600

ТеТаковатНиетаковата

преди 6 месеца

Боре стига си се такова. Избори идат. Почвай на фалшитакиш шо после да не каът унез мисирките де, шо так, а пат ОН да им кае Е? е па как когато онеа на две мой фалшитиха по една нихна и пъ немужееме да да долшитакиме кое си беше наше у кърпа вързанко. Най серьозне боретата треа да проверът теш труповете дека измрее от смърт дали па телата и мосъците им не бее ГЕРБашни, шо ако са тръгнале по тоьо начин те таковата а ние не-таковата, е ясно кой шъ такова накрая у Пърдименто

599

Анонимен

преди 6 месеца

Национален предател, с лъжи няма да стигнеш далеко. Пандемията не е проблем за България, проблем си ти, защото си още на свобода.

598

Щирлиц

преди 6 месеца

И аз се срамувах,докато гледах как декларацията ми я отнесе зимния вятър,преди тунела на АМ Люлин,заедно с още такива ...важни документи,мдаа.

597

Анонимен

преди 6 месеца

По добре се срамувайте от това което вие направихте народа ограбен а вие доволни

596

Анонимен

преди 6 месеца

СРАМУВАМ СЕ ОТ ВАС БОРИСОВ!!!

595

КИРО

преди 6 месеца

Този човек не разбра ли,че никой не му вярвя на нападките които отправя към всеки,който не му допада-КАК НЕ СЕ УМОРИ! Да казваш на бялото ЧЕРНО е любимата му фраза иповодение и няма нищо добро към хората,не сме забравили нищо И ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ КОИТО СИ РАЗДАВАХА ПО ПОВОД И БЕЗ ПОВОД И КРАЖБИТЕ ПОД ПРИКРИТИЕ И ВСИЧКИ ЗАКЛИНАНИЯ--Я-Я-!

594

Анонимен

преди 6 месеца

Тиквооооо,кога ще платиш заплатата на Веселина Томова-водкова?Реве жената,няма пари за алкохол..

593

Анонимен

преди 6 месеца

Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор !

592

Пустиняк

преди 6 месеца

При Баце токо, бензин, нафтата, газта беа евтини. При чепико си е.б.а мамата и народи мре.

591

Анонимен

преди 6 месеца

И ти си б***клyk като тях. Пърдите в едно гърне ф***шисти м_ръ!сни

590

Магаре

преди 6 месеца

Магаре срам има ли?Пък туй прасеее дори не знае какво е срам?ако знаеше,отдавна да е напуснал политиката!

589

a?

преди 6 месеца

MAGARE SRAM IMA LI?

588

Анонимен

преди 6 месеца

Кой се интиресува от мнението на възрастен, неграмотен ром?

587

Срам ме е от Баци

преди 6 месеца

"Ууу, Борисов!". Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласи.На тоя още три пъти свирнат ли му е сменил държавата... или най малкото ще става партизанин... то не, че до сега не обикаляше села и паланки с Нанков и Ананиев от страх да не среща народ и да не го освиркват!!!

586

Анонимен

преди 6 месеца

Престани да се изказваш по 3-4 пъти на ден! Ставаш смешен и досаден! Само ти и проф.Герджиков пълните страниците на сайта. Ефектът ще бъде обратен, помисли малко. Говори се веднаж на 3-4 дни, а ти се произнасяш толкова пъти на ден.

585

Aха

преди 6 месеца

А ти Бойко, мутра , такава за 12 години какво направи? Втората вълна на масово напускане на държавата беше при теб. Щото управляваше много добре, нали? Само ходеше при Меркел и в Щатите да им се мазниш та да те държат на власт докато безогледно крадеше. Те цените не се вдигат за 6 месеца. Това е резултат от дълги годишно некадърно управление ( и в Европа също )и кражби, не само твоите естествено. В България от 96та досега нищо хубаво не се е случило защото само такива като теб управляваха .

584

Бай Гроздан

преди 6 месеца

И този дедо е управлявал повече от 10 години.Не го вярвам.Радев е управлявал.

583

Анонимен

преди 6 месеца

Този ПРОС...К ограби и съсипа държавата за 12г. , а сега иска и да я ЗАПАЛИ , и то само от ЗЛОБА и СТРАХ !!!

582

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Даже и маските са платени, тия престъпници дори и безплатни маски не осигуриха на народа, я вижте цената на едни маски, ми те маските по-скъпи от хляба

581

Анонимен

преди 6 месеца

Антигербешите сплотену и дружно да го извинят с дълбокото разбиране че ТО е израстнало в две семейства, едното с дядо комунист и второто с фашист, както междувпрочем ТО рапортува пред емиграцията в Чикаго. Връзките му с Цар Дървояд и Емирите на Южните араби най добре. Прокуратурата да ги оследва.