33

Анонимен

преди 2 години

Който си учи , учи и присъствено и дисавционно ! Ако не учи ,цял ден да си над главата му пак няма да има полза!

32

Анонимен

преди 2 години

А за онези, които загубиха живота си у последната 1 година поради разпространението на ши-ба-ния вирус, докато "децата" присъствено "учат" - какво ще кажете професоре?!

31

Ми не

преди 2 години

Нищо няма да изгубят. То образованието у наше село е чиста порнография

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се и ще учат на място. Хем сте п.р.о с.т.и, хем нахални. Здравната система изгърмя. Няма кой да ви лекува и къде. Ще си стоите вкъщи, а не да пълните болниците. Нали беше лека хрема, уж. Послушахте мангъра, а сега пищите. Това е положението! Локдаун, мерки, дистанционно обучение за да намалим жертвите. Ако се бяхте ваксинирали, сега щяхме да сме забравили за вируса. Справка-останалата Европа.

29

Анонимен

преди 2 години

Къде е тая българска интелигенция? Всички ли са зомбита и не виждат какво се случва?! --------------------------------------------------------------------- в чалготеките и по моловете.

28

Анонимен

преди 2 години

Нали зеления сертификат не се искаше за училище?

27

Анонимен

преди 2 години

Къде е тая българска интелигенция? Всички ли са зомбита и не виждат какво се случва?!

26

Aнонимен

преди 2 години

Крушата не пада по-далече от дървото. Констатация. А при 80% калпави дървета, реколтата няма как да е добра.

25

Анонимен

преди 2 години

Кат саим *** майките и бащите не една ми всичките ще ги загубят. Задава се поколение от берачи на ягоди

24

Гледай сега:

преди 2 години

В основата на цялата работа е плазмодийната политика водена през последните 20 години-ние имаме доказателства и факти за държавна измяна на паякообразното и колкото и ЕК да казва,че европейското законодателство е над националното в този един единствен случай това е оспоримо.Ние имаме доказателства за нацистки практики и cheap intellectual slave labor against three laws.Ние може да си му пръснем мозъка както и когато си искаме за всичките му престъпления.Кое ни спира ? Че за някой навън е удобен!

23

Помните ли това?

преди 2 години

https://youtu.be/xp20voR11gsНякак си оригинала от 2001 повече ме кефи преди Близард да решат да са политически коректни. На кой ви прилича паякообразното? Симеон 2! Ама кажете, че не е вярно, кой се изправи срещу него му се случваха инциденти!Казах, че е невеж, не че е глупав. Това са различни неща, ама пак ще умре по сценарии!

22

Анонимен

преди 2 години

ТЕзи изрооди ще вкарат държавата в хаос. Трябва да ги изринем час по-скоро, иначе няма да се спрат!

21

Ботев

преди 2 години

Утре всички на протест пред МЗ след 17 часа! 15000 вече са изявили желание във фб!

20

Децата

преди 2 години

не са ви продукт....И няма да имат никакво бъдеще, ако бъдат обработени с отровни препарати...И да родителите НЕ СА СЪГЛАСНИ ДЕЦАТА ИМ ДА БЪДАТ ЖЕРТВАНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ДОЛНОПРОБНИТЕ ГЛОБАЛИСТИ, КОИТО СЕ КРИЯТ ПО ДУПКИТЕ СИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ КРАЯТ ИМ НАБЛИЖАВА...

19

Анонимен

преди 2 години

То какви деца останаха джунгали тях не ги интересува учението други неща ги интересуват

18

Каква втора година?

преди 2 години

Децата са изгубени много отдавна. Растат едни страшни поколения.....а най интересното ще дойде когато тези поколения започнат след няколко години да управляват държавата и бизнеса. Господ да ни е на помощ!

17

Да се крият

преди 2 години

Цитат: Малцина ще могат да изпълнят изискването за "зелен сертификат", а повечето ще се прикрият вкъщи. Ами да се крият, бе. Да се затварят и да четат за 5G, да гледат клипчета за конспирации в ютуб и пр. Все пак, останалите хора трябва да продължим да работим, да гледаме семейства и да се забавляваме. Какви са толкова тези изисквания, че не могат да се покрият? Олимпийски нормативи?! Как цяла Европа успя да ги изпълни, а *** ювци - не??!

16

Ооо Танър

преди 2 години

Какви деца? Какво образование те гонят? Нито от едно нито от другото не разбираш и грам понятие Прпфесоре ТАНЕВ. Пример за Танъровци много е фатално за детето Гинка да завърши даскало на 18 години иначе ако ако гепи хартията за средно чак когато навърши 21 години и започне вълнуващата кариера на продавачка в щанд на мол или някъде в Кауфланд. Та дали ще завърши на по-рано или по-късно НЯМА никакво значение за момичето изкласило и избутало даскалатото. После само работа данъци и мъже друго няма

15

До Майстора

преди 2 години

"Това не го бях разбрал, искат и децата да осакатяваме и убиваме със неработещите експериментални препарати ли? Тия напълно ли полудяха?" - Ами то е достатъчно да експериментират с родителите. Децата като останат с осакатени и болни родители или съвсем без родители, как ще оцелеят и в какви хора ще се превърнат? Държавата ли ще ги отглежда и възпитава?

14

Анонимен

преди 2 години

Прости и гламави дечица, означава изобилие от полицаи.