Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Коментари Напиши коментар

641

ТеТаковатНиетаковата

преди 1 месец

Боре стига си се такова. Избори идат. Почвай на фалшитакиш шо после да не каът унез мисирките де, шо так, а пат ОН да им кае Е? е па как когато онеа на две мой фалшитиха по една нихна и пъ немужееме да да долшитакиме кое си беше наше у кърпа вързанко. Най серьозне боретата треа да проверът теш труповете дека измрее от смърт дали па телата и мосъците им не бее ГЕРБашни, шо ако са тръгнале по тоьо начин те таковата а ние не-таковата, е ясно кой шъ такова накрая у Пърдименто

640

Анонимен

преди 1 месец

Национален предател, с лъжи няма да стигнеш далеко. Пандемията не е проблем за България, проблем си ти, защото си още на свобода.

639

Щирлиц

преди 1 месец

И аз се срамувах,докато гледах как декларацията ми я отнесе зимния вятър,преди тунела на АМ Люлин,заедно с още такива ...важни документи,мдаа.