата краставичка. И мисли наум, не си за тази тема.

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

До Помисли- МАЙНАТА МУ НА ИЗБОРИТЕ ТЕ СА ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО- ВИНОТО СТАНА ТРЯБВА ДА СЕПИЕ ДА НЕ СТАНЕ ЗЯН

6

Помисли

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИИдват избори!

5

Анонимен

преди 2 години

Какви зелени сертификати от деца искате бе ненормалници. Дори не си го и помисляйте!!! Отменяйте ги тези неадекватни заповеди, докато е време!!

4

Децата

преди 2 години

са потъревши от неадекватните мерки, предприети от политиците през последните година и половина срещу пандемията! И Вие сте от това котило! И ВИНАГИ сте готови да давате АКЪЛ! Естествено - срещу заплащане!

3

Хахаха

преди 2 години

Първо този не е професор, защото социологията не е наука, а разказвателен предмет. Второ е прасе на герп. Моля на такива да им бъде забранено да говорят и да бъдат интернирани.

2

Анонимен

преди 2 години

Много разбирачи се навъдиха и тоя взе да се клати. Нищо не изпускат учениците, който си може си учи и онлайн.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И НИЕ СЕГА КАКВО ДА НАПРАВИМ ДА СИ УБИЕМ ДЕЦАТА ЛИ