472

Ай Сиктир

преди 2 години

До и аз: е, бодрата смяна изцвъка поредното д рис но. Сигурно умираш от кеф.

471

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа/561"ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА Е НЕИЗБЕЖЕН!" - не знам за държавата, но набрюкселският ес - със сигурност. Мен това ме радва!

470

И АЗ

преди 2 години

И Аз се СРАМУВАМ , че България 30г. се управлява от такива като теб , и затова сме за СМЯХ по целия Свят , но ти не се трогваш особенно от това и си драпаш за власт , за можете ти и твоята шайка да си пълните джобовете и чекмеджетата !! Имаше 12г. да промениш много неща , а какво стана ...?????

469

Христо Христов

преди 2 години

Никой не се интересува от душевните страдания на един страхлив ско'пец.Всички стойностни българи се срамуваха, когато толупът, под ръкоплясканията на полуграмотните скоп'ци от герб, заяви, че чака ес и вашингртон да му нареждат а той да изпълнява.

468

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА Е НЕИЗБЕЖЕН!...А, ТОВА МЕ РАДВА , ЗАЩОТО НАИСТИНА ТОВА НЕ БЕШЕ ДЪРЖАВА!

467

Пффф тоя па

преди 2 години

А всички ние от тебе, мутро!

466

НЕ СЕ КОСИ ,БОКИЧ...

преди 2 години

ТАЯ СКАПАНА СОЦ-РУИНА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА , НЕКОЙ ТРЕБВАШЕ ДА Я ПОГРЕБЕ.НЕКА ДА Е КОМУНИСТА РАДЕВ И СЕ РАДВАЙ , ЧЕ НЕ СИ ТИ....!...ТАКА , ПОНЕ ЩЕ ВЛЕЗЕМ НА ЧИСТО В ШЕНГЕН , КАТО БЕЛИ ГЪЛЪБЧЕТА...ХА,ХА,ХААААА......

465

дядо Иван

преди 2 години

Както е тръгнало тия със сигурност ще закрият държавата.Айде дайте път на Харвардите ,че тогава няма да разберете кво стана!!!!

464

1

преди 2 години

До Анонимен 540 "радвай се Боко...Радев загуби изборите." Вие вЕрно сте много зле. Това е ЕДИНСТВЕНОТО свястно нещо, което можеше да се направи в тая ситуация. Ако заради това ще гласувате не за Радев, това би била върховна ирония. Иначе е логично да го направите: неграмотност плюс наивност плюс правенен на нещата на инат логично биха се реализирали в такова "решение". Не разбрахте ли, че който и да дойде, той ТРЯБВА да наложи мерки, иначе държавата ФАЛИРА!

463

Анонимен

преди 2 години

САМО БОЙКО, САМО ЦЕЦО! САМО БЪЛГАРИЯ САМО ЕВРОПА, САМО САЩ!

462

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонименся за последно от мен по темата,защото наистина питбулската ви упоритост просто изморява:..-АКО радев си прави "предизборна агитация" с това,че се опитва да успокои хората,то какво е наглата злоба на Тиквата?..НЕ Е ЛИ СЪЩО ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ?!...Айде остани си със здраве!..Така или иначе нито аз,нито жалкия ви щаб от Тиквеничервенотиквеничковчета ще решим "изхода от двубоя"..Да доживеем до 15-ти Ноември!..Тогава "пилците ще се преброят"..

461

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 544 "ГЕРБ въобще не са си отивали - те държат всички ключови места в Държавата" Я изброй кои ключови места в държавата държи ГЕРБ. :)

460

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо, Просотич, не съм аз авторът. Преди време един зевзек написа цялата диагноза: "Починал от Смърт чрез Умиране баш в Края на Живота когато Свършва Разговорът с Ваньо Алото." бъди здрав

459

Булгаристан

преди 2 години

Как е?Черепа май още не е свършил пароците,като гледам приливни вълни от по засран ски *** заливат форумът!!Няма да го спасите вашия жабок Грипена!Няма го вече ДПСто да му налива кокалите ,а той да се е бава ту с тях ту с Нинова!Ще бъде цяло чудо тоя син на дявола да спечели втори мандат?!Единствената му надежда са мадуровките и харвардките,честни и почтени офшорни крадци!И в никакъв случай няма да позволим контролно броене на машинните квитанции,щот ще ни уловят,че мамим със софтуера!??!

458

Столетника

преди 2 години

Не го показвайте този индивид, за да не замърсявате средата. Той излъчва злоба и завист. Прогнозата за него е крайно неблагоприятна, като заслугата за това е негова.

457

ръждата

преди 2 години

Цената на електичеството скочи в цяла Европа! Вината е на Зелените д.били от Евро Парламента, които стрктно изпълняват препоръките на Грета Бла-бла-бла... Това е само началото, ЕП настояваше за Спотови цени на газта - получи ги, започнаха да закриват масово ТЕЦове и АЕЦовете! Шъ развиват тежка промишленост и машиностроене с Вентилатори и Слънчеви панели... -))))) Л.д умора няма!!!! Когато Бог реши да накаже някого, просто го лишава от разум.

456

Анонимен

преди 2 години

Ми то всички са с болшевишко мислене......Боко заплаши, че ще ни се стъжни живота, изпълнява си заплахата, нищо, че и той е доказан комунист :)))

455

Emigrant

преди 2 години

Напред,от качалките на болшевишката глутница,до пълното унищожение на България!И знаете ли защо сте живи и защо сторихте всичките мизерии на Българите и на Родината ни?Защото нито Стамболов,нито Борис трети ви шетаха както трябва!Те просто не знаеха що за чума сте и не предприеха необходимите и адекватни действия преди и по време на втората световна!Трябвало е с огън и меч и до девето коляно да ви заличат и сега щяхме да се радваме на нормална държава!Те ви галиха,а вие се изюдихте с народът ни!

454

Ей богу

преди 2 години

Тиквата е много ***, ама барем гледа какво правят политиците в развитите държави и ги имитира. Всички останали гении са абсолютни самодейци, и понеже българинът по природа си е самоук самодеец си го кефят. Халал да са му. Да си избира който си му харсева.

453

Анонимен

преди 2 години

радвай се Боко...Радев загуби изборите.