17

Анонимен

преди 2 години

Пуснете статия за протестите в Европа. Много е интересно и ще имате висок рейтинг, Днес бг. Тролът пак ще има поле за изява.

16

m

преди 2 години

шоуто в БГ тепърва започва...Скоро ще се молите да ви ваксинират.В държавите които са напред с ваксинацията отдавна ни се говори зо ковид и живота си е като преди. Ама антиваксърите не могат да пътуват и да ги видят тия нища, а само си мърморят и всеки за всичко им е виновен. Живейте си в локдауните с дерзайте...

15

Анонимен

преди 2 години

Работя в едно предприятие и подписахме че риска си е наш работодателя не отговаря ако се заразим от вируса но никой не може на сила да ти наложи това вече влиза в графа престъпление

14

Бобо

преди 2 години

Не ме вълнува изобщо светския живот, ресторанти, клубове, ходя и само по необходимост в мола, а не да се разхождам там безцелно. Нека да затварят, да налагат сертификати - каквото пожелаят. Те имат повече нужда от мен, отколкото аз от тях.

13

аз

преди 2 години

И тестовете да са безплатни, и ДДС-то да остане по-ниско. Само че ако някой собственик на хотел, ресторант, дискотека или друго заведение бъде хванат да укрива данъци или усигуровки - цялото имущество (негово, на съпруг/съпруга, деца и родители) да се конфискува. Ще видите колко бързо събираемостта на данъците и осигуровките ще нараснат драстично

12

Платени тестове

преди 2 години

Само със сертификати и платени тестове ще уври на *** я главата. Трябва да му се бръкне в джоба и да го заболи. Иначе няма оправия. Като с протестите. Докато не му дойдоха сметките за ток си кротуваше. Бръкнат ли му в джоба, подивява. Така ще е и с ваксинацията.

11

алибегов президент

преди 2 години

Нема да пипате заведенията защото излизаме и бутаме сичко и Радев губи изборите! дано чухте добре няма да повтарям ало там?

10

Анонимен

преди 2 години

От какво се страхуват МЗ? Те толкова м.изерия сътвориха, че с, или без сертификат пак ще бъдат изравнени със земята. Не познавам някой, който да им мисли доброто.

9

Бобо

преди 2 години

Затваряйте заведенията! Прехвалени свръхскъпи заведения, нагъчкани като риба в консерва. В моловете има доста по-малко хора и поне може да си купиш нещо полезно като нови обувки/яке и според мен не трябва да затварят.

8

Напред приятели!

преди 2 години

МЗ и БСП мислят за вас, не слушайте Бойко и другите крадци всичко е под контрол! Гласувай за Радев и БСП, подкрепи родината!

7

Любо

преди 2 години

Дойдат ли зелените сертификати , фалирате на секундата , смятате ли че някой ще ви седи на студа да се реди за тестове , и че ще си води жената на вечеря и преди да и отвори джентълменски вратата на заведението , ще им бръкнат в носовете за здрасти.... СМЕХХХХ

6

Анонимен

преди 2 години

Писна ни държавата да е заложник на заведенията. Писна ни! Що за лудост? Да задължат хората да живеят като концлагеристи, за да могат разпространителите на синтетика да работят. Ехо, има ли нещо в горния етаж? Няма сертификати. Точка. Ако ще жертваме бизнеси, това ще са заведенията. И без това бълват само чалга.

5

Весел

преди 2 години

Мислех да гласувам за Радев, но с тия локдауни, вече нямам желание!!

4

Весел

преди 2 години

Преди 2-3 седмици разпитах двама сервитьори и две продавачки в столичен мол. Не бяха ваксинирани, нямали и намерение, ако им изисквали, се махали. Та не знам с тези зелени сертификати доста заведения няма да могат да отворят заради неваксиниран персонал.

3

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

6 месеца управление, 6 месеца успехи! Гласуваме за Радев и БСП за нови успехи и просперитет! Гласувай сега! Радев 2021 !!!

2

Зозо

преди 2 години

Вчера са починали 214 болни. От тях 95% са над 70 години. Да се ваксинират дрътите комунисти!!! Какво ще ми ваксинират и затварят здрави хора? Ай сиктир!!!

1

Анонимен

преди 2 години

За тестовете за антитела съм съгласен, че трябва да се признават, но да се въведе изискване за минимален титър и да са поне два теста през 3 седмици.