158

Пижо

преди 2 години

А "синдикатите", които за нищо не протестираха през 10-годишния мутренски режим, не ги е срам да застават редом с работодатели и да изкарват хората за интересите на бизнеса! Същата работа като с строителните фирми. Уж нямали заплати и затова рабониците били там, а се оказа че заплатите са изплатени на всички и това бил чисто работодателски протест!Синдикатите да си сменят ръководствата незабавно! Заради това, че спаха 10-15 години!

157

Анонимен

преди 2 години

До Димитър: "Даже се усеща омраза към предприемачите." Бедните хора винаги са били изпълнени с омраза. Те и за това са си бедни.

156

Сосидж

преди 2 години

Около месец Май, бизнесът искаше да ТЕЦ Марица Изток 2 да затвори, а сега бизнесът иска евтин ток. Този бизнес да започне да плаща нормални заплати и да спре да си използва персонала, като модерни роби за минимална заплата и тогава да протестира.

155

Димитър

преди 2 години

Бизнеса протестира.Другите хора не.Даже се усеща омраза към предприемачите.Ного ниско ниво на самосъзнание.Като си учил за работник какво те интересува работодателя ти.Като гледам дълго ще има недоимък и глад в тази държава точно според акъла на населението некадърно ,малко мързеливо и зло племе.

154

иво

преди 2 години

До Анонимен:Добре, че си ти да ни отвориш очити ........

153

БГ преброяване

преди 2 години

На 14 ноември ще има своеобразен тест за определяне процента на балъците в България. Който гласува за Кирчо и Кокорчо както и за ментора им - Фигуранта, влиза в списъка.

152

Анонимен

преди 2 години

Трябваше миналата година да протестирате. Сега ще си платите цената за бездействието.

151

гост

преди 2 години

Шиши трябва да се захрани спешно, че Магнитски му сви милиард и нещо.Хората да идат да протестират пред КЕВР, защото някой не упражнява какъвто и да било контрол по регулация на цените на електро енергията, но въпреки това съществува като структура и организация. Благодарете и на Нушето пред някоя централа на ГЕРБ.Не пропускайте и БСП и ДПС , защото всички те скубят от вас с т.н. ВЕИ и свободни цени на енергията.

150

Анонимен

преди 2 години

Къде е Манолова или протестиращите не са от "почтените"

149

vlady

преди 2 години

Да използват специализираното място за протести в София - бул. "Т. Александров" 31. Да представят исканията си пред протопрезвитер Кусан Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - а какъв по-точно начин ще намери правителствтото да направи ТЕЦовете въглеродно неугрални за да не плащаме въглеродните квоти по Зелената сделка. Или като дойде 2025 тогава ще видим за някакъв начин да накараме въглищата да горят без да отделят СО2?

147

Анонимен

преди 2 години

Никога не са протестирали бизнеса заедно със синдикатите, никога и никъде, служебното на Радев постигна това, уникум

146

Анонимен

преди 2 години

А миналото лято *** на жълтите павета колко бяха, да не бяха 200 000?

145

Анонимен

преди 2 години

Хора разберете, без блокади и гражданско неподчинение няма как кървавия режим на Румен Радев, който ни избива в момента да падне.Искат се радикални действия срещу комунистическата шайка престъпници!

144

Хахаха

преди 2 години

До АнонименКви заплати дават бе гн.ой такъв повечето мародерстват над хората със отворени чадъри отгоре и хвърлят трохи на месечна база а за сметка на това и лъжат.Кво стана с тия с магистралите.Парите къде са? В майбаси.....гнусна държава с г.нусен народ.Добре че се махнах.

143

Анонимен

преди 2 години

Минах от там ,има няма 200 човека се бяха събрали и пускаха музика по едни тонколони между патетични и мекучави речи с пожелателен характер .Това беше протеста .Както всички протести в България .

142

Анонимен

преди 2 години

не ги ругайте, защото тези ви дават заплатите, бизнеса е вашия шеф, ако той фалира, вие нямате работа

141

Баче Кико

преди 2 години

Какви компенсации искат. Аз от мойте данъци пари на бизнеса не искам да давам - не стига, че работя за "бизнеса", а и да им връщам пари трябва. Излиза, че трябва да им плащам, за да не затворят и да мога да им работя. Айде нема нужда.

140

ДА

преди 2 години

Цяло лято заведенията бачкатна 9 процента ДДС и цените бяха двойни.А от кога синдикатите са на страната на работодателите.ПОБЪРКАНА СТРАНА със изключително про.ст народ....

139

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами нали щяхме да пробваме и тук за газ, но разни псевдо зелени се разпискаха... после втори лифт пак така .... после втора централа АЕЦ пак зелените :)Ами без да си ползваш богатствата няма как да стане пичове :)Поне махнете данък слънце който сте въвели. Уж искате нещо зелено а го таксувате екстра. Що за държава сме ?!?!