57

гогич

преди 2 години

До Анонимен 55Слушах му лекция, няма го написано ...

56

гогич

преди 2 години

До Анонимен 54Нямам представа, аз съм в австрийска фирма, основно във Виена.

55

Анонимен

преди 2 години

До гогич Искам да кажа, че искам да прочета лично какво ТОЧНО е каза и в какъв контекст. Та, кой е професора?

54

Анонимен

преди 2 години

До гогич Как стои въпроса с Германия? :))

53

гогич

преди 2 години

До Анонимен 52Преподавател по европейски конституционализъм във водеши еропейски университети. А и какво значение има името - да не би да искаш да кежеш, че не е прав??

52

Анонимен

преди 2 години

До гогич Кой е този професор?

51

гогич

преди 2 години

До Анонимен 49Тук си прав. Както наскоро един професор по европейски конституционализъм каза - демокрацията навсякъде по света умря, особено в Европа. И то от един вирус!! Представете си за какво става въпрос!!

50

waksiniran

преди 2 години

аз съм с две ваксини и не ми пука за ваште антиваксърски псевдопроблеми. Мисля да ходя където пожелая и когато пожелая. Ваксината е вредна колкото антибиотика, колкото рикията и колкото цигарите и колкото аспирина. От една или две игли няма да ми стане нищо. Знаете ли обаче кое е най-вредно ---простотията и злобата на хората. Стига сте ревали. Никой не ви насилва да се ваксинирате.

49

Анонимен

преди 2 години

Как леко и спокойно приемате сертификатите. Така леко и спокойно ще приемете.и иглата. Край на човечеството. Край.

48

гогич

преди 2 години

До Анонимен 34Tестовете в Австрия СА БЕЗПЛАТНИ за всеки със здравна осигуровка. Всяка седмица ти дават по 8 пср теста, които можеш да си правиш в къщи със специално приложение и които се признават дори за влизане в други страни.

47

Анонимен

преди 2 години

До АК "При тези хвърчащи цени на ток, газ, храни, хората не могат да си покрият разходите, предприятията са пред фалити и закриване, те заведенията, че заведенията!!! Заради тях ще налагат задължителни сертификати на толкова народ, ще съкратят от работа хиляди!" Ми, няма да е "заради тях". Това ще важи за навсякъде на практика. За музеи, театри, кина, хранителни заведения, обществени мероприятия, спортни събития и т.н. Българите пак си търсят изкупителна жертва, за да отклонят фокуса от себе си

46

Бay

преди 2 години

следобед ще разберем, но няма да са те.

45

Волф

преди 2 години

Каква добавана стойност в икономиката добавя шибекът Алибегов като ти сготви малко ориз с няколко парчета морков отгоре за 15 лв?

44

Че

преди 2 години

Като ковидяса целия ви персонал от ваксинирани, кашлящи вируси, ще затворите по необходимост и от немай къде - собствена воля.

43

АК

преди 2 години

При тези хвърчащи цени на ток, газ, храни, хората не могат да си покрият разходите, предприятията са пред фалити и закриване, те заведенията, че заведенията!!! Заради тях ще налагат задължителни сертификати на толкова народ, ще съкратят от работа хиляди!

42

Анонимен

преди 2 години

Ауу, значи заведенията ще трябва да сложат табела - само за арийци. Упс, лапсус, само за ваксинирани! А с Хайл Урсула ще се поздравяват ли на влизане? А за нас антиковидваксърите Давидова звезди ще има ли? Да почнем ли да си ги пришиваме на палтата? Сертификат за арийски, упс, ваксиняционен произход ще искате ли?

41

Tg

преди 2 години

Почти всичките ми възрастни роднини починаха през последната година заради неадекватно лечение от други болести. Така че не се притеснявам за Ковид - благодарение на Бг здравеопазването, вече всичките ми любими роднини ги няма на този свят и няма за кого да се притеснявам, другите сме по-млади и го карахме без проблеми

40

Анонимен

преди 2 години

Кота сте толкова куражлии, нека ги наложат. Да видим колко време ще оцелеят членовете ви кръчмари. А, да видим.

39

Дедо

преди 2 години

Много смъртоносен вирус ! На всякъде пазарлъци и всеки иска пари . Много смъртоносен вирус !

38

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е принудил персонала си да се "ваксинира" няма да види и стотинка от мен.