178

Анонимен

преди 2 години

До Коментар от изток"Вкара ни" и подписа социалистът-руснак Сергей Станишев - колкото и да е парадоксално. През 2007 година.

177

Коментар от изток

преди 2 години

Не Ви е виновна фуражката, а америка, англия и ЕС. Кой ни вкара в ЕС? Кой подписа? Кой подписва зелените сделки и т.н ? Кой спазва разпорежданията на белия дом?

176

Анонимен

преди 2 години

Хората се борят за хляба си ,а фигурантът радев за власт!ОСТАВКА МУТРО!ОСТАВКА

175

гост

преди 2 години

Пълен абсурд и демонстрация на малоумие от калинки и всякаква *** от шайката на Буци. Синдикати и бизнес организации - заедно на протест срещу нещо дето не харесва на бизнесмените. ***!!!

174

анонимен

преди 2 години

Докога да търпим тази медия,която на опозиционни коментарии срещу БСП, Радев или Русия,цензурира ,а комунистическите ги оставя да леят словесна помия.

173

Анонимен

преди 2 години

гробавото *** колкото повече простотии пише, толкова повече излага каузата на шефа си тиквоний. Давай, твори слабо%умний, наливаш успешно вода в чиждите мелници.

172

Анонимен

преди 2 години

Поредното заучено положение.Тиквин си отмъщава. Но искрено и лично,ще е след четвъртък.Без сертификат,че си омаломощен,ще може само да дишаш.Тогава ще има Протести.

171

БГ реалност

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един злобен кух шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

170

Киро и Асен

преди 2 години

Това е само началото, Нинова като стане премиер ще *** по улиците

169

Киро и Асен

преди 2 години

Комунистите се подиграват с хората

168

анонимен

преди 2 години

Идете и хванете Радев за гушата. Той направи най-голямото противопоставяне на народа,т.е. разделител на нацията. Събираше червените си *** на Бузлуджа и връх Св. Никола,като без маски един до друг и разпалено твърдеше,че няма Китайски вирус. Нека сега отговаря за хилядите жертви,заедно с лудия Мангъров.

167

Анонимен

преди 2 години

Освен пачките и чекмеджетата виждам и мини ви се привиждат, слезте на земята - Борисов поне се опъваше на тези от КЕВР и ги контролираше, фигуранта ви само козирува и то не в наша полза.

166

А

преди 2 години

къде са,Майчето с инвалидните колички начело,Ехидно хилещият се Харвардски МЕГА УМ,а отровнити и..ди...о.ти,а Ристю и Гнома,не ги виждаме защото те са ,,ПОЧТЕНИТЕ,,

165

Да , ама не !

преди 2 години

Парите не стигат за Доган и Пеевски , Бойко не може да им ''подложи'' някой друг милиард , за вецовете и тецовете , вече е г-н Никой !

164

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не спират износа на ток защото техните хора от червената енергийна мафия в момента стават милиардери на гърба на дренбия бизнес и народа.

163

Анонимен

преди 2 години

Тотален бойкот на фашистките бизнеси! Да видим колко дълго ще оцелеят без нас.

162

АЛОООО!

преди 2 години

До Анонимен... КакъФ Радев , какъв кремъл БЕ ?Нали се видя че Борисов СЛУГУВА на Ердоган и КРЕМЪЛ , затова САЩ го прогониха !Проектът на САЩ е Радев ... !АЙДЕ У ЛЕВу !''Вожда'' на герб е предател на ЕС и САЩ !

161

nikonik

преди 2 години

Радев е поел ангажименти към американците.Колкото и да се пънете тук Боко го държат на къса каишка с много компромати и ще загубят изборите.

160

Анонимен

преди 2 години

АКО ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА КРЕМЪЛСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ- ВИДЕНОВАТА ЗИМА МОЖЕ ДА НИ СЕ СТОРИ ДАЛЕЧЕ ПО ЧОВЕКОЛЮБИВА ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ ДНЕС.

159

Анонимен

преди 2 години

А КАКВИ РАБОТИ НИ ОБЕЩАВАШЕ ОЛИГАРХИЯТА- ДАЖЕ ДА НИ ИЗСТРЕЛЯ В КОСМОСА, ПОСЛЕ НЕ ИСКАХА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДА МОЖЕ ХУНТАТА НА РАДЕВ ДА НИ СЪСИПЕ- Е НА ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРЕМЪЛ РАДЕВ И ХУНТАТА МУ.