432

Анонимен

преди 2 години

До 486/Гербав *** е,Радев ти е казал,че до Нова година няма да се вдига тока,защото правителството ,което той е назначил,ще бъде на власт до Нова година.После ще управляват други.Ама къде толкова акъл да го разбереш?

431

Анонимен

преди 2 години

И аз се срамувам и заплювам това, което герберастите направихте и продължавате да правите

430

Анонимен

преди 2 години

Даже е с 12%, днес излезе проучване на Барометър.

429

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев вместо да решава коронакризата ходи на планина и с най-голямата си наглост се снима там. В същото време умря една жена, която я разкарват през пет болници и никой не я взема. Предният ден умря една родилка в осми месец. Затзените са повече от 5 000 на ден, а никакви мерки не се взимат!

428

Анонимен

преди 2 години

След пет месеца управление на служебното правителство ГЕРБ отново е първа политическа сила с над 10% преднина преди втория.

427

Анонимен

преди 2 години

то ако Баце беше сега на власт, да ни е турил пак КПП-тата

426

Анонимен

преди 2 години

До Л.Иванов "А не се ли срамуваш от това, което ти сътвори! Или някой друг управлява последните 12 години!" Абе питам аз всички такива като теб, дано ти поне ми отговориш: я кажи, кой в новата история на България е "сътворил" повече от Баце. Кажете му името на тоя човек, да го похвалим, даже може и да гласуваме за него, щом е толкова заслужил. Кажете го кой е тоя мистериозен политик!

425

Анонимен

преди 2 години

По 100 човека умират на ден, а Чорапа не взима никакво отношение по проблема с епидемията и ваксинацията... Това нормално ли е...? Тролчетата на това недоразумение в политиката, защо не отговорят на този елементарен въпрос?

424

мери

преди 2 години

Ти никога си нямал срам и свян нагъл и *** сиНас ни се повръща от теб щом те видя затварям канала що глупости приказваш и сам не се чуваш мислех че единствен еТодор Живков е ама ти го захлупи по простотия

423

ЦИТАТ

преди 2 години

''И аз съм интелигентен, и вий сте интелигентни''. /Или не беше съвсем така/

422

Сашо

преди 2 години

Ти да му платиш и от кои пари?Нахалник!!!!

421

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е сега, не като при Злия Бойко. Дървата скъпи. Пелети няма. Цените на всичко са нагоре. Проектите са спряни. Тока не го коментирам даже, и как ще се отрази на всички цени. Учениците онлайн. Дискотеките работят. Добре че вече не се краде, прекрасно е!

420

ИМА ЛИ АНТИВАКСЪРИ.?

преди 2 години

КЛЕПОУХИТЕ.. КЛЕКНАХА...!!! РАДЕВ.. КАЦАРОВ.. ПЕТКОВ.. МАЯ.. РАШКО.. БАБИКЯН.. ХАДЖИГЕНОВ.. ТРИФОНОВ.. И Т. М....... КЛЕКНАХА..!!! . .

419

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Радев просто успокоява хората,въз основа на информацията,която има!" За това си има съответни институции, та ми е чудно, ти, големия застъпник на това да ПОДЧЕРТАВАШ кое можел и не можел,как така си пропуснал този факт.ю? Или това, че Радев си служи с позицията си, за да си прави предизборна кампания, за теб не е ни най-малък проблем.Горкия лицемер,как без да искаш "пропускаш" да се възмутиш от тия явни злоупотреби на Фигуранта!Иначе си много емоционален, но само срещу опонентите му!

418

Л.Иванов

преди 2 години

А не се ли срамуваш от това, което ти сътвори! Или някой друг управлява последните 12 години! И щял да подава ръка- не ми трябва твоята ръка, не мога да я приема никога! Тази ръка е свикнала само да взема! Подай си я на твоите хора!

417

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 496 Явно не можеш да четеш, или си на нещо, не знаеш под каква статия пишеш и за какво се говори в нея.

416

ПроСоТо

преди 2 години

до Анонимен:..-Радев просто успокоява хората,въз основа на информацията,която има!..Той не е нито кевр,нито БЕХ,нито Разпределителните дружества..Но възниква другия въпрос:..-Кой толкова БРУТАЛНО натиска за увеличаване цената на тока и останалите битови "консумативи"?.."ПАК ЛИ ТОЙ"?!

415

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА

преди 2 години

За дванадесет години, бавно и полека// Народа опростачи с неколко века

414

Анонимен

преди 2 години

Мутро крадлива,ти се срамуваш от един честен мъж,който една стотинка не е откраднал.Май са ти сбъркани представите за чест и морал.

413

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 490кога са правени при Баце по 28-30 хиляди ваксинации бе? я не ставай смешен за целия период на от началото на годината до май месец имаше под 200 хиляди ваксинации и то основно с дефектната ваксина на Астра Зенека, да не говорим за тестовете макс правеха повече по 5 хиляди теста, че даже ни караха да си ги плащаме по частни лаборатории