138

Анонимeн

преди 2 години

Излежда, че във форума е пълно с доволни хора. Значи могат още да им го набиват с цените, защо протестира бизнеса. Вдигайте цените!

137

Анонимен

преди 2 години

за депутата няма нищо което да е скъпо, техния бизнес е народа и правят колкото си пожелаят печалба

136

Ст@м@т

преди 2 години

За какъв "БИЗНЕС" става въпрос че не се сещам, в БГ няма бизнес има фирмички които източват държавата, неконкурентни на външния пазар.

135

АБС

преди 2 години

Спекулата е на енергийната борса. Затваряме борсата, ограничаваме износа и цените падат. За нас си имаме достатъчно производствени мощности.

134

Анонимен

преди 2 години

комунизъм ли искате? тогава ще ви национализират фирмите, ба лъци!!!!

133

Анонимен

преди 2 години

ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ИЗПРАЗВАТ ДЖОБОВЕТЕ ИМ- ТАМ ЛИ СА ОНИЯ С КОВЧЕЗИТЕ И БЕСИЛКИТЕ?

132

Анонимен

преди 2 години

До 2025 правителствто (надявам се на Борисов) ще намери начин как да компенсира емисиите от въглищните централи така че те да станат CO2 неутрални. В САЩ вече го правят. Експортират CO2 неутрален природен газ добит от кладенци. Трябва да докажеш че изгорелите в атмосферата емисии от горивото ти са прибрани някъде другаде.

131

Анонимен

преди 2 години

ХАДЖИПРАШКОВ ТАМ ЛИ Е С ПРАШКАТА И КАМЪНИТЕ!

130

Анонимен

преди 2 години

от 2025 започваме да плащаме. Защо тогава ни вдигат тока СЕГА?? Разбираш ли колко им издишат аргументите?

129

Анонимен

преди 2 години

КОСТИНБРОДСКА ТАМ ЛИ Е ИЛИ НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА АКО ОЛИГАРСИТЕ НЕ И ПЛАТЯТ.

128

Анонимен

преди 2 години

Ако затворим ТЕЦовете както иска ЕК в Брюксел, това означава 200 хил нови безработни, крах на енергетиката и окончателно унищожаване на и без това колабиралата българска икономика. Ако не ги спрем, тъй като сме подписали Зелената сделка, от 2025 започваме да плащаме толкова високи СО2 квоти, че цената на тока ще експлодира и ще бъде непродаваем, никой няма да може да плати, което означава 200 хил нови безработни, крах на енергетиката и окончателно унищожаване на и без това колабиралата българска икономика.

127

Източват държавата!

преди 2 години

А държавата, това са хората! На частните бизнеси, няма как да им вземат парите по друг начин.

126

Кузнецкий бассейн

преди 2 години

Киловатчас електроенергия може да се получи чрез изгаряне на въглища, или на газ. Взимаме калкулатор и смятаме кое колко е, отчитаме глобите за отделяне на CO2 емисии. Калкулатора съобщава, че въглищата са по изгодни. На вратичките на шкафчетата в съблекалните на миньорите от Кузбасс вече са закачени портети на Урсула с комисарите от Еврокомисията и членовете на германската енергийна агенция - 10% повишаване на производството на въглища за последната година. Почти цялата продукция отива на запад, и сюрприз, сюрприз - на двойна цена.

125

Филм от 90те

преди 2 години

До 166, пак прах в очите. Какво общо има енергетиката на България с тази на НРВ ? В България рудниците работят. Българските рудници са спобственост на същите дружества които държат ТЕЦ-овете. Не съм чул заплатите на миньорите да са вдигнати 10 пъти, нали? Значи производствените им разходи са си същите. Цената на тока в България се вдига изкуствено за да се източва държавата! Комунистите това знаят и това правят.

124

защита от катастрофа

преди 2 години

watch?v=554sSVKvuL0 - В Германия вече взимат мерки, във федералната република Нордрайн-Вествалия разпространиха видео в ютюб как да постъпват хората "Was geht, wenn keine Heizung mehr geht" - "как да се справим когато вече няма никакво отопление" - видео ютюб и фейсбук : "Katastrophenschutztag"

123

Анонимен

преди 2 години

Отоплението в Западна Европа тази зима ще е толкова скъпо, че енергийната бедност ще стане масова. Немските ТЕЦ вече спират работа заради изчерпване на наличните въглища, а Русия има дългосрочни договори за износ на въглища към Китай и не можа да ги спаси.

122

Анонимен

преди 2 години

В Бергкамен, федерална република Нордрайн-Вестфалия спря топлоелекроцентралата поради изчерпване на наличните запаси от въглища и невъзможност да се закупят нови поради увеличената цена на въглищата в Германия.

121

Зелените лъжи

преди 2 години

Германия е водеща в света по използване на зелени енергоизточници. Делът на зелените енергоизточници - вятърни и слънчеви енергия е 12.74% в общото енергийно потребление. Въглищата за 2020г. - 20%, а тази годин са се увеличили на 27%, увеличение съизмеримо с дела на зелените енергии. Защо не се увеличават зелените енергии, ами въглищата? В Русия въглищата са 13%, при това говорят, че Русия трябвало да плаща някакви въглеродни квоти и СО2 такси.

120

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да живея ! Може ли ?

119

Анонимен

преди 2 години

*** от КЕВР се готвят да вдигнат цените за производство на ток от 1януари което означава още вдигане на тока ,на всички подписали едногодишни договори за доставка на ток през миналите месеци ще им бъдат развалени договорите и предлоьени нови по високи цени през декември месец - няма такава държава от нова година масови фалити .............