610

Младияпремиерсхарема

преди 2 месеца

Борисов нямам желание и да го коментирам, той какво направи да не би тестовете да бяха безплатни, когато държеше властта, в затвора да ги обяснява тия на затворниците и другите крадци като ги вкарат и тях там, толкова са много кой от кой по-голям крадец и престъпник

609

ГЕРБ №1

преди 2 месеца

ГЕРБ пак ще бъде политическа сила 1.

608

Тупалка

преди 2 месеца

Велчев данъци плащат тези които имат пари,богатите хора като тебе къде не си знаят парите,ния сме бедни и безработни съкратихани,предлагаш ли някаква работа която да ни удоблетворява и да е добре платена защото ния не работиме за подеяния а за сериозни бизнесмени.

607

Маслината

преди 2 месеца

А тия дена започва наи тежката мигрантска криза в света,милиони ще се изсипят на границите а тези хора пак спът и са в дълбока леторгична криза,пак не са подготвени и нямат цели и амбиции кои ще охранява границите къде ще спът тези хора какво ще ядът,кои ще им плаща,откъде ще се набират от бюрото по труда ли безработни,трябва да минават курс да работат с оръжие,изобщо не е цветна.

606

Велчев

преди 2 месеца

Тука пишат само катантинирани. Симуланти. Всички да ви плащаме заплатите. Утре беж на работа. Че няма кой да внася данъци. Данаци .

605

Комедия

преди 2 месеца

Кратко точно и ясно,истината боли когато някои ти я каже в лицето направо те пробожда в сърцето,те го знаят че е така и се крият зад държавата зад пандемията зад хауса зад кризите зад цените на стокоте и услугите зад скръбта и мъката на хората които умират като кучета.комунистите винаги се крият зад маска,за тях е по важна печалбата икономиката не народа не хората,искаха цялата власт получихая и ни докараха до катастрофа само за няколко месеца.

604

Оля

преди 2 месеца

От ченгета,олигарси и техните слуги можеш да чуеш и видиш само злоба,каруцарщина ,лъжи , интриги и наглост.Аре марш. Борисов е истински лидер и държавник. А вие сте долни отломки на майката природа

603

Анонимен

преди 2 месеца

Голямо успокоение. Изберете ме, а след нова година, пийте една студена вода.

602

д-р Радева

преди 2 месеца

Проверявал ли си си простаКата скоро - Да не е оттам това чувство на "срам" ?! Имаш ли чести ставания нощем , или е от това , че Радев те ИЗЯДЕ с парцалите и ти си абсолютно БЕЗПОМОЩЕН пред него ?!

601

д-р Радева

преди 3 месеца

Ти и "СРАМ" ??!! - И откога имаш тези СИМПТОМИ , защото може да се окаже сериозно ?!

600

българин

преди 3 месеца

Този крадец,днес го освириха в Дупница!-:)) Ами така ще е вече! Браво на тези българи! Няма вече "мисирки" чакащи го Там където още не беше пристигнал! -:((( И раята се радва,обезумяла! Свършена си мутро в "политиката"!

599

Алекс

преди 3 месеца

Аз се срамувам от вас Бойко Борисов, вие сте най големия срам и резил за България.

598

помнещ

преди 3 месеца

Странно ми е,че млади хора точно оплюват Кирил и Асен.Та тези млади българи са от почти вашето поколение! Завършили в "любимата" ви Америка и върнали се в България!-:( И са оплювани не от старото ,а от новото поколение млади и интелигентни българи!-:( Защо бре деца? И да знам че дедо ви Борисов помните само! Комунизма,тоест Социализма приключи 1989 г! Сега е "вашата демокрация" видях я и нея 32 г почти! Изберете си млади лидери и гледайте напред! Дедо ви Борисов ПРИКЛЮЧИ! Времето го отхвърли!

597

Анонимен

преди 3 месеца

Ама те освиркаха яко в Дупница баце и се изниза набързо от площада след като си измърмори стандартните глу.пости, като си голям мъж защо не излезе да се бориш с Радев а прати неж..ния професор

596

помнещ

преди 3 месеца

СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ БРЕ АЙДУК БАНКЯНСКИ! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ БРЕ?! 32 години почти след 1989 г,бивш комунист като теб да "управлява" тази държава? Лъмтиш и искаш още и още власт?-:((Прибери се в Банкя и си гледай внуците и магнолийките! И само да вметна за младите Бойкофилчета! Дечица Герберчета,аз съм от поколението на този Айдук и помня Мутренските времена! Та не си измислям! За вас "майтап" но за мен е истина! Време му е да се отегли вече! То бива наглост но..Такива си бяха мутрите след 1989г!-:(

595

СъдЗаШайката

преди 3 месеца

Изчезни Ай дук,пардон - *** !

594

Бай Гроздан

преди 3 месеца

Радев няма срам,повече от година все едно,че му вика :"къш,къш",сякаш е кокошка.

593

Малийййй

преди 3 месеца

"Ууу, Борисов!". Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласи.На тоя още три пъти свирнат ли му е сменил държавата... или най малкото ще става партизанин... то не, че до сега не обикаляше села и паланки с Нанков и Ананиев от страх да не среща народ и да не го освиркват!!!

592

Разочарован

преди 3 месеца

Факт че се атакуват сайтовете на ПИК, ТРУД И АФЕРА, говори за страх,много страх от това че коментират издънките на правителството и Радев.Явно платени едни и същи хора ,,коментират,, и се опитват да ни внушат колко ,,зле,, сме били при управението на ББ и сега на тези високи цени колко сме доволни. Какво да кажем толкова им дала природата и Господ

591

Анонимен

преди 3 месеца

Е Бойко.